Freelance Video Editor
Ariss - Wed 2/Mar/2011 1:27pm [Last Comment]
Sedia menerima kerja video editing. Last minute job with tight deadline also considered. Jenis-jenis video :- Corporate video, Montage, Presentation, Documentary, Drama Series, etc..

4 tahun pengalaman terlibat dalam pembikinan corporate video, commercial, promo, dokumentari, etc..
boleh menggunakan -

Final Cut Pro
Premiere Pro CS5
Pinnacle HD 14

Call/SMS 016-9192470 (Haris)

Niche: Servis Freelance | Studio Filem Dan Videografi
 
1. Zamri Bin Zakariah - Tue 19/Apr/2011, 12:56am
Boleh copy video dari high8 tape ke dvd tanpa edit?brape upahnya?Saya ade puluhan tape high8 kenangan kami sekeluarga yang tak dialihkan lagi ke dvd.dulu boleh tengok ngan handycam,ni handycam bila play tak kluar gambar ape2 dah.pernah minta sony cuci head...tapi lepas play 2 tape kotor semula dan hitam je...gmbr tak kluar.ade ape idea yang boleh bantu saya supaya dapat play semula tape high8 utk kami tonton atau ade dujual ape alat yang boleh menayangkan video melalui tape high8.ape2 email pd saya syairtimur@gmail.com  
2. Ariss - Sat 23/Apr/2011, 12:35am
High8 ni memang format video jenis lama. kene tgk tape tu hopefully takde rosak teruk.. ok nanti saya email 4 more info..  
3. Ariss - Tue 1/Nov/2011, 2:31pm
Number dah tuka. sebarang urusan call/sms ke 012-2247280  
4. Amien 9 - Tue 15/Nov/2011, 12:06pm
Minta tuan emelkan saya sebut harga video editing untuk 40 minit animasi 2d & transfer dvd ke BETA. terima kasih
emel ke amien81@gmail.com  
5. Kaizenmd - Sun 29/Apr/2012, 7:26pm
salam tuan tanah, tumpang iklan. software editing video anda lembab? tak kreatif? tak boleh buat apa yang anda inginkan? saya ada menjual software editing video profesional yang paling terbaek... yang digunakan untuk tujuan penyiaran... style berita, dokumentari, karaoke suma bleh... harga mmg murah giler n mesti beli... dijamin puas hati n takkan tukar software lain dah.. berminat sms saya segera.. 0179162265.. opss... saya juga ada jual software efek grafik dan bunyi... susah nak dapat kat pasaran... siapa cepat dia dpt... tq tuan tanah...  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..