Free Internet Wifi
Safariatech 2 - Sun 27/Feb/2011 12:29am [Last Comment]
GADJET UNTUK KUATKAN PC/LAPTOP ANDA UNTUK TARIK WIFI SIGNAL UP TO 3 KM...
KALAU WIFI ITU MEMPUNYAI PASSWORD, GADJET INI AKAN TOLONG DAPATKAN PASSWORDNYA..

Macam Mana Nak Dapatkan Free Internet?
1.Layari internet atau WIFI di mana-mana kawasan yang mempunyai liputan internet/wifi tanpa perlu risau untuk dapatkan password.
2.Wifi Booster ini boleh dapatkan password wifi dan anda boleh guna untuk free internet.
3.Tidak perlu pergi cyber cafe atau shopping complex untuk internet, duduk saja di bilik sambil layari internet free!!!
4.Paling penting, layari internet tanpa ragu dan tanpa perlu bayar bulanan internet!!!
5.Wifi Booster boleh tarik long range wifi signal sejauh 3km di kawasan terbuka.

Niche: Bisnes Broadband
     
  1. Nani 2 - Sun 27/Feb/2011, 12:32am
    brp rm?  
  2. Safariatech 2 - Sun 27/Feb/2011, 12:33am
    emailpliz  
  3. Bobo 2 - Sun 27/Feb/2011, 12:37am
    email bro: 100usdfree@gmail.com  
  4. Sukri - Sun 27/Feb/2011, 12:38am
    salah x disisi undang2 ? dpt detect x kita pakai line org lain ?

    email model wifi booster & harga..

    syuksukri@yahoo.com  
  5. Hakimi - Sun 27/Feb/2011, 12:39am
    email 2 akustart3@gmail.com...brp rm??  
  6. Bagong69 - Sun 27/Feb/2011, 12:41am
    Email detail plzz...tq
    aizalmn@yahoo.com  
  7. Nani 22 - Sun 27/Feb/2011, 12:41am
    email rusnani@ymail.com  
  8. Haqim 2 - Sun 27/Feb/2011, 12:43am
    awak ni dah dikelaskan sebagai hacker.. Admin please banned this person..  
  9. Ejad 3 - Sun 27/Feb/2011, 12:50am
    email please...

    mn_haizad@yahoo.com  
  10. Safariatech 2 - Sun 27/Feb/2011, 12:51am
    not hacker
    tapi justnak share
    sharing is caring :)
    jgn marah  
  11. Hakimi - Sun 27/Feb/2011, 12:57am
    yup btull...bnd yg baik perlu dikongsi bersama...plz email the quotation...akustart3@gmail.com  
  12. Safariatech 2 - Sun 27/Feb/2011, 1:03am
    check email  
  13. Fauzi 33 - Sun 27/Feb/2011, 1:04am
    ni email saya:
    budak_july@yahoo.com.my  
  14. Kamal 51 - Sun 27/Feb/2011, 1:07am
    email saya kml61_my@yahoo.com  
  15. Safariatech 2 - Sun 27/Feb/2011, 1:07am
    checkemail  
  16. Zamzam 5 - Sun 27/Feb/2011, 1:07am
    mcm mana nak order? emailkan pd saya : putrinatasya08@yahoo.com  
  17. Mohd Roslan - Sun 27/Feb/2011, 1:12am
    aku pun nak jugak..

    emel candi_kidal@yahoo.com.my  
  18. Wan 150 - Sun 27/Feb/2011, 1:13am
    bape harge??,,, email me detail...
    punk_piranhas17@yahoo.com  
  19. Sue Sweet - Sun 27/Feb/2011, 1:16am
    nak info lanjut
    airis_choc@yahoo.com  
  20. Nova92 - Sun 27/Feb/2011, 1:17am
    wahh..cm best jerp..
    email me a detail
    geniusbiz92@gmail.com  
  21. Safariatech 2 - Sun 27/Feb/2011, 1:21am
    stock tinggal sikit...cepat2 grab hot item  
  22. Mamabes - Sun 27/Feb/2011, 2:04am
    saya pun nk jugak
    mamabes49@yahoo.com  
  23. Rosz 2 - Sun 27/Feb/2011, 2:18am
    rosz_burger@yahoo.com  
  24. Jihad - Sun 27/Feb/2011, 2:31am
    razalichemat@yahoo.com  
  25. 5zarl - Sun 27/Feb/2011, 2:44am
    plz email kat aku...frzac79@yahoo.com  
  26. Hafizzshamelin - Sun 27/Feb/2011, 6:03am
    hafizzshamelin@yahoo.com detail pls  
  27. Ezaid - Sun 27/Feb/2011, 6:50am
    ezaid22@yahoo.com  
  28. Zakaria Mohd - Sun 27/Feb/2011, 9:03am
    boleh dipercayai ke??? kalau ok email zack.stingray@yahoo.com  
  29. Rimbun08 - Sun 27/Feb/2011, 9:40am
    email 2 rimbun08@gmail.com ya  
  30. Nizlan - Sun 27/Feb/2011, 12:13pm
    ble email harga...pyglobal@yahoo.com  
  31. Puteraindera - Sun 27/Feb/2011, 12:41pm
    email detail mrzack_mrszack0304@yahoo.com  
  32. Amar 3 - Sun 27/Feb/2011, 1:54pm
    email armouris@gmail.com  
  33. Miezy80 - Sun 27/Feb/2011, 2:54pm
    mcm mana nak order? emailkan pd saya : freddy_0001@yahoo.com  
  34. Mohd Rohaizad Jumail - Sun 27/Feb/2011, 3:09pm
    myhopemypride@yahoo.com.my  
  35. Gula2 Marshmallow - Sun 27/Feb/2011, 3:47pm
    Bagus gak mende ni...bukan nak hack cuma share...kan...kalau owner nak kita bayar...boleh...rm20 sebulan..

    Email saya:malmellow@gmail.com  
  36. Zaharudin - Sun 27/Feb/2011, 5:50pm
    zaharudinzamzam@yahoo.com  
  37. Baharuddin Mahyuddin - Sun 27/Feb/2011, 6:11pm
    daie_sejati@yahoo.com  
  38. Roslan Said - Sun 27/Feb/2011, 6:28pm
    Nak jadi ejen boleh ke? detail pls : lansaidso@yahoo.com.my  
  39. Abdul Rashid 2 - Sun 27/Feb/2011, 8:15pm
    rzmaju@yahoo.com  
  40. Wan 64 - Sun 27/Feb/2011, 11:49pm
    emel ke istanactawan@yahoo.com....boleh saya tarik wifi ke rumah saya dari opis saya...opis dekat jer.. pakai unifi...boleh tarik ker? saya tak nak pakai org lain punya line...rasa dosa plak curi2 line ni...hehe..tapi kalu dapat persetujuan line owner, oklah  
  41. Yusdi - Mon 28/Feb/2011, 12:44am
    brapa ongkos... yus_huda08@yahoo.com  
  42. Haqim 2 - Mon 28/Feb/2011, 2:23am
    korang jangan bagai2 la..member majalah.com dah kena tipu 20k sebab terpengaruh taktik jahat sekumpulan penipu.. kalau si Safariatech tu betul, mana link ID dia? Mana Contact Dia? please dont you ever try cheat others lol/// kalau korang tak percaya nah http://www.majalah.com/?classified:tolong-saya-saya-di-tipu-rm20k:6KS1GH9ZS8 guna pala otak  
  43. Safariatech 2 - Mon 28/Feb/2011, 10:51pm
    nak i bg no phone ke? sape yang bg email...akan dapat no saya... so far tkde lak diaorang komplen pasal saya..malah custmer i semua amik lagi tuk diaorang jual kat member2.. sekurng2 nya diorang dpt untung sbb sy jual harga resseler...
    pada yang tak nak percaya terpulang..
    dan kami mempunyai kedai..  
  44. Maini10 - Tue 1/Mar/2011, 12:30am
    emel harga n model k. rosreload@live.com  
  45. Mamat 11 - Tue 1/Mar/2011, 1:48pm
    emel kat aq
    brape bro
    lokasi??
    mamatsobri@yahoo.com  
  46. Jeffry 5 - Tue 1/Mar/2011, 2:03pm
    Menarik je?Email la kat saya sekali di aristoe72@gmail.com  
  47. Safariatech 2 - Tue 1/Mar/2011, 10:48pm
    dah email  
  48. Fairis Riduan - Wed 2/Mar/2011, 9:05am
    nk jgak...fairs87@gmail.com  
  49. Nurmazwan - Wed 2/Mar/2011, 9:08am
    berminat, my email : biznur@gmail.com  
  50. Safariatech 2 - Wed 2/Mar/2011, 12:22pm
    check email  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 115 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.