Forexsmart
Ikhmal 8 - Mon 3/Oct/2016 2:48pm [Last Comment]
Formula forexsmart buy atau sell akan tetap profit .Senang utk di faham tanpa libat teknikal . Jika entry pada posisi BUY atau SELL pada harga yg yang sama atau lebihkurang sama , akhirnya kedua2 posisi akan profit . Samada BUY atau SELL akan profit serentak atau berbeza tempohwaktu .Yang penting kedua2 posisi akan profit di penghujung hari .

Jika entry Open pada 2.00 pm pada suatu harga yg sama@hampir sama

Posisi BUY profit 4.30 pm
Posisi SELL profit 11.00 pm
Atau akaun tersebut profit keesokan harinya

Sila tinggalkan nama dan no whatapp di raunagn komen utk info lanjut

Terimakasih

Niche: Forex Malaysia
 
1. Mohd Helmi 25 - Tue 4/Oct/2016, 12:47am
sila whatsapp 0162164405  
2. Mantap - Tue 4/Oct/2016, 7:55am
Seman 0126569237  
3. Demurai - Tue 4/Oct/2016, 3:17pm
016-2026539
Tlg reply. Tq  
4. Saravanan 3 - Wed 5/Oct/2016, 10:58am
whsapp 014-6424355
TQ.  
5. Djanggo74 - Wed 5/Oct/2016, 11:21am
Whatsapp 0196155516  
6. Uzair 11 - Wed 5/Oct/2016, 3:12pm
azhar 0197123623  
7. Hazwan88 - Wed 5/Oct/2016, 11:05pm
Salam Warga Majalah,

Selain daripada belajar dengan Guru yang bagus , saudara perlu pertama sekali memilih broker yang bagus .

Broker yang bagus ialah broker yang tidak mempunyai peraturan yang leceh, suka block akaun orang , dan mempunyai team support jika ada sebarang masalah.

Di sini lah JUSTFOREX hadir. sebuah broker yang bagus menawarkan ECN account dengan spread serendah 0 pip dan Leverage setinggi 1:2000.

Untuk Urusan depo dengan Local Depo Trusted JUSTFOREX boleh add
https://www.facebook.com/ArifJFX?fref=ts

JustForex adalah Reputable Broker oleh Belize Financial Internation Commission (IFSC).

Alamat JustForex.

No 9B, Jalan Bayu Tinggi 1B/KS6, Batu Unjur, 41200 Klang, Selangor

About JustForex
JustForex is a brand of IPCTrade Inc, the activity of which is providing online trading services on the Forex market and an opportunity for traders with different trading experience to earn income by trading financial instruments.

IPCTrade Inc. is authorized and regulated by the Belize International Financial Services Commission (license no. IFSC/60/241/TS/15).

Gandakan keuntungan , deposit & withdrawal sepantas kilat melalui local payment , neteller atau skrill .

Tawaran terhad. Jom trade di justForex.

Email saya untuk kelas Forex yang memberikan anda pulangan 300% secara percuma at khairul.h@justforex.com

Account ECN JustForex serendah 0 pip terbaik untuk scalping.

Layari laman web ini
https://justforex.com/partnership/introducing-broker/?afm=b7caf9

Semoga keuntungan menjadi milik anda dan semoga berjaya dalam menarik lebih ramai pelanggan.

JUSTFOREX memang broker terbaik... try test... :-)  
8. Mohd Zahir 10 - Thu 6/Oct/2016, 7:28am
zahir
0189512433  
9. Mani 7 - Thu 6/Oct/2016, 10:40am
Maniam 0122210342  
10. Demurai - Thu 6/Oct/2016, 4:07pm
Knp en Ikmal tak contact pun???
016-2026539  
12. Misiera - Sat 8/Oct/2016, 9:12pm
Assalamualaikom dan salam sejahtera semua..berita baik..kepada trader forex yg mengeluh asyik rugi.modal dah byk keluar.tp masih tidak untung2.sy menawarkan autotrade forex dimana modal anda ditrade secara auto.keuntungan 11%-20% sebulan.modal boleh diambil semula bila2 masa.tiada risiko.sila whassap saya untuk maklumat lanjut 0142723485.  
13. Alagan - Sat 5/Nov/2016, 4:11am
Dhyvas
wassap 011.. 21774460  
14. Demurai - Sat 5/Nov/2016, 6:22pm
0162026539  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..