Mohd Zahir 10

Profile
NameMohd Zahir
Forum NickMohd Zahir 10
RegisteredFri 20/May/2016, 8:17am
Topics by Mohd Zahir
1Jual Ikan Keli Sungai - Banting - Mon 12/Nov/2018 8:26am
2Signal Forex (1) - Thu 18/Aug/2016 7:49am
3Joint Free Dapat Duit (1) - Thu 30/Jun/2016 12:55pm
4Penjanaan Ekonomi Tanpa Menaja - Fri 20/May/2016 8:29am
Comments by Mohd Zahir
1Mencari Pemborong Ikan Keli - Fri 9/Nov/2018 3:47pm
Assalamualaikum & selamat pagi. Saya nak jual keli liar sungai yang dipancing kawasan Banting. Kalau ada yang nak, bgtau saya. Booking seminggu awal. Insyaallah saya akan cari dgn kawan saya. jual murah² je dalam RM5 sekilo. whataps no saya 01110151243 Terima kasih.
2Signal Forex untuk Anda Buy/Sell Setiap Hari! - Fri 5/Oct/2018 8:35pm
01110151243 whataps sy... no tel tuan sy x tau... tq
3Daftar Akaun Forex Percuma USD 30 - Wed 3/Oct/2018 8:59am
please whataps personal saya. nak daftar. 01110151243 tq.
4Forexsmart - Thu 6/Oct/2016 7:28am
zahir 0189512433
5Signal Forex Tip Top - Fri 19/Aug/2016 7:47am
0166005210 berminat dgn signal Tuan. Sila whataps 0166005210
6Signal Forex Percuma dgn Keuntungan 20% - 300 % Setiap Bulan. Tawaran Terhad! - Tue 16/Aug/2016 11:28pm
boleh hantar signal melalui whataps x? sy nk langgan. whataps sy 0166005210
7Joint Free Dapat Duit - Thu 30/Jun/2016 12:57pm
http://www.wowapp.com/w/exs2489 daaftar kat link atas tu
8Pinjaman Peribadi -(Syarikat Kita Menawarkan Pakej Paling Istimewa Kepada Semua Peminjam Dengan Faedah 1.5% Sahaja/Percuma 1-3 Bulan Faedah.) Tel - 016 635 2992 - Tue 28/Jun/2016 10:03pm
Assalamualaikum/slmt sejahtera... maaf saya nak tumpang kongsi benda baik ni. org cakap benda baik elok kongsi² sebab benda ni free... mcm whataps fungsinya... *CARA MENDAPATKAN INCOME (WOWCOIN)* Setiap pengguna ???? perlu mempromotekan WowApp ini dengan lebih jelas kepada mereka ( Ahli baru )???? Semuanya boleh join termasuk family ???? anda sekali pun . Jika mereka berminat , anda perlu memberi link anda kepada mereka untuk *REGISTER* account ???? WowApp mereka . Semakin ramai???????????? mereka join dibawah link anda semakin banyak income anda akan dapat . Begitu juga mereka perlu mencari ahli baru untuk join dibawah link mereka demi memburu Income masing² . *CLAIM INCOME ?* ???? - Income anda boleh claim melalui akaun bank ???? , paypal ???? , kad kredit ???? dan sebagainya . Income anda boleh di claim selepas 120 hari anda menggunakan WowApp ini . Oleh itu , Anda perlulah aktif dalam bidang ini seperti mencari ahli , chatting dan sebagainya untuk menambahkam ???? income anda . Dengan itu , setiap perbuatan kita akan dibayar ???? sekiranya anda bermain WowApp sahaja . Daftar Segera!!! ???? https://wowapp.com/w/exs2489 Jom CHAT Sambil Menjana Income di WowApp? PERCUMA nak join PERCUMA mesej PERCUMA call PERCUMA video call Dah la guna FREE , DAPAT DUIT bila guna DAPAT DUIT bila rekomen kwn2 DAPAT DUIT bila kwn2 guna , sehingga 8 level ... Jom join WowApp !! *CARA DAFTAR WOWAPP* STEP 1. Tekan kat link http://www.wowapp.com/w/exs2489 STEP 2. Tekan kotak join exs2489 on wawap STEP 3. Isi infor yg diperlukan STEP 4: Hantar / submiT STEP 5 Pergi ke playstore untuk download wowapp app STEP 6. Log in STEP 7. Siapkan profile diri