Ekspot Produk Makanan Anda ke UK dan Eropah
Dagangnation @ dagangnation
Mon 10/Oct/2016 8:06am [Last Comment]
Kami di Dagangnation(UK) ingin menjemput mana-mana pengeluar produk makanan di Malaysia yang ingin mengembangkan pasaran produk masing-masing ke United Kingdom dan benua Eropah.

Kami akan menerbitkan katalog mengenai produk makanan buatan Malaysia yang akan diedarkan kepada pengimpot-pengimpot tempatan (wholesalers) di UK serta di Eropah untuk mempromosi produk anda. Potensi mendapat tempahan adalah tinggi.

Anda tidak perlu risau kerana kami juga menawarkan perkhidmatan 'UK and EU regulatory compliance', prosedur dan lesen/ kebenaran produk anda masuk ke UK dan Eropah jika produk anda mendapat tempahan dari pengimpot tempatan di sini.

Hubungi kami melalui message di fanpage kami untuk keterangan lanjut.

https://www.facebook.com/Dagangnation-1687984318183963/

atau wassp : +447804428686

Sekiranya berminat, sila hantar message ke inbox di fanpage kami dengan butir-butir berikut:

1. Nama produk serta penerangan ringkas. Contoh : Karipap frozen inti ayam dan sebagainya
2. Gambar produk seperti di dalam bungkusannya (packaging), gambar yang jelas depan dan belakang bungkusan tersebut serta label.
3. Sila nyatakan jika ada sijil piawaian (HACCP, ISO etc) untuk peroduk tersebut.
4. Harga produk (sila beri anggaran sahaja kerana anda perlu mengambil kira kos-kos eksport kelak)

Kami akan meneliti butir-butir yang diberikan dan akan memberi maklumbalas selanjutnya.

Niche: Ingin Berniaga | Tempahan Biskut Dan Tart | Tempahan Kek Dan Coklat | Persatuan
 
1. Alzalnaz - Wed 12/Oct/2016, 3:08pm
kos eksport bpa tuu...kna kira dulu  
2. Hairulfirdaus Bin Mohamed Azis 2 - Thu 13/Oct/2016, 1:06pm
Product minum dlm botol (RTD). Flavoured juice.
100% Keluaran bumiputera. Berada dipasaran selama lebih 5tahun.

WhatsApp 013-3327134 untuk keterangan lanjut.
Terima kasih.  
3. Dagangnation - Sat 15/Oct/2016, 8:23am
Keterangan lanjut di fanpage FB kami seperti di atas.  
4. Mohd Jihad 3 - Sun 16/Oct/2016, 9:52am
Bakeri Ikhwan... Saya berminat
013 8883012
Siti Khadijah  
5. Syed Salim Bin Eidzah - Mon 8/May/2017, 11:48pm
0133976466  
6. Shima Yusoff - Thu 11/May/2017, 11:04pm
Saya Ingin membekal gula dan minyak masak
019-2017230  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..