Dropship Dengan Harga yang Murah & Untung yang Banyak
Bella Dama Shop @ Bella Dama Enterprisea - Wed 13/Nov/2013 2:32pm [Last Comment]
Kami menjemput anda semua untuk menjadi sebahagian dari ahli dropship kami.

Keuntungan yang berganda di mana harga dropship yang kami berikan sangat-sangat murah dan anda boleh mark up dengan harga yang tinggi tanpa dikatakan mahal oleh pembeli lain ...

Syarat nye hanya perlu like page
https://www.facebook.com/BellaDamaShop dan message :'Saya ingin menjadi ahli dropship'

Tiada sesen bayaran pon yang akan dikenakan !!
Hanya usaha dan kerajinan anda sahaja diperlukan untuk keuntungan anda sendiri

Niche: Program Dropship
 
1. Qobla Homsa - Wed 13/Nov/2013, 3:30pm
Kepada Bella Dama Shop dan semua bisnes online, jika brminat nak ada website sendiri sama ada website biasa sekadar information atau siap dgn shopping cart. semuanya ada ditawarkan dgn HARGA YG SANGAT@ BERPATUTAN.

Jika berminat, emel sy skrg di qoblahomsa@gmail.com  
2. Citcat Iklan - Thu 14/Nov/2013, 4:51pm
pm details boleh citcat_iklan@yahoo.com  
3. Rizal 83 - Thu 14/Nov/2013, 4:56pm
Detail Acheroku@yahoo.com.my  
4. Mieza92 - Mon 18/Nov/2013, 8:38am
detail
miz_mieza92@yahoo.com  
5. Noraizah 3 - Thu 21/Nov/2013, 9:39am
pm sy..sitinoraizah@ymail.com  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..