Doorgift Murah Selangor Malaysia
Premium Gifts Malaysia @ Prestij Gemilang Enterprise - Thu 8/Aug/2019 1:51pm [Last Comment]
Anda ada Event/Majlis tak lama lagi dan buntu mencari doorgift yang sesuai...

Kami menyediakan Doorgifts/Premium Gifts/ Baju Readymade /Custom untuk :-
✔️Event Syarikat/Korporat/ Persendirian
✔️Majlis perkahwinan/tunang
✔️ Family Day
✔️Acara komuniti
✔️Marathon/Fun Run
✔️Hari Sukan
✔️Majlis Aqiqah
✔️Alumni
✔️ Convention & Roadshow
Dan mcm mcm event lagi...

Kami menawarkan beratus-ratus produk, termasuk planner, tuala sulam, cawan, tumbler, payung, pewter, beg, set alat tulis dan banyak lagi.
Dengan begitu banyak pilihan, anda mudah untuk membuat pilihan dan tetamu dapat hadiah yang tidak dapat dilupakan untuk majlis/event anda.
Tambah logo / imej anda sendiri, atau minta kami mencadangkan design.
Kami menggunakan teknologi terkini dalam cetakan & sulaman untuk memastikan hadiah anda kelihatan hebat sentiasa.. Kami berpengalaman lebih dari 10 tahun dan mampu menerima tempahan dalam kuantiti yang banyak dan dijamin siap on time dan on point.

Call / Whatsapp:
+60 11-6214 5206

Atau e-mel untuk quotation di:
premiumgiftsmalaysia@gmail.com

Link Whatsapp:
www.wasap.my/601162145206/PremiumGiftsMalaysia

* Like page kami untuk produk produk dan update kami yang lain*
https://www.facebook.com/premiumgiftsmalaysia/

Niche: Kedai Cenderahati Dan Kraf
 
1. Poppit Popcorn - Mon 23/Sep/2019, 10:36am
👍  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..