Design/Printing/Distribution - Reka Bentuk/Percetakan/Pengedaran - Selangor/KL
Zeiq 2 - Mon 3/Sep/2018 10:55am [Last Comment]
Assalamualaikum dan salam sejahtera,  

Syarikat kami adalah sebuah bentuk organisasi yang sah dan diiktiraf untuk menyediakan barangan atau perkhidmatan dan pemasaran (marketing). 

Kebanyakan perniagaan adalah milik persendirian. Satu perniagaan lazimnya dibentuk untuk mencari keuntungan yang akan menambah kekayaan pemiliknya dan membesarkan perniagaan tersebut. 

Oleh itu, syarikat kami menyediakan perkhidmatan dari segi pengiklanan untuk mengembangkan dan memajukan perniagaan dengan idea - idea mengikut kehendak dan perbincangan bakal pihak pelanggan kami. INSYAALLAH... ???? 

Perkhidmatan yang kami lakukan adalah percetakan (printing), pengedarana (flyer, magazine dan lain - lain) penggantungan (banner, bunting, poster sticker)  

1. Percetakan 
- banner - weding card 
- bunting - receipt book 
- magazine - book binding 
- flyers - paper bag 
- name card - backdrop form board 
- poster sticker - polycarbonate autdoor sticker 
- roll up bunting canvas - synthetic paper packaging 
- fabric 
- dan sebagainya

2. Pengedaran 
- Flyers 
- Magazine 
- Name card 
- Poster sticker (tampal)  
- Banner (gantung)  
- Bunting (gantung 

cara - cara pengedaran flyer, magazine, name card 
- peti surat rumah@pagar(teres,apartment) 
- shoplot kedai (peti surat@kaunter) 
- kereta - kereta dan motor 
- pasaraya (giant, tesco, mydin, aeon mall dan lain2)  
- hadapan sekolah 
- hadapan masjid 
- KTM/LRT 
- pasar malam 
- hentian rehat lebuh raya 
dan lain2 

Untuk keterangan lebih lanjut: -  
Call/sms/whatsapp +60172540545

Kawasan pengedaran ke seluruh kuala lumpur dan selangor (luar negeri atas perbincangan)

- kawasan utama
*puchong
*shah alam
*klang
*sri kembangan
*petaling jaya

Niche: Kedai Fotostat Dan Cetakan | Servis Pengedaran Risalah | Studio Grafik Dan 3d
 
1. Noor Yusof - Fri 19/Jul/2019, 2:48pm
masih buat servis ke? sy perlukan design dan pasang bunting kawasan sekitar petaling jaya dalam kuantiti yg banyak.

boleh hubungi sy : 01110081574  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..