Dari RM150 Anda Akan Dapat Melancong ke Kuching Bumi Kenyalang. Minimum 6 Pax.
Baydot - Mon 19/Sep/2011 11:35am [Last Comment]
SELAMAT DATANG KE KUCHING BUMI KENYALANG(THE LAND OF HORNBILL)....dgn hanya dari serendah rm150 se orang dewasa dan kanak2 12thn kebwh tidak dikenakan bayaran,anda pasti nya akan dpt melancong bersama keluarga atau secara satu rombongan utk melihat suasana keindahan bandaraya kami yang bersih selesa dgn penduduknya yg ramah2 belaka.

Dgn gabungan berbagai kaum dan budaya yg semestinya 1MALAYSIA..kami akan memberikan khidmat yg terbaik utk keselesaan pelancong kami. Anda hanya datang dan kami akan uruskan segalanya utk anda..

Kami ada pakej transport & drver/tnpa drver,hmstay @ hotel,pakej ke serikin,pakej ke kmpg budaya n mcm2 lg mengikut kehendak n bajet pelancong kami. Jgn lepaskan peluang ini...jujur dan amanah kami pegang n keselesaan pelancong adalah keutamaan kami..

Niche: Pakej Pelancongan
 
1. Helmy 5 - Tue 20/Sep/2011, 11:41am
boleh berikan pakej kpd sya..
sya akan ke sana pada bulan feb tahun hadapan..kami seramai 7 org..

helmyniaga@gmail.com  
2. Roshazlizan - Tue 20/Sep/2011, 11:47am
Berminat boleh berikan pakej pada kami tak ironore.malaysia@gmail.com  
3. Venirao - Tue 20/Sep/2011, 12:07pm
Saya berminat.kami ada 10 orang

tolong email detail:

venirao1@yahoo.com.my  
4. Rezana - Tue 20/Sep/2011, 12:10pm
Klu nk joint venture bule x??
pls email mecap_jan@yahoo.com
tq  
5. Zila 20 - Tue 20/Sep/2011, 4:02pm
Boleh emailkan kat saya detail pakej  
6. Baydot - Tue 20/Sep/2011, 5:25pm
Zila 20..blh bg email add..  
7. Nadyera - Tue 20/Sep/2011, 7:50pm
email sy, nadyera@gmail.com  
8. Baydot - Wed 21/Sep/2011, 10:39am
Saya dah email semua..sila chck email anda. anything sila email saye bay72dot@gmail.com  
9. Intan 52 - Wed 21/Sep/2011, 2:29pm
firsha_sayang@yahoo.com saya akan ke kuching pada 22 dis 2011 nanti  
10. Akhari Muhammad - Wed 21/Sep/2011, 5:19pm
Email to faridah_586@yahoo.com.my
sy nk tahu pakej ground including flight ticket.sy seramai 7 org.terima kasih  
11. Amalina 15 - Wed 21/Sep/2011, 7:50pm
email detail..amalina_azam@hotmail.com  
12. Baydot - Thu 22/Sep/2011, 8:32pm
Intan,akhari dan mohamad..sila chck email. TQ..  
13. Aminuddin 4 - Mon 26/Sep/2011, 11:38pm
tolong email detail full arrangement Ground package untuk 3h 2m
jangka awal nov - Bil anggota 20 pax

ami_adf@yahoo.com  
14. Baydot - Tue 27/Sep/2011, 1:00pm
Aminuddin sila check email..TQ  
15. Adi Fazli - Thu 29/Sep/2011, 12:00pm
brcdang nk pergi awl thn dpan..pls email dtail..mayb dlm 8-10 org..
naifswi@yahoo.com  
16. Syaziralis - Mon 10/Oct/2011, 2:01pm
please email details
syazira_2002@yahoo.com  
17. Baydot - Mon 10/Oct/2011, 10:26pm
syazira..details dah di hantar sila check email anda..TQ  
18. Ijans - Mon 7/Nov/2011, 8:00pm
emailkn pakej 4D3N utk 2Dewasa2Kanak2.Sya akan ke kuching bulan depan...emailkan harumanismile@yahoo.com  
19. Nor Rasidah - Sat 3/Dec/2011, 4:03pm
emailkan pakej 4d3n utk 3 adulth + 2 children....
shidasuhaimee@yahoo.com.my  
20. Baydot - Sun 4/Dec/2011, 9:44am
TQ rashidah..  
21. Lynn 85 - Wed 7/Dec/2011, 9:02pm
saya bercadang utk ke kuching thn depan seramai 7 org iaitu 5 dewasa dan 2 kanak2.bole tak bg details aktiviti yg disediakan.berapakah kos yg dikenakan?  
22. Baydot - Thu 8/Dec/2011, 2:58am
Lynn 85..get back to you soon.  
23. Zafran 3 - Wed 14/Dec/2011, 4:35pm
cuti2 malaysia...best2...jom wat survey online dan buat side income...mana tahu leh mencukupkan modal untuk pergi cuti2 malaysia kan...daftar percuma di http://www.AWSurveys.com?R=life_damn_good
click create new account...yg penting percuma dan xyah modal pun...:)  
24. Arahmas - Fri 23/Dec/2011, 11:29am
boley bg itinerary tk pakej ni mcm mane??n stay dekat mne??

email ke arahmastravel10@gmail.com  
25. Nor Azira Izma - Wed 28/Dec/2011, 3:13pm
bg detail to zeera_izma@hotmail.com  

Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..