Cyber Cafe Setup, Membekal Komputer untuk Semua Sektor (Syarikat Mahu Pun Individu) - Johor
Harmoni 3 - Tue 3/Apr/2012 11:35am [Last Comment]
Salam kepada semua warga majalah..

Kami ada membekal komputer untuk semua sektor.. Kami akan memberikan spec komputer yg bersesuaian untuk kegunaan anda.. Contohnya seperti Office, dan sekolah.. Jika untuk Cyber cafe pula kami akan mencadangkan spec Komputer yg High End or Mid End yg sesuai dengan game2 skg yg perlukan spec yg 'power'. Kami juga ada buat cctv setup bagi semua sektor yg memerlukan..

Berikut adalah servis2 yg kami sediakan selain dari di atas..

Untuk Cyber cafe

-PC mid/high end spec utk games2 skg yg memerlukan spec yg 'power'

-Diskless or Games server setup, termasuk biling system. (Kami buat dari A sampai Z, akan di ajar cara2 untuk maintain)

-Networking.. (kami buat dari A sampai Z anda tinggal masuk cuci kaki dan terus bole run biz)
Games sebanyak 2TB (Offline + Online)
-CCTV setup.

Office dan Sekolah
-Supply PC
-Networking (ini juga kami buat dari A sampai Z, akan di ajar cara maintain juga)

Keterangan lanjut sila lah e mail

harmoni337@gmail.com

TQ...

Niche: Bisnes Cyber Cafe | Bisnes Komputer
 
  1. Hafiz44 2 - Tue 3/Apr/2012, 12:04pm
    sent proposal with price to hawfizgroup@gmail.com  
  2. Harmoni 3 - Wed 4/Apr/2012, 1:17am
    tuan admin tlg pindahkan topik ini ke Johor ya..

    TQ  
  3. Vinayagan Ayyathurai - Thu 5/Apr/2012, 3:33pm
    im interested..berapa jumlah kosnya?  
  4. Harmoni 3 - Fri 6/Apr/2012, 6:05pm
    encik Hafiz442 saye dah e mail

    beri e mail encik vinayagan.. nanti saya send beberapa spec utk cc..

    TQ  
  5. Mokito - Fri 6/Apr/2012, 10:59pm
    sent proposal with price to bobskyline@gmail.com

    nak bukak CC d kelantan  
  6. Harmoni 3 - Wed 11/Apr/2012, 8:09pm
    Encik Mokito saya sudah send

    Tq  
  7. Pakril - Wed 11/Apr/2012, 11:57pm
    send sy juga boleh nak buka cc d kuantan harga sekali  
  8. Syafrulanas - Thu 12/Apr/2012, 12:01am
    Plz sent email pada saya syafrulanas@gmail.com ...untk cc biz.  
  9. Harmoni 3 - Thu 12/Apr/2012, 7:00pm
    encik Syafrulanas saya sudah e mail..

    En Pakril sila tinggalkan e mail/ num phone utk dihubungi..

    TQ..  
  10. Azman 199 - Fri 13/Apr/2012, 10:53am
    emel kat saya gak..abiuwais81@gmail.com  
  11. Harmoni 3 - Fri 13/Apr/2012, 12:06pm
    encik Azman 199 saya sudah send

    TQ  
  12. Zaidi 20 - Sun 15/Apr/2012, 12:04pm
    slm.sy berminat nk buka mini cybercafe dlm 4-5 pc.boleh email sy ; zaidiyusoff80@yahoo.com  
  13. Harmoni 3 - Mon 16/Apr/2012, 6:44pm
    Encik Zaidi 20 saya sudah send

    TQ  
  14. 12otcom - Mon 23/Apr/2012, 9:29am
    sy individu minat nak buat bisnes ni ngan famly please bagi detail dalam anggaran 10 ke 20 pc: al_rasyid_90@yahoo.com  
  15. Harmoni 3 - Mon 23/Apr/2012, 10:01am
    En 12otcom saya dah send

    TQ  
  16. Azlands - Sun 6/May/2012, 9:36pm
    boleh tolong emailkan...
    jnoorazelan@johr.moh.gov.my  
  17. Azahirzolkepli - Mon 7/May/2012, 12:00pm
    boleh saya tahu baper harga setup untuk 40 pc.. tq

    azahirzolkepli@gmail.com  
  18. Harmoni 3 - Mon 7/May/2012, 2:37pm
    encik Azlands dan Azahirkepli saya sudah e mail..

    TQ..  
  19. Shahn9 2 - Mon 14/May/2012, 10:39pm
    sent proposal with price to abkn9@yahoo.com  
  20. Farhanhamdan - Thu 17/May/2012, 4:22pm
    sent proposal with price setup cc for 30 pc

    farhan.an09@gmail.com  
  21. S Shahril - Sun 20/May/2012, 4:54am
    encik boleh send detail proposal ke email sy saifull_shahril@yahoo.com
    TQ  
  22. Harmoni 3 - Mon 21/May/2012, 3:37pm
    kepada encik shan9 2, Farhanhamdan dan S Shahril saya dah send.

    TQ..  
  23. Hatta 6 - Tue 29/May/2012, 5:23am
    tolong email kn details pls.tq
    hatta_14788@yahoo.com  
  24. Harmoni 3 - Mon 4/Jun/2012, 11:38am
    Encik Hatta saya dah e maill.. sory lambat reply bz setup cc client.

    TQ  
  25. Azizul Zairi - Wed 6/Jun/2012, 12:33am
    tuan/datok/datin..sila email maklumat lanjut di zairi_holding1512@yahoo.com.tq ye.  
  26. Harmoni 3 - Thu 7/Jun/2012, 2:02pm
    Belum dato lagi encik Azizul Zairi.

    Saya dah send

    TQ  
  27. Djkaled - Sat 9/Jun/2012, 4:57pm
    saya mahukan detailnya boleh sendkan ke djkaled@gmail.com?  
  28. Harmoni 3 - Sat 9/Jun/2012, 7:14pm
    Encik Djkaled saya dah send

    TQ  
  29. Ajimspyker - Thu 12/Jul/2012, 4:11pm
    En Harmoni 3,sila send detailsnye ke azim.richworks@gmail.com.
    terima kasih  
  30. Razid 2 - Sun 15/Jul/2012, 6:32pm
    salam tlg send detail tntng kos membuka cc bg 10 buah komputer ke email saya razid_ucu@yahoo.com  
  31. Harmoni 3 - Fri 27/Jul/2012, 2:09pm
    Encik Ajimspyker n Razid 2 saya dah send

    TQ  
  32. Samsol Bin Salehan - Sat 11/Aug/2012, 1:44pm
    Klu nkbuka CC dlm 10unit komputer berapa kos?
    email saya:samsol_salehan@yahoo.com  
  33. Harmoni 3 - Wed 29/Aug/2012, 12:46pm
    Encik Samsol bin Salehan saya dah send

    TQ  
  34. Imran 53 - Thu 4/Oct/2012, 2:27pm
    Salam,bley bagi qoatation utk 10pc siap sumer skali..tq
    area batu pahat,johor

    imransmp@yahoo.com  
  35. Harmoni 3 - Mon 8/Oct/2012, 10:07pm
    Encik Imran 63 saya dah send

    TQ  
  36. Hafiz 393 - Mon 19/Nov/2012, 1:50am
    email detail

    hafizazizul88@gmail.com  
  37. Ima 34 - Mon 19/Nov/2012, 7:15pm
    hai...boleh quote harga if nak setup 5-10 pc.
    email me : timsya87@gmail.com
    TQ.  
  38. Harmoni 3 - Tue 20/Nov/2012, 4:42pm
    Encik Hafiz 393 dan Cik Ima 34 saya sudah send

    TQ..  
  39. Mohamad Zulfakri - Wed 12/Dec/2012, 4:36pm
    saya bmnat utk mndptkn dlam 10-15pc khas utk cc..angran hrga dlm brpa ??tlg email kpd fakha95@gmail.com  
  40. Arnnizam - Tue 18/Dec/2012, 8:14am
    saya bercadang nak buka CC dlm 20 set pc .. ble email saya n letak no handset sekali ...arnnizam@gmail.com  
  41. Harmoni 3 - Thu 20/Dec/2012, 10:19am
    Encik Mohamad Zulfakri dan Encik Arnizam saya dah send

    TQ..  
  42. Dany 2 - Wed 5/Jun/2013, 2:38pm
    Salam.spec untk 20 dan 30 pc. N no fon k.sirius buyer.hazli28@yahoo.com  
  43. Harmoni 3 - Wed 5/Jun/2013, 6:17pm
    Dany 2 saya dah send TQ  
  44. Fazz Elite - Sun 9/Jun/2013, 1:08am
    email pada saya jugak fazz_elite@yahoo.com  
  45. Harmoni 3 - Sun 6/Oct/2013, 10:27pm
    FAZZ ELITE dah send

    TQ  
  46. Kimiera - Tue 22/Mar/2016, 9:05pm
    Emm, na tny ade kje kosong x. Klu ad email kt kimie.afza@gmail.com  
Page 1   (Total 46 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..