Cleaning Service KL, Selangor, Negeri Sembilan
Aslam 14 - Mon 9/Jul/2018 11:40am [Last Comment]
Tak ada masa untuk mengemas rumah/pejabat?

Nak pindah rumah tapi tak ada masa untuk bersihkan?

Serahkan pada pakar. Takperlu bimbang.

Kami sedia bantu anda dengan menyediakan khidmat kemas@cuci rumah/pejabat.

Harga yg berpatutan malah kerja yg memuaskan! Di jamin berpuas hati...

* kerja pembersihan rumah termasuk mop, sapu, cuci bilik air, basuh pinggan, cuci tingkap, cuci kipas, kemas store dan lain lain kerja rumah kecuali kerja luar rumah seperti berkebun, cuci kereta, cuci longkang luar pagar.

*peralatan/pencuci seperti mop, penyapu, floor cleaner dan sebagainya kami sediakan dan, tiada charge. Charge hanya akan di kenakan jika mngunakan peralatan seperti chemical, scrubing, polish dan specialist cleaner.

SERVIS MENCUCI RUMAH/PEJABAT KOSONG *cuci sebelum berpindah masuk *cuci selepas pindah keluar *mencuci secara khusus untuk rumah/pejabat yang telah siap diubah suai, baik pulih atau cat.. *membersih kawasan luar rumah (external cleaning) termasuk tingkap luar. *floor buffering.. tiles, mozek, granet dan lantai simen

Perkhidmatan kami di jamin berpatutan dan terbaik...

Pelanggan puas hati, kami senang hati...

Lokasi: kl, selangor, negeri sembilan.

Untuk pertanyaan dan booking sila hubungi @ terus whatsapp en mohamad 0123460748.........

Niche: Servis Pembersihan
 
1. Anuar Bin Che Yusoff - Wed 11/Jul/2018, 3:14pm
Cleaning service Shah Alam.Klang,Meru,Puncak Alam...

ANUAR 0132553645  
2. Wanda 18 - Fri 13/Jul/2018, 9:52am
tumpang iklan ya.

SERVIS MENGEMAS RUMAH/PEJABAT SEKITAR K.L dan SELANGOR BERDEKATAN SAHAJA
*rm80 untuk sesi mengemas selama 4 jam ( seorg)
*rm160 untuk sesi mengemas selama 8 jam (seorg)
atau
*rm80 untuk sesi mengemas selama 2 jam (2 org)
*rm160 untuk sesi mengemas selama 4 jam ( 2 org)
*rm20 caj tambahan sekira nya menggunakan alatan kami..

hubungi 019-3602977 (safuan) dan
01114377702 (shieda)...boleh sms dan wasap
terima kasih.  
3. Aslinda 14 - Wed 1/Aug/2018, 11:24am
Saya menyediakan perkhidmatan membersihkan rumah dan iron pakaian dari rumah ke rumah... area shah alam dan klang
Sejam rm20
Berminat boleh klik link wasap👇👇👇👇

www.wasap.my/601110404335/cleaningdaniron  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..