Cara Mendapatkan Contact Supplier Dari China
Business Coaching181 - Fri 8/Mar/2013 2:56pm [Last Comment]
Negara china memang terkenal dengan pelbagai supplier yang membekalkan barang-barang yang murah dan berkualiti.Sering kali kita susah untuk mendapat contact direct dengan supplier kerana kita tidak tahu caranya.
Jadi, saya dengan berbesar hati ingin menjual maklumat rahsia ini kepada sesiapa sahaja yang berminat di luar sana tentang cara-cara untuk menghubungi supplier didalam bidang apa jua pun dengan cara yang mudah dan berkesan.
Harga jualan ialah RM99 tetapi waktu terhad sahaja, harga diturunkan kepada RM50.Terhad kepada 50 orang sahaja.
Didalam manual tersebut akan diterangkan cara-cara contact terus kepada supplier yang anda berminat untuk mendapatkan barang.Contoh,jika anda berminat untuk mendapatkan casing aksesori HP,akan ditunjukkan satu persatu langkah-langkah dalam bentuk bergambar hingga anda berjaya mendapat contact tersebut.

Ingat,Tawaran terhad hanya kepada 50 orang sahaja.
Jika berminat,emailkan kepada business.coaching181@gmail.com dengan tajuk email
"Mendapatkan manual cara contact supplier". dan saya akan beritahu cara-cara selanjutnya.

Sekian,semoga maju jaya

Niche: Produk Dari China
 
1. Hijauoren - Fri 8/Mar/2013, 4:02pm
waffle-comel-ananaifa.blogspot.com

copy n paste link ni ke browser anda.. sesuai dijadikan side dish dan door gift.. 2 2 pun boleh '__'

jengah jgn x jengah ye '__'  
2. Ezutronik Sdn Bhd - Fri 8/Mar/2013, 9:12pm
Berminat.emailkan pada saya.  
3. Nazri 204 - Fri 8/Mar/2013, 10:11pm
email alnazri1990@gmail.com  
4. Azlan 95 - Sat 9/Mar/2013, 12:00am
berminat allen_6919@yahoo.com  
5. Mohd 538 - Sat 9/Mar/2013, 1:26am
mahu

ismimohd@gmail.com  
6. Pokjak - Sat 9/Mar/2013, 2:05am
berminat email pd sy wanzulwan@yahoo.com  
7. Shida 133 - Sat 9/Mar/2013, 7:37am
Email kshie_cda@yahoo.com  
8. Business Coaching181 - Sat 9/Mar/2013, 10:55am
Tak tahu bahasa cina?
Takde masalah..semua akan ditunjukkan cara-caranya dalam manual itu nanti..cepat..terhad kepada 50 orang sahaja..  
9. Suzie 45 - Sun 10/Mar/2013, 1:51am
Salam,

anda serius, kami mencari calon untuk memiliki kedai armasi serbaneka seperti watson konsep fraincais. kedai bharga rm 1 juta tmsk sewa dan bil elektrik ditanggung. Modal hanya RM5200, bayang aset yg anda akan dapat. Jika sudah sedia contact Pn Su 016 2020370 sementara kuota ada lagi.  
10. Shahril 74 - Sun 10/Mar/2013, 2:59pm
share
ada gme online yg leh wt duit real

dftr prcuma
http://goo.gl/J97Ng  
11. Nazman 7 - Sun 10/Mar/2013, 8:51pm
rumpai laut hanya 1kg rm25 sahaja minat hubungi 0196215358  
12. Effendy 11 - Mon 11/Mar/2013, 3:31pm
Tumpang iklan.
Sya dari syarikat hasil bumi semesta menguruskan pembelian borong dari negeri china dan telah beroperasi selama 1 tahun. Setelah mendapat pengalaman ditipu oleh pembekal di china kami telah mendapatkan cara2 untuk berurusniaga tanpa ragu2.
Untuk keterangan lebih lanjut sila email saya bradhardpit@gmail.com  
13. Safia 2 - Thu 14/Mar/2013, 2:26pm
email saya safiaonline@gmail.com  
14. Deanzack 2 - Fri 15/Mar/2013, 10:04pm
email details pada saya izu_then@yahoo.com  
15. Syaifull - Sun 17/Mar/2013, 1:47am
email saya bagaimana syaifull_142@yahoo.com  
16. Fid 2 - Tue 19/Mar/2013, 5:07pm
brminat. email saya - rafidah_nghd@yahoo.com.my  
17. Haizack 2 - Tue 19/Mar/2013, 11:35pm
email haizack@gmail.com
tq  
18. Asu 3 - Mon 25/Mar/2013, 10:38am
email ke asu_procc@yahoo.com  
19. Adie7929 - Mon 25/Mar/2013, 12:51pm
brminat. email saya
adiey1305@yahoo.com  
20. O L Vapor - Tue 16/Apr/2013, 5:56pm
berminat
Brotherfariq@gmail.com  
21. Yushabani Yusuf - Mon 22/Apr/2013, 2:36am
interested yushaba171@yahoo.com  
22. Razali Kiki - Mon 20/May/2013, 1:38am
beminat plez emel pd sya razalikiki@yahoo.com  
23. Khairul14 3 - Thu 23/May/2013, 2:52am
emel sy khairule171@gmail.com  
24. Mahis - Sat 25/May/2013, 1:35am
email sy mahis_08@yahoo.com  
25. Ida 408 - Tue 28/May/2013, 1:05pm
emel ke cute_pdah@yahoo.com  
26. Firdaus Shaari - Tue 8/Oct/2013, 2:49am
Email sy fireka91@gmail.com  
27. Jule - Fri 11/Oct/2013, 11:00pm
minat..email ke jule_awin@yahoo.com  
28. Sheely - Wed 16/Apr/2014, 4:57pm
berminat nak daptkan stok terus dari pemborong china...tolong email
nursheelyzaismail@yahoo.com  

Page 1   (Total 28 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..