Calling for Dropship Agent Korean Fashion Kasut, Baju dan Beg Immediately W/S 0127021238
Wendy 4 @ Fashionhomez Online Store
Fri 13/Apr/2018 4:27pm [Last Comment]
Anda minat berniaga? Tiada modal? Tiada produk?

Jom join agent dropship kami di Fashionhomez Online Store. Anda tidak perlu keluarkan modal. Anda juga tidak perlu hantar barang. Anda hanya ambil order dan penghantaran kami yang uruskan.

Kami pembekal baju, beg dan kasut wanita dan juga lelaki pada harga yang termurah kerana kami sendiri import dari luar negara.
Tidak kisah anda suri rumah, pelajar atau ingin buat kerja sambilan. Kami memerlukan anda sebagai agent dropship kami.


Berminat sila call atau whatsapp 012-7021238 http://fashionhomezDropship.wasap.my
Email salesfashionhomez@gmail.com

Anda boleh layari laman web untuk melihat barang yang kami jual:
http://www.fashionhomez.com.my

*jangan tinggalkan comment tanpa letak no telefon atau alamat email anda. Supaya kami mudah untuk hubungi anda. Paling senang whatsapp je kami dekat nombor yang tertera di atas :)

Niche: Program Dropship
 
1. Dashima 2 - Fri 13/Apr/2018, 9:56pm
Sesiapa yg berminat utk dropship kain pasang Satin Dutchess sila whatsap o193oo9647. Tq  
2. Mohd Alias 7 - Sat 14/Apr/2018, 10:00am
Assalamualaikum,

Kami daripada *AJS HERBS*
sedang mencari sesiapa yang berminat untuk Nak jadi

*AGENT KAWASAN*
*AGENT KAWASAN*
*AGENT KAWASAN*
*AGENT KAWASAN*

*AGENT DROPSHIP*
*AGENT DROPSHIP*
*AGENT DROPSHIP*
*AGENT DROPSHIP*

Kami di *AJS HERBS* merupakan Pengeluar Produk Resdong yg telah Viral disbbkan kualiti Herba Dan Keberkesanannya..

Boleh layari website dibawah:
www.ajsherbs.com
www.ajsherbs.com
Kepada yang berminat boleh Klik link dibawah
http://wasap.my/601110792561/SayaMahu_
http://wasap.my/601110792561/SayaMahu_
http://wasap.my/601110792561/SayaMahu_  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..