Cafe di UPM Serdang utk Dijual
Din 51 - Mon 7/Mar/2011 10:33am [Last Comment]
- cafe di UPM serdang utk di jual
- selling price RM50 k nego (termasuk peralatan dlm restoran)
- harga jual termasuk deposit dgn management UPM RM13k
- sewa bulanan RM3500
- lokasi sgt strategik dlm UPM Serdang
- reason : tak sempat nak manage. ada bisnes lain
- sila hubungi hp saya DIN 017 377 8391

Niche: Bisnes Restoran | Bisnes Untuk Dijual
 
1. Fiza 15 - Mon 7/Mar/2011, 11:05am
nk sewa tapak kecik utk letak kiosk boleh?
haffiza1001@yahoo.com  
2. Din 51 - Mon 7/Mar/2011, 11:28am
boleh diuruskan dgn new owner yg take over cafe tu nanti  
3. Budinkl - Mon 7/Mar/2011, 2:50pm
Salam.
Kontrak cafe dgn UPM bila tamat? Ada gerenti ianya akan terus disambung?  
4. Din 51 - Mon 7/Mar/2011, 3:26pm
ada baki 4 tahun lagi..insyaAllah..takde masalah nk sambung kontrak..management ok  
5. Budinkl - Mon 7/Mar/2011, 3:37pm
Salam. Saya berminat. Kalau boleh tolong email kepada saya maklumat-maklumat lanjut yang En. Din boleh kongsi seperti anggaran jualan sebulan, anggaran kos dan anggaran keuntungan ke lifemedia01@gmail.com
Kemudian mungkin saya boleh melawat tapak untuk berbincang lebih lanjut?  
6. Desperado - Tue 8/Mar/2011, 6:36pm
boleh emailkan pada saye maklumat selanjutnyer... di LeyDVogh@yahoo.com  
7. Muhamad 4 - Tue 8/Mar/2011, 6:53pm
Boleh emelkan butiran lanjut ke jamilahmansor@gmail.com..terima kasih  
8. Din 51 - Tue 8/Mar/2011, 8:38pm
Kepada yg berminat sila hubungi hp saya  
9. Effa Mastura 2 - Wed 9/Mar/2011, 11:45am
kios ni masih ada lagi ke atau dah ada orang beli????  
10. Amizul - Fri 11/Mar/2011, 10:46am
Salam..nk tnye..nk cafe kolej mne?  
11. Hanafi 14 - Wed 16/Mar/2011, 1:33pm
Tender bagi mengurus dan mengendalikan Kantin di Pusat Sains Negara sedang dibuka
untuk maklumat lanjut sila lawati :
www.psn.gov.my
tq  
12. Darweenshah - Fri 18/Mar/2011, 4:45pm
emailkan butiran lanjut...darween_shah@yahoo.com  
13. Ketupat - Mon 4/Apr/2011, 3:04pm
salam.. cafe upm ni dh ade org amik alih ke  
14. Armann - Tue 5/Apr/2011, 2:53pm
pls email full detail
tkasih  
15. Ayamhutan - Mon 18/Apr/2011, 7:12pm
more intersted...saya pun pernah mengendalikan kantin di IKM sungai petani......almost price utk dbyr tu brape?....student ramai x/...........jalaklenteng_anasz@yahoo.com.....0126688335..dah ader yang aik beli ker...  
16. Zain Azree Zabidin - Fri 14/Aug/2015, 4:14pm
Salam semua kepada bakal pengusaha kantin..saya pembekal roti homemade pelbagai jenis seperti mini pizza,sosej bun,chickenfloss dan lain lain..cara consigment..50sen bersih komisyen untuk pengusaha kantin/cafeteria.. 0123984985 zain  
17. Mohamad Syamir Bin Zulkefli - Wed 2/Sep/2015, 6:50pm
Please e-mail me the details. As i'm interested to proceed the deal. syamir.zulkefli@gmail.com  

Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..