Business Loan Bank Sehingga RM1 Million Kepada yang Berniaga dan Memerlukan Modal Pusingan
Bankrakyatloan - Thu 31/Oct/2013 1:49pm [Last Comment]
Salam 1Malaysia kepada semua warga MC

Kami menawarkan bantuan kepada para peniaga yang memiliki perniagaan berdaftar samada Sdn Bhd,Enterprise/Sole Prop untuk mendapat pinjaman perniagaan sehingga RM 1Million pada kadar interest yang berpatutan.
Pendaftaran perniagaan mesti 2 tahun ke atas dan masih aktif.
Menjalankan apa juga jenis perniagaan dengan Director atau Company tidak ada ccris ataupun ada ccris tapi tak lebih 3 bulan
Dokumen dan proposal/kertas kerja akan dilakukan oleh pihak kami--terdapat processing fees yang berpatutan dikenakan.
Dijamin lulus dalam masa tidak lebih dari 2 minggu.Tiada banyak songeh kerana kami ada pertalian yang sangat baik dengan bank.
Anda ada masalah dokumentasi akan kami uruskan.
Pinjaman adalah genuine dan telus. Segala urusan melalui bank.
Harus diingatkan bahawa kami bukan SCAMMER jadi kalau anda ada masalah AKPK,Bangrap,Blacklist lebih dari 50k, kami takkan ambil kes anda.

Jika berminat sila call/sms beserta nama company anda ke 019-2503661 atau sebarang pertanyaan melalui email ke loanbankrakyat@yahoo.com.my

Niche: Pinjaman Perniagaan
 
1. Maz 33 - Thu 31/Oct/2013, 1:51pm
klo ada blacklist sbb rm3k.. leh mohon ke?  
2. Veera - Thu 31/Oct/2013, 4:52pm
processing fee??? hmmmmm....  
3. Khairulj - Fri 1/Nov/2013, 8:16am
emailkan...
khairullj@yahoo.com  
4. Fitri Hakim - Sat 2/Nov/2013, 9:25am
Masalah blacklist dan ccris anda gagal loan bank????? X ada masalah masih ada jalan keluar, keluarkan epf hubungi 0123895736(Amy). Tiada Upfront.  
5. Zaza 118 - Sat 16/Nov/2013, 11:27pm
Saya bisnes online di jb..mempunyai ssm..jika ada agensi yang boleh memberi pinjaman perniagaan,hubungi saya 0197847069 ,(sms,whatsapp,wechat)..tiada upfront..  
6. Mohd Asfz - Mon 18/Nov/2013, 6:46pm
boleh email detail bankrakyat..
processing fee xda masalah kalau jlnnya betul..farizi_motor@ymail.com  
7. Kamarul 16 - Thu 21/Nov/2013, 12:22am
mengarut betul iklan ni. panas betul hati aku. iklan sekali lepas tu tutup mata. takut nak baca komen2 yg negative. then tgu sms mangsa2 desperado.  
8. Bankrakyatloan - Sun 1/Dec/2013, 9:06pm
Tahniah kepada En. Kamarul 16...seorang yang kalau dari profilenyer pengkritik tetap untuk posting orang dalam MC....harap kamarul 16 boleh perluaskan kritikan ke segmen Ahlong sekali....terima kasih.  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..