Boleh Bisnes Apa Dengan Modal RM20 000?
Hanafiz Bin Mohd - Thu 10/Jan/2013 11:13am [Last Comment]
saya minat untuk berniaga tp tidak tahu macam mane dan tidak tahu mahu berniaga apa..sesiapa bleh tolong bagi cadangan atau apa2 saje email saya napibeckham@yahoo.com...

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Team Yunique Sabah 2 - Thu 10/Jan/2013, 11:17am
Buka kedai pusat pembayaran bil setempat dan kiriman duit oversea..lumayan modal cuma rm2900 dah boleh start...pastinye jd tumpuan org ramai di sekitar tempat anda berminat hubungi sy k 01116717071  
2. Azlan Ghani - Thu 10/Jan/2013, 11:24am
meniaga... Memang bagus.. Ada untung ada ruginya.. Jika tersalah langkah pasti tersungkur atau terkubur... Semangat mesti tinggi untuk kita tempuhi... Fikirkanlah...  
3. Sue39penang - Thu 10/Jan/2013, 11:42am
En blh email sy di syafiqahpng39@gmail.com untk tahu lbh lnjt lg ape biz yg en blh buat dgn modal sbnyk tu, tq.  
4. Domaya90 - Thu 10/Jan/2013, 11:48am
sila hubungi saya di talian berikut Maya 0172651431 atau email saya di rumayadorethy@gmail.com, sya akan hbungi Tuan/Puan  
5. Syah 158 - Thu 10/Jan/2013, 11:54am
Mesin terminal pelbagai guna untuk top up(maxis,digi,celcom,u-mobile), pembayaran bil, sistem loyalti, online shopping, dan pelbagai lagi. Boleh diletakkan di kedai2 untuk mendapatkan income pasif tiap2 bulan. Berminat sila hubungi saya 013-2717766
ingin menjadi agen atau pengedar juga dialu-alukan  
6. Muhammad 219 - Thu 10/Jan/2013, 11:59am
Kami menyediakan Pakej perniagaan mampu milik..hubungi kami untuk mendapatkan sebuah kedai untuk anda..0192365985 layari http://www.facebook.com/EmpayarAlFateh?ref=hl  
7. Rodzuanr - Thu 10/Jan/2013, 4:34pm
Dengan modal sebanyak itu dah ada orang dpt 7x ganda dalam masa 7 bulan, duduk2 saja...

http://mface.blinkweb.com  
8. Sue39penang - Fri 11/Jan/2013, 9:34am
En blh je hubungi sy yer untk keteangan lnjt pasal biz 0172124621  
9. Suhaimi 154 - Mon 14/Jan/2013, 12:23am
Assalamualaikum...saya memerlukan suntikan modal sebanyak RM20k dengan kadar segera. Biz genuine, projek 2 tahun dan telah 3 bulan menjalankan projek ini. Jika tuan sudi, hubungi saya di 012-3155684  
10. Khairul Anuar 21 - Mon 14/Jan/2013, 3:58pm
bro..jadi ejen jual tiket bas ekpress lagi bagus..duit hari-hari masssukkk..nak detail..contact saya.  
11. Hanna15 2 - Mon 14/Jan/2013, 9:26pm
Syah 158 details email damia.hanna15@yahoo.com.my  
12. Mohd Ezri Maula Haron - Tue 15/Jan/2013, 12:55am
salam hanafiz...saya ade 1 projek aplikasi mykad/ic terbaru iaitu affiliate junction diiktiraf oleh JPN,MDEC,IPT n TEKUN NASIONAL...nak tau lbh lanjut pm detail spt dibwh di ezri.aj@gmail.com

1)Nama
2)No Hp
3)Tempat
4)Pekerjaan  
13. Zul 473 - Tue 15/Jan/2013, 1:32pm
Salam ingin memiliki kdai serbaneka?segala sewa,kos produk,segala bil di tanggu g syarikat.. Hubungi sy utk temujanji... 0192322209  
14. Farah Png Ipo - Wed 16/Jan/2013, 12:47am
Call sy utk dptkan hak pengactifan MYKAD RKYAT MALAYSIA, pendapatan berterusan yg blh digenerasi,xperlu modal ulangan,tiada jualan produk, dn msa dpn yg sgt cerah..sbb kuantiti pemegang mykad adlah 28.9 juta. Itu smua adlah customer anda. 0164102381  
15. Fara 168 - Wed 16/Jan/2013, 4:38am
Sedang mencari agen dropship atau pengedar (menjadi ahli dan manage bisnes sendiri) utk produk kesihatan dan barang kemas Zhulian.

Sihat serta dapat bonus pendapatan setiap hujung bulan dan untung runcit, juga pelbagai faedah seperti tabung kereta, Umrah/Haji, lawatan ke luar negara dan peratus bonus yang meningkat.

Berminat sila hubungi saya di faraishak@gmail.com atau di FB "Lady Foofoo Health & Beauty at Damansara" atau 0126463857.  
16. Zulkifli 124 - Wed 16/Jan/2013, 12:14pm
sy dh berniaga selama 2thn.dan telah membuka sbuah restoran n kedai runcit.skrg sy ingin membuka satu lg kedai runcit.kalau mahu jd sleeping partner dialu-alukan...sila email sy ejoey_yusuf@yahoo.com  
17. Senang Biz - Wed 16/Jan/2013, 1:37pm
Peluang untuk menjadi peniaga KIOSK SATAY GRILL. Layari http://sataygrill.blogspot.com dan rebut peluang ini. Modal yang rendah.  
18. Puteri Effa - Wed 16/Jan/2013, 3:53pm
Jom biz alpha lipid...

Xperlu modal...income bole cecah 5 angka sbln...

Sy akan guard anda hingga bjaya..yg penying ada kemahuan...

Sy asal dr suri rumah..n skg sudah bjaya dpt 5 angka sbln...

Whatsupp or call ke 0193707778  
19. Asma Rahim - Wed 16/Jan/2013, 4:55pm
jom niaga air dari vending machine

dapatkan info di www.hidroplus.webs.com

atau call saya di 017 623 5531  
20. Mazlan 42 - Wed 16/Jan/2013, 5:27pm
Saya ada pengalaman dalam urusan peniagaan(makanan) lebih 30.

skrg jadi perunding peniagaan. boleh lah berhubung dgn saya dan kita boleh bincang. 0172090814 Mazlan  
21. Bussines Woman - Wed 16/Jan/2013, 5:33pm
menjual kosmetik glamore dan sure up
jika berminat email
biz_women@yahoo.com  
22. De Brilliant - Wed 16/Jan/2013, 8:19pm
PELUANG MEMBUKA KEDAI FARMASI DENGAN MODAL YANG PALING MINIMA

Berminat untuk membuka farmasi seperti watson/guardian??? Kami mencari individu yang berminat dan mempunyai kesungguhan untuk menjalankan perniagaan serta rajin menyertai kami dalam bidang perniagaan FARMASI. Farmasi 3 in 1 ini akan dilengkapi dengan barangan serbaneka, ubat-ubatan dan produk organik. Anda boleh memilih sendiri lokasi yang dirasakan sesuai untuk membuka farmasi tersebut dengan hanya bermodalkan RM5,000++.

Pendapatan bersih minimum sebulan RM7,000 dan ke atas.

LANGKAH-LANGKAH MEMOHON KEDAI FARMASI?

? Mendaftar sebagai pemilik perniagaan Farmasi - RM100
? Menyediakan modal RM5,000++
(Sekali seumur hidup dan mendapat produk mengikut nilai modal).
? Menghadiri kelas bagi mempelajari teknik-teknik pemasaran dan juga bagaimana untuk mengembangkan rangkaian serta membuka kedai cawangan (marketing plan, network strategy ? mempunyai training centre bagi melatih anda)
? Menghadiri kelas bagi mempelajari produk-produk Farmasi.
(36 kesemuanya daripada 2000++ yang wajip diketahui)
? Menghadiri sesi temuduga (Durasi: 1 jam) & mencadangkan lokasi kedai.
? Menghadiri latihan intensif 19 hari.
(Pentadbiran, Kewangan & Teknikal)
? Mulakan perniagaan anda apabila kedai sudah siap.

APA YANG SYARIKAT LAKUKAN UNTUK ANDA?

? Syarikat akan menanggung kos renovation, sewa kedai, bil air / letrik / telefon.
? Kedai anda akan di-set up dengan produk Farmasi bernilai RM200,000 hingga RM500,000.


KEDAI ANDA AKAN LENGKAP DENGAN PERALATAN BERIKUT:

? Penghawa dingin
? Sistem CCTV
? Stok tambahan
? Computer, Printing System, Cashier system.
? Product demonstration (patung, baju dan banyak lagi)
? Uniform
? Sistem alarm pintu
? TV Plasma (Untuk demo produk)
? DVD Player (Untuk demo produk)
? Mesin swap kad kredit
? Penapis air (Untuk staf minum)
? Mesin Fax
? P.O.S System
? Pelbagai lagi?

JENIS-JENIS PENDAPATAN SEBAGAI PEMILIK KEDAI FARMASI:

? Komisen 10% daripada pendapatan kasar bulanan kedai.
? Komisen 5% - 15% bagi setiap pembelian barangan Farmasi oleh ahli di mana-mana kedai Farmasi seluruh Malaysia.
? Insentif cawangan override.
? Insentif prestasi cawangan.
? Insentif tambahan.
? Pelbagai lagi?


Berminat? Sila hubungi kosultan di bawah:

NAMA : ALVARO VICTOR
NO TELEFON : 013-8734645 (H/P), 088-497297 (O)
EMEL (YM / FB) : debrilliant@yahoo.com  
23. Azman 269 - Thu 17/Jan/2013, 12:10pm
emailkan segera kpd saya....  
24. Farha 7 - Thu 17/Jan/2013, 12:16pm
jadi mobile dealer for Primadona Sarimah Signature series....segalanya dapat di atasi......result paling cepat  
25. Mageswaran - Thu 17/Jan/2013, 3:14pm
PERNIAGAAN INTERNET DROP SHIPPING METHOD TANPA SEMPADAN TANPA MODAL.

Memperkenalkan perniagaan internet mudah tanpa sempadan tanpa modal.Betul tidak perlu yuran keahlian,tidak perlu beli apa2,tidak perlu upgrade vip atau apa - apa bayaran tersembunyi.

Semua bahan untuk promosi dan barangan diberikan secara percuma...latihanpun diberikan percuma supaya anda boleh berjaya dalam perniagaan internet ini...jadi anda tidak perlu risau tentang apa-apa,anda hanya perlu menjadi ahli dan buat duit tanpa sebarang modal mulai hari ini juga......tunggu apa lagi?

Perniagaan internet drop shipping method ini memerlukan kesabaran untuk berjaya,jadi jangan join kalau anda tidak mahukan pendapatan berterusan yang akan menjadikan anda sebagai seorang usahawan kelak.

Join kat sini http://smartreding.blogspot.com/p/serious-money-from-net-free.html dan terokai bidang perniagaan tanpa batasan dan modal sekarang juga!

Terimakasih dan semoga berjaya.  
26. Hasyam - Sat 19/Jan/2013, 10:18am
9/10 rezeki adalah dari bidang perniagaan..hanya usaha yg gigih dan tekun yg mampu memberi kejayaan..hubungi saya 0122355796 untuk keterangan lanjut tq  
27. Nisa Saadiyah - Sun 20/Jan/2013, 11:01pm
salam,anda nak bisnes servis like facebook? kami ajar anda cara nak dapatkannya! terhangat masa kini..cepat~ untuk 20 terawal sahaja.

emel saya :mhasanahn@gmail.com  
28. Syed Haron 2 - Thu 24/Jan/2013, 11:25pm
sy ada membekalkan produk madu lebah ternak dan juga madu lebah tualang utk peniaga. pulangan yg sngt lumayan.
sila hubungi sy untuk lebih info
0137639981  
29. Queishak - Thu 31/Jan/2013, 10:20am
visit zonanworld.com / organogoldmalaysian.com . modal cuma RM3500 dan pulangan yang amat 'tinggi' .
-que- 0122493491  
30. Rostam 6 - Fri 1/Feb/2013, 6:22am
begini tuan wlauapapun bisnes yg nak dibuat,modal tu,bahagikan dahulu kpd 3 bahagian ,1/3 disimpan utk kegunaan emgency@maintainance,cube gune modal seminimum yg boleh,dlm mase 3bln tempoh bertenang,sbelum berniaga nak kaut untung diharuskan kita meneliti atau membuat kajian untuk kite kite mngelak kerugian,bile rugi kite dapat elak,bermakna pembelian pertama itu adalah untung,xkira apa bisnes pun,sy adalah bekas manager 7 eleven,byk pengalaman drisudut marketing,management,monitor,personality bisnes,tentang pemilihan perniagaan sy cadangkan kepada tuan,memilih perniagaan frencais,kenapa frencais?cube tuan2 bagitahu saya ada x 7 eleven yg ditutup operasinye krn bankrup?ade kelebihanya kite gune konsep mereka,sy sdang menjalankan bisnes sendiri dgn konsep yg sama..ternyata..sampai hari ini sy masih kekal dgn bisnes sy,wlaupun sy x berniaga,kerana sy ade lbih kurang 3 orang kawan yg menjadi frencais sy,dan selalu membuat order dgn sy...nak join?xde mlm atau mane2 syarikat lain selain dri syrikat pendaftaran nama sy sendiri,berminat kol sy 0169380835 kata kunci "nak buke kdai frencais" xlaku xpe,kite kan frencais,transfer kat cawangan yg laku cane?  
31. As Safwa - Wed 6/Feb/2013, 9:47pm
HANGAT DI PASARAN!!! MULAKAN PERNIAGAAN TERAPI RENDAMAN KAKI DENGAN MODAL SERENDAH RM3300. BOLEH DIMULAKAN DIRUMAH SAHAJA. MODAL RENDAH, SAMBUTAN HANGAT, PULANGAH LUMAYAN. BOLEH DIMULAKAN SEGERA.
UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI KAMI DI 019-2377214 atau assafwacentre@gmail.com  
32. Mysuria - Wed 13/Feb/2013, 11:04am
Business banyak.. Rm 200.00 pon boleh jalan, minat business mcmane?  
33. Idi Mazwan - Thu 14/Feb/2013, 1:55pm
bisnes outdoor cl me 012-9042437(an)
www.ghostreconoutdoor.com  
34. M A 4 - Thu 28/Mar/2013, 2:17am
Sy ade modal rm20k juga.tp x tau nak buat ape.
ni sy punya cadangan.tp sy x buat lg lah.
1)carwash
2)dobi
3)cafe
4)salon
5)kedai runcit

Sy xde la minat sgt mana2 yg diatas.tp sy minat duit.hehe...  
35. Zarul 33 - Mon 13/May/2013, 8:18am
M a 4 SY DH EMAIL KN KT U... NIE BISNES BLH BT DUIT... HASIL USHA KITE.....  
36. Fifi 14 - Mon 1/Jul/2013, 10:47pm
ade modal tak tahu nak buat apa, boleh hubungi saya di 0122784531 atau email di nufi.cookies@gmail.com, atau tinggalkan nombor untuk dihunbungi.tq  

Page 1   (Total 36 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..