Biz Baru. Income Pasif.
Myproject2282 - Mon 21/Mar/2011 9:11pm [Last Comment]
Bg yg tercari2 biz pasif.....sila tgglkan email utk saya emailkan powerpoint plan utk anda kaji selidik.....jika anda dapati ianya menarik & berminat utk mengetahui lebih lanjut,bolehlah setkan pertemuan dgn saya...xde skima pya style/apa2 protokol...sambil minum2 kita berkongsi maklumat...apa2 hal boleh la hubungi saya di talian 0192095250...trm ksih......:)

Niche: Buat Duit
     
  1. Shimj - Mon 21/Mar/2011, 9:17pm
    emel shimj57@gmail.com  
  2. Imah 12 - Mon 21/Mar/2011, 9:26pm
    khair.naim@yahoo.com  
  3. Myproject2282 - Mon 21/Mar/2011, 9:43pm
    shimj & imah 12: saya dah email.....selamat study......trm ksh....  
  4. Myproject2282 - Mon 21/Mar/2011, 9:44pm
    utk borak2 lebih lanjut, bley la add YM saya myproject2282  
  5. Jihad - Mon 21/Mar/2011, 10:03pm
    emel razalichemat@yahoo.com  
  6. Jas 3 - Mon 21/Mar/2011, 10:04pm
    emel jbl5944@gmail.com 10Q  
  7. Myproject2282 - Mon 21/Mar/2011, 10:15pm
    jihad & jas 3: saya dah email...:)  
  8. Waniey - Mon 21/Mar/2011, 10:55pm
    nsh_wanie189@yahoo.com  
  9. Myproject2282 - Mon 21/Mar/2011, 10:57pm
    waniey: saya dah email.....study2 la dulu.......trm ksh......  
  10. Adzmanabwahab - Mon 21/Mar/2011, 10:58pm
    Ada satu guru di Seremban dan ada satu lagi di Muar, Johor cikgu badrul namanya bikin bisnes serupa macam ni. Biz pasif juga..Apa pun skim yang nak diperkenalkan perlukan network.Klu takde network tak akan jadi..Janji bukan main lagi tapi habuk pun tak ada. Diseremban cikgu akbar kepala dia dengan seorang ustad. Kawan2 awaslah..Bila tel sampai abis bateri tak angkat2.  
  11. Myproject2282 - Mon 21/Mar/2011, 11:04pm
    Adzmanabwahab: pilihan di tangan anda....x ada sesiapa memaksa dan dipaksa.....smua dah ber'akal....fikir secara logik sebelum buat keputusan.....dan tlg jgn buat andaian negatif tanpa usul periksa......trm ksih atas keprihatinan tuan......:)  
  12. Myproject2282 - Mon 21/Mar/2011, 11:42pm
    bg yg dah melihat power point saya tu,hrp anda smua fhm....klu x jelas,bley setkan appointment sambil minum2 utk pemahaman yg jelas....apa2 kol/sms saya ok....trm ksih.....:)  
  13. Rizal 82 - Mon 21/Mar/2011, 11:44pm
    rizal_1039@yahoo.com.my  
  14. Rm1001 - Mon 21/Mar/2011, 11:57pm
    hzserv_7817@yahoo.com...tq  
  15. Minds82 2 - Tue 22/Mar/2011, 12:07am
    please emel detail minds82@gmail.com  
  16. Myproject2282 - Tue 22/Mar/2011, 12:19am
    Rizal 82, Rm1001, Minds82 2: semua saya dh email...  
  17. Jedi - Tue 22/Mar/2011, 12:24am
    hantor info jedi_pkn@yahoo.com  
  18. Myproject2282 - Tue 22/Mar/2011, 12:29am
    Jedi: dh send email..tq  
  19. Awang 11 - Tue 22/Mar/2011, 6:34am
    email kat sya. awangahok@yahoo.com  
  20. Nurmazwan - Tue 22/Mar/2011, 8:40am
    emailkan sy :

    biznur@gmail.com  
  21. Wan Mohd Azzudin Bin Mahyuddin - Tue 22/Mar/2011, 9:49am
    email sy wanzu10@gmail.com  
  22. Irmelda - Tue 22/Mar/2011, 12:16pm
    emailkan detail kpd saya juga:
    irmelda_clay@yahoo.com  
  23. Myproject2282 - Tue 22/Mar/2011, 3:14pm
    Awang 11, Nurmazwan, Wan Mohd Azzudin Bin Mahyuddin, Irmelda :

    semua saya dah email.....study dulu btol2,klu dah rasa nak tahu lg lanjut,sms/kol je saya,kita jmpk sambil minum2....:)  
  24. Myproject2282 - Thu 24/Mar/2011, 8:56am
    “Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum, sebelum kaum itu berjuang keras untuk mengubah nasibnya sendiri” (Surah ar-Raad ayat 11)  
  25. Ridzuan 22 - Mon 11/Apr/2011, 9:59am
    emaikan saya
    rmr96@yahoo.com.my  
  26. Nurmazwan - Mon 11/Apr/2011, 10:13am
    berminat : biznur@gmail.com  
  27. Myproject2282 - Mon 11/Apr/2011, 10:04pm
    Ridzuan 22,Nurmazwan:dah email...gudluck....:)  
  28. Myproject2282 - Wed 13/Apr/2011, 1:45am
    update terkini:

    website: http://www.clubmaxcash.com/mewah

    contact:
    +60192824093

    Yahoo Messenger(YM):
    myproject2282  
Page 1   (Total 28 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Durian Hutan Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)