Mencari Bisness Masa Kini untuk Suri Rumah Sepenuh Masa
Jai Sitieisya - Tue 4/Aug/2015 1:56pm [Last Comment]
Saya nak tanya pendapat semua..... berminat berniaga tapi nak modal kecil kecilan sahaja.... xtau nak buat bisness ape.... menczri dan mencari... sape2 blh share.. nak bisness dari rumah sahaja yang modal kecil..... janji income ari2 masyukkkk... pening dah mencari.... nak mintak pendapat jer.... harap blh sharing

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Maya 135 - Tue 4/Aug/2015, 2:17pm
berminat jual produk atau supplemen x? hanya bermodalkan rm100 anda mempunyai kebebasan berniaga
1) anda tak perlu jumpa orang dan x perlu pos barang (hq yang poskan)
2) Dapat website sendiri untuk pengiklanan
3) hanya perlu copy paste sahaja
4) Cara mudah mengumpul komisen dan boleh withdraw
Sila whatsapp sekarang..011-23675821 info akan diberi  
2. Hana 270 - Tue 4/Aug/2015, 2:24pm
Puan boleh mulakan dengan apa yg puan minat(hobi)
Contoh: puan minat masak,boleh jual makananm
Minat Fesyen: boleh jual baju/tudung
Minat kucing:jual makanan/ aksesori pet
Sebab kalau kita berniaga ikut apa yg kita suka,susah kita nak mengalah..walaupun jatuh,kita tetap.boleh bangun..kalau nak tips berniaga pakaian boleh whatsapp saya 0193710660.. Free aje  
3. Adrianna 6 - Tue 4/Aug/2015, 2:27pm
Saya ada 2 option untuk puan. Ada yg guna modal tp kecil je & ada yang xperlu guna modal. Boleh whatsapp sy di : 011-16207306  
4. Nnzak - Tue 4/Aug/2015, 4:51pm
as salam..

sy jdkan forex sbg bisnes part time.. target 1% drp modal yg sy keluarkan... masa pun tak lama utk belajar analisis..dan lepas dpt target sy menanam pokok dan menternak puyuh..

wassalam...  
5. Jai Sitieisya - Tue 4/Aug/2015, 7:38pm
Nnzak...cm mn tu...blh share ngn saya..email saya jaisitieisya88@gmail.com  
6. Mohd Hanizar - Wed 5/Aug/2015, 1:26pm
Edar buku percutian ke mana-mana dlm & luar negeri...modal kecil je...boleh menjana RM300 sehari!!! w/app nizar 014-2362506  
7. Mashitah 7 - Wed 5/Aug/2015, 10:04pm
DROPSHIP EMAS AMETHYST HARGA BORONG

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum w.b.t

Kepada sesiapa yang berminat untuk berniaga, menambah pendapatan, saya ingin buka peluang perniagaan secara dropship pada harga borong dengan untung rm28/g tanpa gst. Syarat2 penyertaan:

? yuran penyertaan rm350.
? kontrak selama 2 tahun.
? yuran penyertaan akan dikembalikan selepas tamat kontrak.
? penalti sebanyak rm50 jika menyalahi kontrak.

JIKA BERMINAT, SILA TRANSFER RM350 KE DALAM AKAUN BANK BERIKUT

? MAYBANK
?SITI MASHITAH BINTI MOHD JUKI
?151267147719

SELESAI TRANSFER, SILA WHATSAPP MAKLUMAT BERIKUT:

? SLIP BAYARAN
? NAMA
? ALAMAT
? NO TALIFON
? I/C
? NAMA WARIS
? NO TALIFON WARIS
? ALAMAT WARIS

Whatsapp maklumat berikut ke nombor 0197508484.

Anda akan dimasukkan ke dalam group selepas membuat bayaran dan boleh terus berbisnes serta merta.  
8. Mohd Ammar Yasir Bin Ahmad Kamil - Thu 6/Aug/2015, 11:13am
pada pendapat saya, puan perlu daftar syarikat dulu dgn ssm...kemudian puan buat apa yg puan minat...contohnya memasak...puan boleh buat makanan sejuk beku...kemudian puan boleh start jual kat jiran-jiran ataupun melalui wasap  
9. Aleeyahq - Thu 6/Aug/2015, 11:37am
kami dr myhomme biotech ingin membuka peluang perniagaan kpd anda...modal hanya rm3k shaja...marketing dr segi banner ,business card, flyers dll kami akn uruskn..jika berminat bole call or whatsapp 0139265929
0139265929
0139265929  
10. Khazanah - Thu 6/Aug/2015, 12:17pm
PULANGAN TETAP rm1000 sebulan

whatsapp 0174095879  
11. Lisya 20 - Thu 6/Aug/2015, 3:10pm
wasap akak ajar mcmana
0163384518
income ari2 lagi boleh  
12. Alieza 2 - Fri 7/Aug/2015, 12:00pm
ingin berniaga ikan pekasam bleh packing semula hubungi 0195514490 tq  
13. Shasha 101 - Fri 7/Aug/2015, 1:21pm
kalau berminat nak join kutu modern
modal rm50 sekali bayar seumur hidup
boleh dapat sehinga rm50 ribu
bergantung kepada usaha anda sendiri
wasap or kol sy 012-9368427  
14. Dropship Tafsir - Sat 8/Aug/2015, 2:01am
ketahui kehendak dan permintaan pasaran..jgn berniaga ikut syok sendiri nnt diri sdiri yg rugi..
cadangan sy..mulakan dgn modal yg kecil dgn borong tafsir al quran al mumayyaz dlm kuantiti yg sedikit..modal x sampai rm1000..inshaAllah dpt rolling balik modal dlm masa yg singkat sbb produk yg mmg org tgh berebut2 skrg ni..!

jgn segan utk wasap sy 017-7846028 utk detail..terima kasih :)  
15. Mustafa Kamal 4 - Sat 8/Aug/2015, 12:35pm
salam, jom invest di islamic hotel,mekah.utk org2 islam sahaja ,3500 per lot ,return 20-30% monthly /kontrak 12 bln /selagi quota ada/pm 0133539853 mk/whatsapp  
17. Ida 999 - Tue 11/Aug/2015, 10:39am
Salam.. Puan boleh belajar menjahit langsir... Modal kecil... Sekali keluar ja... Beli mesin boleh ja cara ansuran atau tunai... Berbekalkan mesin tu puan boleh dpt pendptan sepanjang hayat.. Daya menyediakan kursus jahitan langsir.. Zurie.. 017-6940117....maaf no fone x lengkap yg pertama  
18. Izwan 167 - Thu 13/Aug/2015, 7:12pm
Salam ... puan boleh borong baju blouse labuh dgn harga murah .... jom watsap 0103686641  
19. Nur90 4 - Fri 14/Aug/2015, 6:01pm
Salam..Puan.. Kami adalah syarikat OEM dalam bidang kecantikan. Just nak approach jika berminat untuk buat produk kecantikan jenama sendiri dengan modal serendah RM1300.
Suri rumah juga boleh berjaya dengan membuat produk kecantikan jenama sendiri...!!!!!!!
Jika ingin mengetahui dengan lebih lanjut boleh hubungi saya 017-689 0226..  
20. Magnet Diqa - Sat 15/Aug/2015, 1:14pm
salam puan, saya mencari orang untuk jual lotion inspire sy. puan xperlu keluar modal pun cuma perlu dapatkan order untuk saya. saya akan uruskan semua. sebotol customer order saya kasi puan rm5 bersih terus masuk akaun puan selepas customer confirm order. mudahkan...
whatsapp saya : 0162181576  
21. Ainn 8 - Tue 18/Aug/2015, 9:18pm
Kalau puan nak jd agen dropship kaftan sulam boleh whatssap sy
013-6919528  
22. Nur Erina 2 - Wed 19/Aug/2015, 11:18am
Jika berminat untuk mencari side income -boleh whtsapp 0177899156
-modal rendah pulangan yang lebih dari yang dijangkakan
-Business AURAWAVE  
23. Irfan 82 - Fri 21/Aug/2015, 11:49am
BISNES TANPA MODAL
PERCUMA KEAHLIAN SEUMUR HIDUP
TRUSTED 100%
CONTACT: 0135225952  
24. Nora85 2 - Sat 29/Aug/2015, 2:36pm
As salam...puan boleh join utk jadi dropship produk kosmatik...
-xperlu keluar modal
-brg smua kita yg pos
-xperlu simpan stok

Customer order dan buat pyment pd pn..pn order dan buat pyment harga dropship shja pd kami...kemudian kami tlg poskan pd customer puan...

kuntungan 1 produk pn boleh dpt 5-40%..
-boleh jual melalui media sosial
-jiran2
-sdara mara
-kegunaan diri sndri

berminat whatsapp 011 12456046  
25. Simply Trendy - Sat 29/Aug/2015, 10:09pm
Nak share sikit nih.. Modal rendah, xpayah puluhan ribu.. Start sikit2, lama2 jadi bukit.

Jana MINIMA 30% dengan menual produk spray pengeras tudung. Target market? Wanita bertudung. Mudah sangat tu..

===========================
http://bit.ly/1JDaXuA
-----------------------------------
Contoh produk, sila copy paste link
===========================
Hubungi kami di 018-3994875.
FB Search> Mrs. Iron Fabric Starch

Senang nak jual, produk komplimen untuk wanita yg bertudung. Tak semestinya tuk tudung, tuk uniform, seluar pun boleh.. tapi boleh fokus kat wanita bertudung dulu utk permulaan..

Selling point produk kepada wanita bertudung:
- membentuk tudung supaya nampak lebih kemas, cantik dan cepat di bentuk.
- mengekalkan bentuk tudung supaya tak jadi lembik dan leper
- repair tudung awning yang rosak akibat terlipat, terkelepet dan kemek, sekaligus mengekalkan bentuk asal awning tersebut, macam baru beli.

Boleh buat jual di pasar malam/ pagi/ car boot sales/ online/ offline

Jika modal yang ada sudah dilaburkan, juga boleh mencuba secara dropship dahulu, tanpa keluar sesen pun. Dropship hanya utk jualan online/ penghantaran ke pelanggan melalui pos sahaja.

===========================
http://bit.ly/1JDaXuA
-----------------------------------
Contoh produk, sila copy paste link
===========================
Hubungi kami di 018-3994875.
FB Search> Mrs. Iron Fabric Starch  
26. Mohd Hanafi Mat Nor - Wed 2/Sep/2015, 4:07pm
kalau puan nak jadi pengedar ubat akar kayu tradisional call 0139945589 untuk wanita dan lelaki terutama yang lepas bersalin tanpa bahan kimia asli  
27. Azrin 88 - Sat 5/Sep/2015, 11:57am
nak detail emailkan kat saya sedang mencari agent utk product homemade
azrin_alam@yahoo.com.my  
28. Abu Humairah - Mon 7/Sep/2015, 11:45am
Puan boleh menjadi agen dropship Kolagen C-Plus & C-Teen. Baik untuk kulit dan minda. Sekotak keuntungan RM 30. Tak perlu keluar modal. Hanya mempromosikan saja dan saya akan menghantarkan ke alamat pelanggan yang memesan. Sebaik saja pelanggan membayarnya, saya akan membayar komisyen puan RM 30/sekotak tersebut.
Hubungi/wassap saya Abu Humairah 019-7352838  
29. Amirrul Rasyid - Tue 15/Sep/2015, 10:04am
Pada pendapat saya sebagai seorang Perintis Usahawan...peringkat permulaan ini puan perlu kayakan diri dengan ilmu perniagaan dan keusahawanan. Dapatkan bimbingan daripada mentor yang berpengalaman. akhir sekali jangan hadkan bahawa bisnes hanya ingin dijalankan di rumah

Saya ada platform perniagaan yang boleh saya kongsikan dengan puan maklumat lanjut bolehlah puan hubungi saya di no 01115142248  
30. Nizam 712 - Wed 30/Sep/2015, 9:59am
Saya ada peluang perniagaan untuk suri rumah jana income. Wife saya (Nik) juga seorang suri rumah dan Alhamdulillah, beliau dapat bantu saya jana side income dalam RM3 Ribu - RM4 Ribu sebulan.. Modal pun rendah.

Boleh whatsapps saya 017 - 7535129 untuk tahu tips2 part time sebagai seorang suri rumah..  
31. Azhar 518 - Tue 20/Oct/2015, 2:33pm
Boleh cuba bisnes kek dari rumah. Isteri saya dah bisnes kek sejak tahun 2008 dari rumah kami yang kecil, modal kecil, guna peralatan biasa-biasa, tak masuk kelas professional, tak beli buku resipi, hanya buat 1 jenis kek aje tapi boleh dapat pendapatan 4-5 angka sebulan sampai saya pun buat keputusan berhenti kerja untuk bantu isteri buat bisnes kek secara sepenuh dari rumah.

Kini kami hasilkan EBOOK 4-5 ANGKA SEBULAN DENGAN BISNES KEK DARI RUMAH untuk memberi panduan penting yang lengkap buat sesiapa yang nak buat bisnes kek dari rumah.

$ Harga EBOOK ni cuma RM 30.00 aje. Ada paparan mukasurat sebanyak 67 halaman.

Apa itu EBOOK? Ebook ni BUKU ELEKTRONIK ATAU DIGITAL yang boleh dibaca dan disimpan dalam komputer, smartphone, tablet dan boleh juga diprint.

Kalau nak beli EBOOK 4-5 ANGKA SEBULAN DENGAN BISNES KEK DARI RUMAH ni bolehlah hubungi saya Azhar di 0105064686 (sms & telegram) atau whatsapp : 01123139954

Facebook kami : Nora's Cake Rawang
Website : www.norascakehouse.com  

Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..