Berminat untuk Menjadi Rakan Niaga Minyak Masak
Mohd Kamil 3 - Tue 26/Mar/2013 9:31am [Last Comment]
Assalamualaikum..

Saya Mohd Kamil amat berminat untuk menjadi rakan niaga minyak masak. Syarikat saya sebuah syarikat enterprise berminat untuk menjadi pengedar tetapi tiada lesen minyak masak. Dari segi modal tiada masalah. Syarikat yang sudi menjadi rakan niaga sangat dialu-alukan.

Email : mohdkamil.yahya@gmail.com

Niche: Pembekal Minyak Masak
 
1. Nazman 7 - Tue 26/Mar/2013, 10:03pm
membekal rumpai laut secara borong 1kg rm25 minat hubungi 0196215358  
2. Nor Izard - Wed 27/Mar/2013, 12:02pm
sy memerlukan bekalan minyak masak packing 1kg sebanyak 400kotak sehari.ade lesen KPDNKK. lokasi Kota Bharu, Kelantan

Tel : 019-3140581 (izard)  
3. Rus - Thu 28/Mar/2013, 3:27pm
Salam En Kamil,

Syarikat kami ada lesen MPOB untuk local dan pasaran eksport.

Mungkin kita boleh bekerjasama.

Rus
nita6526@yahoo.com  
4. Ghani 10 - Fri 29/Mar/2013, 11:44pm
Salam..saya ingin bekerjasama dgn Rus..saya ada buyer minyak dr china.  
5. Rus - Sat 30/Mar/2013, 11:14am
Salam EN Ghani 10,

Insyallah kita boleh bekerjasama.
Hubungi saya melalui email saya
nita6526@yahoo.com.

Rus  
6. Affizol - Sat 6/Apr/2013, 10:42am
Salam klu beminat nk dpatkn bekalan minyak jenis cp10 cp8 n cpo lh hubungi sy affizol 0137775248.minimun order 10000m/t n maksimun order more 100,000m/t  
7. Quick Purple - Mon 15/Apr/2013, 8:26am
Kami adalah pembekal minyak CPO & CP8 utk pasaran Malaysia & Luar negara.lokasi port klang , minimum order 5000 mt atau lebih.jika ada buyer berminat berurusniaga bersama kami diminta emailkan LOI utk rundingan harga / boleh berhubung melalui email jika ada sebarang pertanyaan :-

dariusistanbul79@gmail.com  
8. Berjaya Group - Tue 16/Apr/2013, 2:18pm
Salam Semua.... saya akan bantu anda .. jika anda mahu perubahan LIFESTYLE.. Kaya dan Berjaya... kami akan trun ke Lokasi anda !! bantu anda sehingga dpat Kedai Percuma ini ... :)
Call mE nOW ....!

Berani Berniaga Bersama kami BERJAYA GROUP !
Kepakaran kami di dlam bisnez ini telah melahirkan ramai usahawan2 yg telah BERJAYA dan KAYA !

"FAST ACTION FAST RESULT "





++Peluang memulakan perniagaan berkonsepkan Francais TANPA membayar YURAN Francais ! ++

Dengan modal hanya RM5k sekali sahaja ,, anda mampu memiliki Farmasi +kedai serbaneka milik anda sendiri...! Rebutlah peluang ini ,sementara kuota milik BERJAYA GROUP masih terbuka lg..!




Apa yang anda perlu lakukan hanyalah : -
1. Berdaftar dengan ecosway sebagai Bisness Owner RM100
2. Pergi training dan interview di HQ Cosway Jlan Raja Chulan KL
3. Cari kedai (Lokasi pilihan anda - MALAYSIA ATAU LUAR NEGARA )

KEBAIKKAN BISNEZ INI ADALAH :

Pihak Berjaya Group akan lakukan untuk anda :-
1. Deal dengan tokey kedai
2. Bayar deposit kedai dan sewa kedai !
3. Buat renovation supaya kedai anda lebih kemas, bersih, cantik, dan keselesaan pelanggan !
4. Pasang Sistem Keselamatan, Air Cond, CCTV, Komputer, Alam dll
5. Penuhkan kedai anda dengan stok barang2 cosway yg bernilai RM800 RIBU!
6. Company bayarkan bil letrik,bil air,bil internet anda sampai bila-bila !
7. Anda akan dapat 3 PROFIT CENTRE OR PASSIVE INCOME DARI BERJAYA GROUP !

NOTE: Kami akan tlg anda jika anda betul2 berminat dgan Business ini !!

Call us to apply this Free store Concept

En Eizat
al_eizat77@yahoo.com
016 6767 838  
9. As Latif - Sat 21/Sep/2013, 12:00pm
mencari Kilang Pembungkusan minyak masak? hubungi saya, Latif. email: latif.saimi@yahoo.com

kilang kami terletak di West Port  
10. Ahmad 1177 - Wed 26/Jul/2017, 4:21am
assalamualaikum boleh wasapt saya ..sebab sedang mencari minyak masak untuk di export kan ke luar negara andai boleh kerja sama,,
018-2310233  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..