Berminat untuk Menjadi Pengedar Produk Kecantikan/Kesihatan Dalam Bentuk Kapsul Ibu Kolagen Mentah 100% Rumpai Laut Gred AAA
Yati Ibuk Kolagen Kuantan - Tue 16/Apr/2013 11:15am [Last Comment]
Fungsi Kolagen Rumpai Laut kepada kulit?

Kebanyakkan produk kecantikan untuk gadis dan wanita yang berada dipasaran ada menyebut kalogen antara bahan digunakan. Kalogen adalah unsur protin yang wujud disekeliling sel untuk meletakkan sel pada tempatnya. Kalogen berperanan membantu kulit kekal cantik dan muda. Apa bila jumlah kalogen berkurangan disebab peningkatan usia menyebabkan masalah kedutan, jerawat dan kulit kurang tegang.

Kapsul 100% rumpai laut dari gred AAA.

Sebotol 50 biji RM 49.00

Pakej untuk menjadi pengedar adalah minimum pembelian 10 botol + Free Penghantaran Untuk Semenanjung. Tambah RM 15.00 Sabah & Sarawak

Pakej Mobile Ejen, minimum belian adalah 30 botol + Free Penghantaran Untuk Semenanjung. Tambah RM 30.00 Sabah & Sarawak

Call Puan Hayati untuk dapatkan sebutharga. Bagi mereka yang ingin menggunakan jenama sendiri juga, boleh bincang lanjut

Talian : 019 747 2770
Tel/Fax : 09 513 4950
kgtiramtrading@yahoo.com.my

Niche: Pengedar Produk Kecantikan
 
1. Adi 96 - Sat 2/Mar/2013, 11:29am
Salam.
Ni senarai harga bagi rumpai laut asli dari Sabah.(Pure Marine Colagen).

Gred aa (kuning/putih)
-100g rm15.....1kg rm30.....10kg rm250.

Gred aaa(ungu)
-100g rm20.....1kg rm35.....10kg rm300.

Gred aaaa(hijau)
-100g rm25.....1kg rm40.....10kg rm330.

Harga adalah termasuk penghantaran pos laju untuk pembelian 2kg dan keatas.

**** 10biji sabun pure marine collagen RM135 termasuk penghantaran pos laju.

Berminat,
mummydam@gmail.com  
2. Mr Tee 2 - Wed 13/Mar/2013, 2:03pm
perhatian:
rumpai laut warna hijau di nasihat jangan makan,nak tahu kenapa jangan makan,lihat fb ni
http://www.facebook.com/pages/Rumpai-Laut-Dry-Seaweed-Organic/349639275134950  
3. Nor Pmc - Wed 13/Mar/2013, 2:23pm
alamak tauke..

kalau tak boleh makan, kenapa mau di tanam????

fikir lah sendiri..

you x mampu beli harga mahal, diam2 ajelah..

jangan nak cantas bisnes orang lain pulak....

kita pun orang sabah juga bah....
hehehe

tau lah  
4. Mr Tee 2 - Wed 13/Mar/2013, 6:49pm
sorry,saya tak sama macam org lain.saya bisnes jujul saja.tak kan saya ada duit tak nak untung ,mari sini buat hal.org yg tanam nasihat saya jangan makan,saya juga nasihat ,saya share nasihat dia kepada semua org.
rumpai laut yang tanam dekat langkawi,kelantan dan sarawak juga tak boleh makan,macam ni kenapa dia org tanam?
http://www.facebook.com/pages/Rumpai-Laut-Dry-Seaweed-Organic/349639275134950  
5. Nor Pmc - Wed 13/Mar/2013, 8:13pm
ya lah bah tu kali  
6. Nurtina Rahim - Thu 14/Mar/2013, 12:08pm
jika mau rumpai laut

purple = rm20/1kg
putih = rm18/1kg

email ctihani@yahoo.com  
7. Nature0326 - Sat 30/Mar/2013, 9:53am
rumpai laut yg termurah di semenanjung

http://www.facebook.com/pages/Rumpai-Laut-Dry-Seaweed-Organic/349639275134950  
8. Mas 163 - Sun 31/Mar/2013, 2:28pm
pm detail ke cmieutt@yahoo.com
tq ye  
9. Nor Azian Idawani - Sun 31/Mar/2013, 3:52pm
pm beauty.millenium@yahoo.com  
10. Nazman 7 - Sun 31/Mar/2013, 10:39pm
membekal rumpai laut kering secara borong 100gm rm5.00 dan 1kg rm25..bagi gred aa dan aaa, gred aaaa 100gm rm10 dan 1kg rm40 berminat hubungi 0196215358  
11. Eja 64 - Tue 2/Apr/2013, 10:44am
salam..boleh emelkan details pd saya yg berminat utk membeli secara borong?  
12. Eja 64 - Tue 2/Apr/2013, 11:00am
emel pd sya, hejars@yahoo.co.uk  
14. Nature0326 - Tue 2/Apr/2013, 1:24pm
sabun seaweed/sabun kolegen

Berat : 100gm

harga runcit :rm 20/pcs harga termasuk pos laju

harga borong pm saya.
fb page :
https://www.facebook.com/pages/Rumpai-Laut-Dry-Seaweed-Organic/349639275134950  
15. Nazman 7 - Tue 2/Apr/2013, 11:23pm
membekal rumpai laut mentah secara borong 1kg rm25 bagi gred aa dan aaa, 1kg rm35 bagi gred aaaa berminat hubungi 0196215358  
16. Maz Lynn 2 - Mon 15/Apr/2013, 10:36am
plz email me price for pmc powder...
mazs_raja@hotmail.com
......thanks......  
17. Rina 180 - Tue 16/Apr/2013, 10:48am
salam...bleh emailkan sy sebutharga serbuk ibu collagen mentah ke...zurinashahril@yahoo.com  
18. Mr Teong - Tue 16/Apr/2013, 11:25am
sabun seaweed/sabun kolegen

Berat : 100gm

harga runcit :rm 20/pcs harga termasuk pos laju

harga borong pm saya.

kaya dengan vitamin A,C & E.

Sesuai untuk semua jenis kulit

info yg lebih lanjut sila lihat fb page :

https://www.facebook.com/pages/Rumpai-Laut-Dry-Seaweed-Organic/349639275134950  
19. Mz Nora - Tue 16/Apr/2013, 11:48am
betul ke berita 15 hb sinar harian ni?

buka link di bawah

http://www.sinarharian.com.my/rumpai-laut-tidak-mengandungi-kolagen-1.150534


saya pengamal pmc ni dah 3 bulan
tp keliru bila keluar statement mcm tu  
20. Rina 180 - Tue 16/Apr/2013, 1:05pm
salam..boleh emelkan details pd saya.....zurinashahril@yahoo.com  
21. Nature02 - Mon 29/Apr/2013, 11:14am
produck dari seaweed ( rumpai laut )
promosi hebat happy mother day

semperna happy mother day dan pengenalan produck baru ,promosi hebat dengan rm 50 ,anda boleh dapat 3 bungkus seaweed ( 150g/pack),1 ketul sabun seaweed (100g),1 jar seaweed sleeping facial mask (40gram) n 1 botol seaweed body lotion (100ml ).harga termasuk pos laju di smemnanjung malaysia.jika sabah n sarawak kena tambah kos pos laju rm10. harga jualan biasa adalah rm 80.


sila lihat fb page ni dapat gambar:
https://www.facebook.com/pages/Rumpai-Laut-Dry-Seaweed-Organic/349639275134950  
22. Nasir Julmohammad 2 - Wed 1/May/2013, 7:09am
Salam 1 Malaysia...

HAPPY LABOUR DAY!!!!!!
PROMOTION...... JOM BORONG..

Saya merupakan pengusaha rumpai laut dari Sabah. Menawarkan Harga Rumpai Laut Secara Borong.. Dengan Harga Terendah..

*UNGU AAA - RM9 /kg
*GOLD AA - RM7 /kg
*HIJAU AAAA - RM18/Kg

Harga TIDAK termasuk Kos Penghantaran. Tambahan Kos Penghantaran melalui MAS Kargo/Pos Udara/Pos Laju/Pos Express.. Mengikut pilihan masing-masing.

INGAT !!!!!
Tempahan MINIMUM adalah 100kg ke atas sahaja... Kurang daripada itu harga kami mengikut harga jualan seperti harga pasaran semasa.

Sesiapa berminat Sila hubungi/SMS/Whatsapp ke
H/P: 013-8977975 (En.Nasir)
N.J Enterprise Sdn Bhd
FB : Kolegen Ahmad Albab  
23. Tabita Shop - Thu 2/May/2013, 3:32pm
Salam.
bila sebut je kolagen, mmg dah berlambak2 kt pasaran skrg.. tp macam mana nak tau kolagen yang terbaik utk kita makan?? pernahkah kita nak kaji selidik dulu bahan2 dalam kandungan kolagen tu?? atau kesan2 yang mungkin terjadi semasa pengambilan??

Untuk tahu maklumat lebih lanjut dan cadangan colagen yang sesuai untuk tuan2 dan puan, boleh email sy di tabitashop@yahoo.com @ whatapps 0133123179  
24. Nature02 - Thu 9/May/2013, 10:56am
harga rumpai laut ungu promosi bulan mei
harga borong rumpai laut ungu

1kg =rm25

3kg =rm65

5kg =rm90

10kg=rm150

20kg=rm300

30kg=rm450

50kg=rm700

100kg =rm1300

harga di atas adalah termasuk pos laju di semenanjung saja dan kecuali tempat felda di semenanjung.
SILA HUBUNGI SAYA DI 012-9233149 UNTUK KETERANGANLANJUT.DI JAMIN TERMURAH DAN MEMUASKAN.
fb page:
https://www.facebook.com/pages/Rumpai-Laut-Dry-Seaweed-Organic/349639275134950  
25. Su 54 - Thu 9/May/2013, 6:28pm
Rumpai laut siap untuk digunakan, (telah direbus) harga mengikut kuantiti yang dibeli, jika berminat blh call untuk runding, 013-4921608  
26. Lieza Suhaili - Mon 13/May/2013, 3:21pm
BERMINAT
EMAIL HZLS75@YAHOO.COM  
27. Mohd Saifuddin - Fri 17/May/2013, 1:55am
berminat.

sayfullent@gmail.com  
28. Bahiyah - Fri 31/May/2013, 12:48pm
Salam Puan..
Mohon Emailkan pd sy ttg produk ini.. Sy berminat utk mengetahui dgn lbh lanjut.
bahiyahzahari@gmail.com

terima kasih  
29. Amiradania3036 - Sat 8/Jun/2013, 8:51am
tumpang lalu tt.
serbuk nasi untuk dijual dalam bentuk kapsul. 100% dari beras original tanpa pengawet n bahan kimia. bleh campur ngan air klu nak. nikmatilah khasiat nasi dalam bentuk kapsul. untuk diskaun email sya. amiradania3036@gmail.com  
30. Muhd Syed - Wed 10/Jul/2013, 2:21am
email detail harga..muhammadsyekra@yahoo.com
tq..harga beli..n utk jual..  

Page 1   (Total 30 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..