Berminat Menjadi Unifi Agent/Memasang Unifi Servis Dirumah?
Iskandar Unifi - Fri 29/Jul/2011 11:00am [Last Comment]
Hye sume,
PENDAFTARAN PERCUMA!!

Ape Yang perlu anda buat hanya dapatkan :-

1. Customer IC (copy depan/belakang)
2. Alamat

Selepas document siap sedia, hanya masukkan kedalam sistem yg diberikan. Ikut sahaja step-step bagi pemasangan baru atau upgrade dari streamyx.
Selepas siap masuk dalam sistem, anda tidak perlu bersusah payah kerana pihak syarikat yang akan membuat "follow up" dengan customer anda.
MUDAH BUKAN!!

Antara Kelebihan menjadi agen :-
Package Your sales
VIP 5 - 150% e.g RM149x150% = RM223.50
VIP 10 - 150% e.g RM159x150% = RM238.50
VIP 20 - 150% e.g RM199x150% = Rm298.50
BIZ 5 - RM244
BIZ 10 - RM958
BIZ 20 - RM1438

Antara kelebihan anda yang menjadi agen sy ialah :-

1. sy akan bantu anda dengan memberi list customer yg berpontensi ingin menggunakan UniFi.
2. Sy juga dapat memberi update yang paling latest berkenaan kawasan baru bagi UniFi. So, anda boleh mencari kawasan-kawasan baru yg kurang persaingan.
3. Jika anda inginkan latihan, sy juga boleh bantu anda. sama ada melalui email atau face2face.

*Untuk Package BIZ, memerlukan Company Registration No.

Anda Berminat jadi agen!!!
JIka anda berminat, Sila Emelkan ke unifiagent@yahoo.com untuk tujuan pengaktifan akaun.

Tidak tahu kawasan mana yang UNIFI sudah jelajahi??
jgn risau, sy boleh bantu.. emailkan sahaja kepada saya.

"SAMA-SAMA UNTUNG"

Terima kasih,
Iskandar (agent UniFi)

Niche: Bisnes Broadband
     
  1. Iskandar Unifi - Tue 20/Sep/2011, 2:55pm
    Sham, ahmad & Yanzani ... Sy da send kan invitation. Sila check emel bertajuk "start an online broadband bisnes".

    yanzani.. Cube check semula betul2 yer. Tq  
  2. Zulkifli 44 - Sat 8/Oct/2011, 11:17pm
    saya berminat....tolong invite saya...nak tau cara2nye..  
  3. Iskandar Unifi - Mon 10/Oct/2011, 9:58am
    En. Zul.. Sila sertakan email anda. :-)  
  4. Firdaus6562 - Mon 17/Oct/2011, 3:21pm
    ini email saya fidoss88@yahoo.com

    saya berminat untuk jadi agent..

    saya berada di JB  
  5. Fazli Asfaani - Wed 19/Oct/2011, 12:36am
    fazli@arrowtech.com.my  
  6. Ahmad Fadzlan - Fri 28/Oct/2011, 10:52am
    saya berminat nak jadi agen...
    ahmadfadzlan@gmail.com  
  7. Iskandar Unifi - Sat 29/Oct/2011, 2:33pm
    firdaus,fazli,fazlan... sy da send invitation.. Sila check email dari saya yer  
  8. Zairul Rwg - Tue 1/Nov/2011, 7:50pm
    erol.rolling@yahoo.com

    macam mana nak join.?  
  9. Abdul Rahman Shaharani - Tue 22/Nov/2011, 10:16pm
    Saya berminat nak jadi agen

    naim.starhill@gmail.com

    plz show me the step.TQ  
  10. Iskandar Unifi - Thu 24/Nov/2011, 4:13pm
    zairul, abdul.. Sy da send invitation.. Banyak sgt keje xsempat nak reply sume msj.. sory2.. :-)  
  11. Noorazlin Bt Nordin - Tue 13/Mar/2012, 5:51pm
    SEND INVITATION KAT SAYA-azlin@maxoildistribution.com  
  12. Fairuz 11 - Sat 17/Mar/2012, 7:17pm
    berminat...sila email saya...rodwicktrade@yahoo.com  
  13. Allfean - Sun 5/Aug/2012, 11:04pm
    saya berminat

    allfe_an93@yahoo.com  
  14. Azahari Talib 2 - Wed 26/Sep/2012, 1:49pm
    saya berminat nak jd instaler unifi bahahgian melaka..ade sesape bleh membantu?  
  15. Norhidayu 10 - Sat 1/Dec/2012, 8:28pm
    saya berminat nak jadi agent. saya pernah ada pengalaman jadi promoter unifi selama 3bulan. sekarang masih belajar and nak wat part time.  
  16. Mohamad Subhi Din - Tue 12/Aug/2014, 3:23pm
    kalau saya berminat, masih dibuka lagi ke pengambilan agen??
    email : msd.subhi@gmail.com  
  17. Nurul 1864 - Sat 28/Mar/2015, 10:07am
    salam sy bminat nshamila8@gmail.com  
  18. Mobilesignal - Thu 18/Feb/2016, 3:33pm
    Berminat jadi agen unifi 01101139086577  
< Prev | Page 2 | End >                     (Total 68 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!