Berminat Menjadi IB (Introducer Borker) Forex Tanpa Mengeluarkan Wang?
Mus Fx2012 - Mon 18/Jun/2012 2:33pm [Last Comment]
Saya menawarkan kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi IB (introducer broker) secara percuma kepada sesiapa yang berminat. Secara partime ataupun fulltime... Akan diberikan :-

1. Komisyen 5%...
2. Cash incentive dari RM3000 hingga RM15000 pada setiap bulan...
3. Bisnes card...
4. Dan lain2 benefit yang akan diberikan...

Bolehlah call atau sms saya di no 0162081010. Kepada sesiapa yang betul2 berminat sahaja... Terutamanya di kawasan KL, Selangor, Putrajaya, Negeri Sembilan dan Melaka diperlukan. Semua details yang lebih lanjut akan diberitahu kelak.. Terima kasih..

Niche: Forex Malaysia
 
1. Faeezwan - Mon 18/Jun/2012, 3:23pm
email detail
ewan_faizuan@yahoo.com  
2. Fauzi 104 - Mon 18/Jun/2012, 7:17pm
saya berminat
fauzi@coshare.my  
3. Mus Fx2012 - Mon 18/Jun/2012, 8:51pm
as salam, lebih bagus terus sms ke no tel saya 0162081010. saya akan follow up anda terus. thanks...  
4. Yadixfx Asia - Mon 18/Jun/2012, 9:28pm
IB broker ape boss?  
5. Cik Siti 7 - Tue 19/Jun/2012, 10:19pm
i pun minat gak cik.sititakaful@yahoo.com  
6. Mus Fx2012 - Wed 20/Jun/2012, 1:48am
As salam, lebih bagus terus sms nama dan lokasi ke no saya 0162081010.. saya akan follow up anda semula... terima kasih...  
7. Loco London Gold Xau 999 9 - Wed 20/Jun/2012, 1:57pm
Tumpang iklan bro..i representative kalau ada sesiapa yg minat nak buat IB...company fully license and legal...terbesar di Asia...dah exist lebih 20 tahun...bukan je return yg cukup baik utk IB tp utk investor juga...high comission dan rebate utk investor...contact me at 0126734678  
8. Anna 124 - Fri 22/Jun/2012, 1:15pm
salam..tmpng iklan.. :)

saya ada Ea Software untk d sewa yg bole generate income 10% setiap bulan. tdk perlu risau tentang setting atau platform mana yg sesuai...sbb 100% adalah atas jagaan programmer. hnya perlu msk modal serendah RM3300 untuk tmpoh 3 tahun sewa. berminat email ke rosdiana88@yahoo.com  
9. Koperasi Bina Usahawan Utara Bhd - Tue 26/Jun/2012, 7:44am
Salam...

Kongsi peluang...dgn RM500 anda dpt 3 income..

1. dividen bulanan 0.01oz ( emas ) lg besar modal anda lg besar pendapatan anda...

2. pendapatan harian dr trading forex gold.... minima 5% weekly... anda tentukan ... sy akan ajarkan..

3. affiliate member get member 10% drp modal mereka... jika buat di sini.. ada extra income..

4. ROI membership.. anda lg lg ROI bulanan mereka....tak buat di no 3... no 4 jgan mimpi nak dpt...

wassalam... 018-9475 996

www.rapidgcx.com - info syarikat

www.rgcxplus.com/kobuub996 daftar jika berminat....  
10. Fadli 32 - Wed 27/Jun/2012, 12:05am
saya bminat..
nk tahu lebeh lanjut..
0173454187  
11. Koperasi Bina Usahawan Utara Bhd - Wed 27/Jun/2012, 9:27am
Salam...

Sesiapa yg berminat nak tau ttg RGCX nie boleh jumpa sy di medan mara KL, sy beradi di KL hingga 30jun.. sy ada masuk expo di KL medan mara...

boleh dtg tgk secara live, wassalam...  
12. Azhar 28 - Sat 30/Jun/2012, 1:02am
Garispanduan Pelaburan Forex untuk menghasilkan pendapatan RM1,000.00 sehari, setiap hari di:
http://freedomofforex.blogspot.com  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..