Berhadapan dgn Berbagai-Bagai Masalah utk Membeli Kereta?
Endyumw - Sun 6/Feb/2011 1:58am [Last Comment]
Anda pening kerana menhadapi byk kesukaran untuk membeli kereta/kenderaan.

Kami dapat membantu anda tanpa sebarang deposit.
Tidak kira jenis kereta,syarat disediakan bg langkah keselamatan.

Bertempat di sekitar Lembah Klang....

Masalah seperti tiada document,paylip,gaji kurang,dan lain2 masalah.

Terus hubungi kami utk dapatkn nasihat.
012-9122216

Niche: Kereta Terpakai
 
1. Paijan - Sun 6/Feb/2011, 3:14am
macam mana???  
2. Linkman - Mon 7/Feb/2011, 9:38am
kereta baru ke used car ni....  
3. Tajudin Che Yusof - Mon 7/Feb/2011, 12:05pm
saya nak beli kereta CRV2.0 04-06 atau harrier tp documentation tak lgkap. Isteri saya bkerja dgn gaji >rm2500. loan kereta saya nak atas nama sendiri.
Harap dpt bantu.TQ  
4. Ehzan - Mon 7/Feb/2011, 1:46pm
cal me for assitance...012-3712934  
5. Zainal Ismail - Mon 7/Feb/2011, 6:24pm
Nama sy dan isteri blacklist sbb jd guarantor, gaji >RM6,000....so nak cari loan keta guna nama anak yg belajar d kolej univ. ..boleh x dan bagaimana cara nyer...mail nal592000@yahoo.com or 0163810074  
6. Zaharina - Tue 8/Feb/2011, 11:33am
Sya nak tanya saya dah x bleh nak buat loan suami saya pula blacklist saya dan anak ada berniaga kecil-kecilan ttp x ada dokumen spt bank statement dan sebagainya saya berniaga di rumah saja saya nak beli kancil ke, kenari ke 2nd hand macam mana ye?.... boleh terangkan sikit email saya : baby_puteri11@yahoo.com  
7. Safwan - Fri 11/Feb/2011, 5:37am
ni nak nasihat jeke? atau tolong wat kan loan?  
8. Zarif 7 - Sat 26/Feb/2011, 3:41pm
ni nak nasihat jeke? atau tolong wat kan loan?  
9. Apiez3639 - Sat 28/Jan/2012, 4:21pm
ingin beli kereta tetapi loan xlulus? boleh email masalah anda kepada saya.. insyaallah saya cuba tolong... tQ
apiez_grungeboy@yahoo.com.my  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..