Basikal Elektrik (Green Technologies)
Marzukihusain 2 @ Magic Green Technologies - Sat 23/Oct/2010 10:03pm [Last Comment]
kepada pengusaha-pengusahan stesen minyak dan individu yang berminat untuk membantu saya untuk menjual basikal elektrik bolehlah menghubungi saya 014-8222284 di sekitar kuala lumpur, petaling jaya, klang, dan juga Kota Bharu kelantan. basikal ini sesuai untuk semua gologan dan saya inginkan satu platform untuk mempamerkan basikal elektrik ini.

Niche: Bengkel Motosikal | Bengkel Basikal
     
  1. Zed 3 - Sat 23/Oct/2010, 10:58pm
    nak tahu bentuk dan harganya..send email kat malaysia90@gmail.com  
  2. Marzukihusain 2 - Sun 24/Oct/2010, 8:41am
    saya dah send email (harga seunit RM2000). untuk lebih detail bolehlah melihat dalam facebook saya di magic_greentechnologies@yahoo.com  
  3. Cahaya Berseru - Tue 26/Oct/2010, 5:22pm
    Mahalnya Harga sampai RM2000.
    Pembekal lain jual dengan harga tak sampai RM1300.
    HUHU....  
  4. Marzukihusain 2 - Sat 27/Nov/2010, 7:14pm
    basikal ni tengok bentuk dan model. memang menarik dan ramai yang telah membelinya  
  5. Mus 97 - Tue 21/Jun/2011, 10:09am
    Marzuki blh tlg email sy model basikal elektrik yg dlm stok dgn harga nya sekali  
  6. Marzukihusain 2 - Fri 15/Jul/2011, 10:53pm
    Magic_greentechnologies@yahoo.com.....0148222284  
  7. Eja79 - Wed 18/Jan/2012, 4:57pm
    As Salam.... boleh x email kn kt sy detail basikal elektrk ni...email sy: adeq9204@hotmail.com
    tQ....  
  8. Syamz - Sun 20/May/2012, 8:12pm
    boleh emailkan detail tentang basikal elektrik (model dan harga sekali) ni saya nk jual di kawasan saya.. email kan syamz.sul@gmail.com  
  9. Zuan 7 - Wed 5/Sep/2012, 10:13am
    emailkan pada saya... zuan89ewan@gmail.com  
  10. Ikhwan 21 - Tue 23/Oct/2012, 11:54pm
    salam..berminat mendapatkn segala barangan china terus dripada kilang2 di negara tersebut boleh menhbngi pihak kami melalui email iwe_aya90@yahoo.com.harga dijamin pling rendah di pasaran serta kualiti terbaik.sila sertakan baragan yg dikehndaki untuk memudahkn urusan..terima kasih..  
Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)