Anda Mencari Penceramah Teknik Belajar dan Skor SPM?
Amirul Ramli @ Pulih Diri - Mon 17/Jul/2017 8:12am
Adakah anda memerlukan penceramah profesional yang BERTENAGA, BEST serta dapat membantu pelajar sekolah anda untuk skor dalam alademik mereka?

Saya, Amirul Ramli, penceramah bagi modul hebat RAHSIA STUDENT POWER. Ceramah Rahsia Student Power ini akan memdedahkan rahsia bagaimana student POWER mendapat gred tinggi dalam peperiksaan.

Sebab dah tentunya tak sama cara ulang kaji STUDENT POWER dengan student yang biasa. Setuju?

Jadi pelajar anda akan tahu teknik student POWER ulangkaji, bagaimana student POWER jawab ujian dan apakah motivasi yang perlu ada bagi menjadikan seorang pelajar itu POWER dan mampu pergi jauh.

Maklumat lanjut ceramah seperti berikut

Tajuk ceramah : RAHSIA STUDENT POWER
Durasi ceramah : 2 jam
Cas penceramah : Rm 400 (utk sekolah dlm selangor, KL, n sembilan, melaka)
Audiens target : Pelajar f5, kolej, IPT
Objektif ceramah :

1. Mendedahkan kepada pelajar cara ulang kaji yang terbukti berkesan dilakukan oleh pelajar pelajar telah berjaya.
2. Memberikan motivasi tinggi dan semangat kuat kepada pelajar sekaligus membantu mereka melonjakkan prestasi akademik mereka.
3. Para pelajar akan sedar dan terbuka mata mereka yang mereka ada peluang untuk score apabila tahu teknik ulang kaji yang POWER ini.


Untuk berhubung 01117676955(untuk penerangan terperinci modul), layari juga
http://www.pulihdiri.com untuk penerangan lanjut mengenai modul RAHSIA STUDENT POWER ini.

Niche: Kursus Motivasi
     
  1. Nor 147 - Mon 15/Apr/2019, 8:39am
    salam kebahagian semua..sy share ya..

    jika anda membaca iklan ini,memang tepatlah saya yang dicari..:)

    adakah anda berhasrat nak terbitkan buku sendiri? setelah lama berkecimpung dlm bidang kepakaran anda apa kata bukukan? teringin kan?jadi-saya menawarkan bantuan menulis-im fulltime writer.

    sy telah 8 tahun dalam bidang akademik dan penulisan-melakukan terjemahan/repair thesis/edit report/reflection and evidence base report for Nursing/LR cover /menulis module dan pengajaran..utk lebih info wsp aje la 011-16930576 kan lebih cepat..:)

    jom kita bincang cmne nak publishkan buku anda…:
    tq  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.