Anda Mencari Kereta Sambung Bayar? Wasap/Call/SMS Hashim 0182777864
Waris79 @ Waris79 Sdh.bhd
Mon 23/Mar/2015 6:52am [Last Comment]
Kami ada Menjual & membeli kereta dengan cara sambung bayar.Tawaran kepada yang ingin memiliki kenderaan secara segera.Tidak lulus pinjaman bank, tiada document membuat pinjaman, umur sudah lanjut, student, warga asing, Citos, black list, bangkrap C, semua layak membeli kereta kami dengan urusan cepat dan mudah.Jaminan telus dan selamat dengan document lengkap di sediakan. Maklumat lanjut Wasap/call/sms 0182777864 (En.Hashim).
atau layari www.carsifu.com.my/hashim/cars
Untuk melihat Update terkini bagi mendapatkan kereta idaman anda dengan segera.Sekian Terima Kasih.

Niche: Kereta Terpakai
 
1. Farhan Othman - Mon 23/Mar/2015, 10:23am
tolong tulis minima rm6K. jadi orang yang tak cukup duit tak call/whatsapp tua. terima kasih  
2. Waris79 - Mon 17/Dec/2018, 11:54pm
Agen membeli dan menjual sewa beli kereta sambung bayar yang ada di seluruh lembah kelang menguruskan urusan memiliki kereta segera murah jujur senang mudah dan cepat call +6-018-277-7864  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..