Anda Berminat Memulakan Perniagaan?
Fauziahb - Tue 22/Jul/2014 11:13pm [Last Comment]
Bosan berkerja makan gaji? Ingin bertukar karier dan meningkatkan taraf kehidupan keluarga? Kami menawarkan peluang untuk merialisasikan impian anda untuk menjadi bos dan memiliki kedai sendiri. Ini hanya untuk mereka yang benar-benar serius memajukan diri kerana kami tidak mahu membuang masa pada mereka yang sambil lewa dan kami ingin fokus pada mereka serius untuk mencapai kejayaan.

Keistimewaan :-
-Modal permulaan yang rendah.
-Kos operasi ditanggung syarikat seperti bil sewa kedai,bil elektrik dll.
-Lokasi yang strategi pilihan anda.
-Mempunyai pelbagai produk harian dan kesihatan.
kos ubahsuai dan peralatan kedai ditanggung syarikat.

Mereka yang berminat sahaja sila hubungi PN. ZAHARA-0103828010

Niche: Ingin Berniaga | Buka Stokis
 
1. Edi 14 - Wed 26/Dec/2012, 11:33am
berniaga apa boleh bgtau lebih detail email saya iswadi_82@yahoo.com.my TQ  
2. Dannyaqiel - Thu 27/Dec/2012, 12:53pm
emel kat saya lebih detail : hairul@lbms.com.my  
3. Hafizie 7 - Fri 28/Dec/2012, 1:56am
email saya di fizieabdullah@gmail.com dan nyatakan jenis perniagaannya  
4. Mfa - Fri 28/Dec/2012, 10:17am
emel detail pls mfabiz@yahoo.com  
5. Rezza 4 - Fri 28/Dec/2012, 12:38pm
email detail berminat jugak
Ibnor_rezza@yahoo.com  
6. Idawati - Fri 28/Dec/2012, 1:10pm
sy minat...email details..ida68_manira@yahoo.com  
7. Syed Abd Hamid Sn - Fri 28/Dec/2012, 4:01pm
email pada saya juga
norsyeha@yahoo.com  
8. Rakankongsi - Fri 28/Dec/2012, 5:10pm
tumpang lalu......nak lagi peluang perniagaan email saya rakankongsi2013@gmail.com  
9. Hafsyiella - Fri 28/Dec/2012, 6:05pm
tlg emailkn detail kt email sy bolh x?ella_suhaila34@yahoo.com  
10. Zaredeens - Fri 28/Dec/2012, 11:47pm
Pls Email ke sharifuddin.omar82@gmail.com untuk maklumat lanjut  
11. Azri 125 - Sat 29/Dec/2012, 1:44pm
Emailkan saya azzam9063@gmail.com maklumat  
12. Jutaboyz - Sat 29/Dec/2012, 11:32pm
mohon emel detail..saya memang berminat untuk memajukan diri dan buat bisness..jutaboyz@yahoo.com  
13. Zurah 4 - Mon 31/Dec/2012, 11:34am
salam....saya berminat..blh bg detail bisness at fiona2k@yahoo.com  
14. Affandi Murshidi - Tue 21/May/2013, 9:42pm
Email sya details.
jomo2rock@yahoo.com  
15. Mohamad 262 - Thu 29/May/2014, 10:04am
Agent pakej :
yuran pendaftaran RM20.00.
Minimum tambah modal RM100.00 per transaksi.
C4%,M3%,D2%,
U2%,T2%,X2%.


Dealer pakej :
yuran pendaftaran RM50.00.
Minimum tambah modal RM200.00 per transaksi.
C4.7%,M3.7%,D2.7%,
U4.5%,T4.5%,X4.5%.


Master pakej:
Yuran pendaftaran RM100.00 Minimun tambah modal RM300 per transaksi.  
16. Hafiz 132 - Tue 22/Jul/2014, 11:29pm
detail please......
hfz_ysf@yahoo.com  
17. Mohamed 2 - Tue 22/Jul/2014, 11:48pm
http://pacakpower.blogspot.com/
Pearl Plus atau lebih dikenali sebagai PACAK LANGIT merupakan produk yang dirumus khas dengan 5 jenis herba terbaik bukan sahaja untuk memberikan ketegangan maksima tetapi untuk meningkatkan daya ketahanan seksual anda agar anda sentiasa bersedia dan bertenaga hari demi hari.Kandungan Pacak Langit Pearl
5 bahan berikut adalah digunakan untuk menghasilkan Pacak Langit Pearl:

1. Eurycoma Longifolia
2. Ginkgo biloba
3. Tribulus terristris
4. Butea Superba
5. Smilax (Ubi Jaga)

Hanya sebiji sahaja untuk:

* Merawat kegagalan erektil
* Merawat pancutan pramatang
* Meningkatkan libido
* Meningkatkan pengeluaran air mani
* Memanjangkan tempoh ereksi
* Merawat masalah prostat
* Membersihkan buah pinggang
* Meningkatkan tenaga dan stamina
0124689235 din.  
18. Mohd Sabri 18 - Wed 23/Jul/2014, 12:03am
Email saya mathsabriz@gmail.com  
19. Azizah 118 - Wed 23/Jul/2014, 12:35am
email detail azieiza11@yahoo.co.uk  
20. Edwin 13 - Wed 23/Jul/2014, 12:58am
email detail
hadith_786@yahoo.com
thanks  
21. Kerjakuat - Wed 23/Jul/2014, 1:49am
peluang mencari duit raya
disini. Modal minima.

http://ringgitblaster.com//richquick  
22. Mazlan 64 - Wed 23/Jul/2014, 2:36am
Pakej Tutorial Sistem OpenCart
Cara-cara Memasang Kedai Online (Shopping Cart) dan Menguruskan Kedai Online Anda dengan Mudah, Murah & Menarik.

http://www.ashadee.net/go/665/zwallet  
23. Yann87 - Wed 23/Jul/2014, 2:48am
Pls email me the details at helmyan87@gmail.com  
24. Nawwaf - Wed 23/Jul/2014, 3:16am
nawwaf96@yahoo.com.my  
25. Azman Yusof 2 - Wed 23/Jul/2014, 4:38am
Salam cik fuziahb....mohon emel info ke nazmanmy@yahoo.com .tq  
27. Hanief 2 - Wed 23/Jul/2014, 5:53am
haniefhz@live.com  
28. Syafiq 151 - Wed 23/Jul/2014, 6:51am
Tumpang lalu..... Part time projek key in data
Pendapatan Avg 1k-8k berterusan setiap bulan...
Lokasi Klang Valley & N.Sembilan Sahaja
5 orang di perlukan...
Siapa cepat dia dapat.
Berminat sila call @ WhatApps
Xperlu nak email. Tq
-Syafiq
-016-3284714  
29. Taibah 2 - Wed 23/Jul/2014, 4:37pm
boleh bg details ke taibah_public@yahoo.com  
30. Azhar Nor - Wed 23/Jul/2014, 10:30pm
Tolong email detail : azharintra@yahoo.com  
31. Ahmad 574 - Thu 24/Jul/2014, 5:52am
Email ke
danial_yuchiro@yahoo.com  
32. Zakwan 13 - Thu 24/Jul/2014, 7:50am
Tanpa modal..

http://jobandcash.com/?share=40076  
33. Eita 9 - Thu 24/Jul/2014, 11:11am
Tumpang iklan

JOM BUAT DUIT...hari ni register..esok dah dpt income...wassup saya?0163636654..tak cuba tak tau?  
34. Amen 87 - Thu 24/Jul/2014, 4:55pm
Email sy muhamad_amin87@yahoo.com  
35. Ejam 45 - Thu 24/Jul/2014, 5:33pm
Salam rahmadan warga majalah..tumpang iklan sat..ampun dn maaf di pinta..
sy ejam dr alor staq kedah,sy seorg tukang masak berpegalaman selama 13 tahun..sy ingin berniaga mee kicap dn wantan dry di sini..di alor staq xde menu seperti ini,insya allah sy mencari sesiapa insan yg boleh bantu sy mulakan perniagaan ini,sy nak mula dari food court..kalau ada sesiapa berminat,sy makan gaji pun xpe,asalkan kita jujur dn ikhlas. Boleh call sy 0124892214,

terima kasih..  
36. Hisyam 105 - Thu 24/Jul/2014, 8:38pm
Emelkan details ke joeyadam24@gmail.com  
37. Nazman 7 - Fri 25/Jul/2014, 5:36am
PAKEJ 100

1 LOT BERNILAI RM100 / US$32 Perfect Money

PELABUR MENERIMA PULANGAN RM10 SETIAP 3 HARI KE CASH WALLET.

INCOME DITERIMA SELAMA 20 KALI BAYARAN ( 60 HARI )

TOTAL PULANGAN RM200 ( TERMASUK MODAL )

MODAL RM100, UNTUNG RM100



PAKEJ 300

1 LOT BERNILAI RM300 / US$96 Perfect Money

PELABUR MENERIMA PULANGAN RM40 SETIAP 3 HARI KE CASH WALLET.

INCOME DITERIMA SELAMA 20 KALI BAYARAN ( 60 HARI )

TOTAL PULANGAN RM200 ( TERMASUK MODAL )

MODAL RM300, UNTUNG RM500



BONUS JARINGAN

BONUS SEHINGGA 8 LEVEL



LEVEL 1 = 8%

LEVEL 2 = 5%

LEVEL 3 = 2%

LEVEL 4 HINGGA 8 = 1%



BONUS DIBAYAR KEPADA UPLINE ADALAH DARIPADA ROI YANG DITERIMA SETIAP 3 HARI DOWNLINE DI BAWAH NETWORKNYA. TIADA LAGI LAMBAKAN POINT, CUKUP RM 30 JE ? SISTEM AUTO-WITHDRAW POINT ANDA



SETIAP HARI SISTEM AKAN BUAT 100% AUTO WITHDRAW DARI EWALLET SETIAP AHLI YANG MENCUKUPI NILAI MINIMA WITHDRAW. NILAI MINIMA WITHDRAW ADALAH RM 30.

berminat??? hubungi...atau whatsApp

naz 0196215358  
38. Syarafuddin Zulkefli - Sat 26/Jul/2014, 11:31pm
ni produk/idea sndri kew??sy nak buat bengkel..maklumat lanjut emeil sy sudindon@yahoo.com.my n contact no 0194268515  
39. Putra 63 - Wed 30/Jul/2014, 9:30am
i need more details. please email to me.
par2407@gmail.com  
40. Cutesara - Fri 1/Aug/2014, 3:29am
Salam...tumpang lalu
Nak berniaga perlu lokasi yang strategik
Jom kongsi ruang niaga di sek7 shah alam dgn sewa rm500 hingga rm800 sebulan sj
Boleh hubungi lin 0126586814  
41. Impak Tinggi Ent - Sun 3/Aug/2014, 6:47pm
Pakej Bisnes Medal, Plak & Trofi Murah-Harga Borong.
PROMOSI PAKEJ RAYA

- Modal hanya RM 300(Diskaun RM 100 pd Bulan Syawal shj)

▪ katalog2 produk pd harga borong, anda jual pd harga runcit.
▪ Latihan diberikan sehingga boleh menjalankan bisnes sendiri.
▪ Sekiranya pihak sykt kami mendapat lebihan tempahan, kami akan memberikan tempahan tersebut kpd anda.
▪ Strategi pemasaran drp segala aspek akan diajar.

▪ Sekiranya berminat...sila emailkan ke impak_tinggi2@yahoo.com atau terus dtg ke kedai@showroom kami seperti alamat di bawah..



Impak Tinggi Enterprise SA0193505-K (Printing Supply)

Cawangan Utama (Kg. Jawa)
No 3224A,3226A & 3228A,
Jalan Kota Raja,
Taman Raja Nong,
Kampung Jawa,
41000?Klang, Selangor
019-291?9992 /?019-291?9993
03-3080?9578/9571

Cawangan Rantau Panjang
No 1A,3A & 5A,?
Jalan Rantau Panjang KU2/4,
42100?Klang, Selangor.
019-291?9993 /?013-393?6338
03-3080?2499

Cawangan Teluk Pulai
No 31 & 33,
Tingkat 2,
Lorong Selamat KS3,
Sg. Udang,
41250?Klang, Selangor.
017-215?0085

Cawangan Sentosa
No 40A,?
Jalan Bendahara 1,
Taman Sejati Off,
Jalan Raja Nong,
41200?Klang, Selangor.
019-393?6338



Impak Tinggi Enterprise SA0193505-K (Printing Supply)

Cawangan Utama (Kg. Jawa)
No 3224A,3226A & 3228A,
Jalan Kota Raja,
Taman Raja Nong,
Kampung Jawa,
41000 Klang, Selangor
019-291 9992 / 019-291 9993
03-3080 9578/9571

Cawangan Rantau Panjang
No 1A,3A & 5A,
Jalan Rantau Panjang KU2/4,
42100 Klang, Selangor.
019-291 9993 / 013-393 6338
03-3080 2499

Cawangan Teluk Pulai
No 31 & 33,
Tingkat 2,
Lorong Selamat KS3,
Sg. Udang,
41250 Klang, Selangor.
017-215 0085

Cawangan Sentosa
No 40A,
Jalan Bendahara 1,
Taman Sejati Off,
Jalan Raja Nong,
41200 Klang, Selangor.
019-393 6338  
42. Mohd Sharif 5 - Mon 4/Aug/2014, 5:40pm
emel kat saya lebih detail : sharifnita1@gmail.com  
43. Matyoe 3 - Wed 6/Aug/2014, 4:47pm
Tumpang lalu

Assalam & salam sejahtera..

Siapa nk tolong sy sbb saya tak larat nk key in database 30.2 juta rakyat MALAYSIA (rujukan :http://www.jpn.gov.my/informasi/pelbagai-kegunaan-mykad) . Ada sesiapa nk bantu key in maklumat pemegang mykad seperti ni tak????
Nama:
No I.C:
Alamat:
No tel:
Email:
Boleh key in santai? via handphone or laptop,ikut masa yang anda suka.
POTENSI PENDAPATAN pilihan sendiri. Dari RM 1000- RM 6000 SEBULAN!!!!!!

Hanya yg serius PM saya balik ke no 0182088336

Keutamaan diberi kepada mereka yang duk di lembah klang & Kuala Lumpur saja..tq  
44. Ohmyryssa - Thu 7/Aug/2014, 1:42am
Salam.

Kami mencari agent/resellers/dropshipper

Sugar replacement drops
GULA SIHAT!

100% calories dan boleh menurunkan paras gula dalam badan pesakit kencing manis, merawat denggi, obesity serta cegah kanser

Natural herba stevia

Drops. Mudah . Selamat

NOW, EVEN DIABETIC PATIENT CAN ENJOY SWEET FOOD/DRINKS TO THE MAX!

email : steviamiracledrops.rcc@gmail
Whatsapp : + 60173909525

margin tinggi bagi yang baru mahu memulakan perniagaan.

Untung dan kesihatan terjamin  
45. Ayeh - Thu 7/Aug/2014, 12:25pm
TUMPANG IKLAN...
PROMOSI AYAM GUNTING BUY 1 FREE 1...
kepada sesiapa yg berminat utk berniaga ayam gunting yg berjenama ALI'S FRIED CHICKEN boleh terus hubungi sy di 012-9849580 maariff.

kiosk yg mudah simpan.
kiosk yg menarik dan simple.
keuntungan 100% milik peniaga.
peralatan,bahan mentah dan kursus disediakan.  
46. Arenizs Collection - Tue 12/Aug/2014, 11:43am
Plizz email sy natasya_insyirah6356@yahoo.com.my
Sy berminat untuk majukan diri lgi dalam.bidang bisness.  
47. Ajoi 3 - Fri 15/Aug/2014, 4:18am
salam...tumpang lalu...adetak warga majalah disini yg bijak,sangat pemalas tapi sangat smart yg tahu cara dapatkan duit tanpa kerja...tanpa buat ape2..tanpa kuar peluh,tanpa jual barang dan tanpa cari downline...kalo boleh tanpa keluarkan modal langsung....tapi tiap bulan dapat income tetap 3k keatas...sekiranya anda benar2 hebat boleh dapat income 3k keatas dengan tido dan santai2je hidup..sila wassup atau sms saya 0166929004...saya perlukan bantuan rakyat malaysia yg very smart lagi pemalas seperti saya...saya pasti ramai yang nak duit byk sambil tido dan nonton tv dirumah...wassup 01669004..tq..  
48. Matyoe 3 - Sat 16/Aug/2014, 10:00am
Tumpang lalu ya admin...

Siape nak jadi Dealler AFFILIATE JUNCTION (AJ) BOLEH...pm saya, iaitu hasrol ke no 0182088336

Keutamaan diberikan kepada mereka yang tinggal area lembah Klang@KL..

tq  
49. Mahmoud Bin Ahmad - Wed 3/Sep/2014, 3:32pm
mohon emel detail..saya memang berminat untuk start bisness sindiri egymadu@gmail.com  

Page 1   (Total 795 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..