Anda Ada Tanah? Jom Kita JV! Kedah Utara
Shah 483 - Sun 29/Apr/2012 11:50am [Last Comment]
Saya mewakili sebuah syarikat pemaju hartanah tersohor dari Alor Setar, ingin mempelawa tuan-tuan tanah yang berminat untuk memajukan tanah tuan-tuan bagi tujuan pembangunan rumah-rumah kediaman atau/dan rumah-rumah kedai (yang mana bersesuaian) secara JV (usahasama).

Berkeluasan minima 5-RELONG dan ke atas. Keutamaan pada tanah-tanah yang berada di dalam ZON PEMBANGUNAN, amnya di kawasan Kedah Utara, khususnya sekitar kawasan bandaraya ALOR SETAR, SIMPANG KUALA, AIR HITAM/KERPAN, KUBANG ROTAN, KUALA KEDAH, JITRA, POKOK SENA, KUALA NERANG, PENDANG, YAN dan GUAR CHEMPEDAK.

Kelebihan/ Keistimewaan bilamana anda JV dengan syarikat kami:

* tiada keraguan, kerana anda berurusan dengan syarikat yang teguh dan mempunyai track-record terdahulu yang amat baik dan cemerlang dalam melaksanakan projek-projek sendiri syarikat mahupun projek-projek JV nya.

* syarikat mempunyai pusingan modal yang kukuh dan mantap, jadi, tanah anda tidak akan digadai ke pihak bank bagi mendapatkan pusingan modal untuk menjalankan projek. Justeru, tanah masih milik anda dan sama-sekali tidak akan menghadapi risiko, "Projek Terbengkalai, Tanah Tergadai".

* pendahuluan tunai diberikan sebaik sahaja Surat Perjanjian di meterai.

* anda masih boleh terus menjalankan aktiviti pertanian sedia-ada (jika ada) sehinggalah projek bermula.

* dll. Maklumat Lanjut:
017.438.7107 (Shah)
jvkedah@yahoo.com

Niche: Kontraktor Pembinaan | Tanah Untuk Dijual | Ingin Berniaga
 
1. Zara91 - Sun 29/Apr/2012, 12:27pm
Sy ada tanah tp x smpi 5 relong, di Kupang, Baling Kedah. tanah bersebelahan tmn perumahan. blh hubungi sy sekiranya boleh kita JV. ctzara.zahra91@gmail.com  
2. Sw Bina - Tue 1/May/2012, 12:02pm
Saya ada tanah lot banglo 8200sqft jalan ganding berdekatan KSAH alor setar. Tanah ni nak jual tapi belum ada buyer lagi. Kalau encik ada idea camana nak create income leh email sy azizul99@yahoo.com utk dapatkan maklumat lanjut.  
3. Esyastana 70 - Wed 2/May/2012, 7:00pm
sy ada tanah 3 1/2 relung di kaw mergong. dekat mahkamah n sahab perdana.
juka berminat hubungi sy zul 0196924166  
4. Zol 6 - Thu 3/May/2012, 3:27pm
Salam

Sesiapa yg mempunyai tanah di sekitar KL dan selangor dan nak JV untuk projek pembinaan, sila hubungi saya di 013 3583655..  
5. Ahanuar - Mon 11/Jun/2012, 8:19am
salam.tanah 3+ekar,tepi highway ka JENIANG.berminat contact saya 0193894367.  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..