Air Mineral Semulajadi Cawan 230ml/Botol 300ml
Sr - Thu 20/Dec/2018 11:30am
''Beli mahal-mahal.. bagi sorang sebotol... tapi minum tak abis''

Ayat ni biasa berlegar kat ''tea lady'' yang menghidang dan mengemas makanan dan minuman untuk staf bermesyuarat. Memang tak keluar duit diorang pun.. Tapi elok ke membazir?

Jadi bertukarlah kepada saiz air mineral yang lebih kecil dan mampu dihabiskan terus air tu..

Kami dah bekalkan beribu botol/cawan kepada jabatan kerajaan dan swasta yang mahu mengelakkan pembaziran.

Serendah RM13.50 untuk sekotak air mineral semulajadi, tertakluk kepada kuantiti minima 100 kotak. Caj penghantaran pada kos yang minima.

Klik link ni untuk keterangan lanjut

https://api.whatsapp.com/send?phone=60122509173&text=AirMineralCupCactus

Niche: Diskusi Bisnes | Bisnes Air Mineral | Bisnes Minuman
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Linkman - Fri 21/Dec/2018, 6:32pm
    satu perkara tentang air mineral/RO yg saya selalu terfikir.

    Saya sangat marah kalau ke kfc/mcd/burgerking dan lain2 restoran franchise, kita tidak boleh menukar air coke/pepsi kepda sebotol air mineral. Saya pernah bertekak dgn orang restoran.. air mineral/RO ni jauh lebih murah dari air coke.. apa salahnya kalau customer nak tukar free (tanpa ada diskaun dan tanpa kena bayar extra).

    jadi saya mohon kesemua persatuan air mineral membuat petition kepada kementerian kesihatan supaya mewajibkan restoran franchise di malaysia membuat option utk penukaran percuma air bergas dgn air mineral/RO.

    kita akan dapat 2 faedah

    a) Menjadi lebih sihat kurang ambik gula
    b) meningkatkan industri air mineral/RO di Malaysia  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.