Agen Dropship untuk Produk Kecantikan & Pakaian Muslimah
Linsbizshoppe - Wed 24/Apr/2013 2:07pm [Last Comment]
Assalammualaikum utk warga majalah.com.

Saya ingin mencari sesiapa yg berminat utk menjadi ejen dropship saya bagi produk kecantikan dan pakaian muslimah. Keutamaan diberikan kepada student universiti dan suri rumahtangga. Hanya yg betul2 ikhlas dan jujur utk menambah pendapatan shj.

* tanpa modal
* tidak perlu simpan stok
* tidak perlu hantar barang
* hanya promosikan produk shj dan terima komisen

berminat boleh email kepada saya
ainadaleesya78@gmail.com

Niche: Program Dropship
 
1. Cira Nd - Wed 24/Apr/2013, 3:32pm
boleh emailkan detail ke adexra93@gmail.com ?  
2. Linsbizshoppe - Wed 24/Apr/2013, 9:42pm
Cira Nd sy dah email yer.  
3. Hani Norsheida - Thu 25/Apr/2013, 10:12am
emailkan ke honeysyamie@gmail.com  
4. Linsbizshoppe - Thu 25/Apr/2013, 1:29pm
Hani Norsheida, dah check email.  
5. Minn 5 - Thu 25/Apr/2013, 1:44pm
emel sy snfarah91@gmail.com  
6. Linsbizshoppe - Thu 25/Apr/2013, 5:41pm
Minn 5, dah email.  
7. Linsbizshoppe - Thu 25/Apr/2013, 5:46pm
Tawaran masih di buka utk sesiapa shj yg sedang mencari pendapatan sampingan. Email saya di alamat email spt di atas atau tgglkan alamat email anda di sini utk sy emailkan details.  
8. Nurish Ma - Thu 25/Apr/2013, 7:06pm
email saya detail :) ishnur.isha@gmail.com  
9. Lili 17 - Thu 25/Apr/2013, 7:26pm
blh detail gmbr dan hrg ke lilihasian@yahoo.com?  
10. En Nazrol - Fri 26/Apr/2013, 1:16am
emelkan ke dnazsomaju19@gmail.com. berminat..  
11. En Nazrol - Fri 26/Apr/2013, 1:22am
Berminat kerana saya adalah bekas salesman internet. Hubungi saya di 017-7640064 @ emel: dnazsomaju19@gmail.com.  
12. Iu92 - Fri 26/Apr/2013, 1:32am
sy student u n bminat utk dropship
rain_matt@yahoo.com  
13. Linsbizshoppe - Fri 26/Apr/2013, 10:28am
Nurish Ma, Lili 17, En Nazrol, Iu92, dah pls check ur email.  
14. Linsbizshoppe - Fri 26/Apr/2013, 5:39pm
Student universiti dan suri rumahtangga yg berminat utk menjana pendapatan tambahan boleh join. X perlu bayar apa2 utk pendaftaran. Komisen adalah sehingga Rm20. Apa tunggu lgi jom join jadi ejen dropship saya.  
15. Emansys - Fri 26/Apr/2013, 10:15pm
Saya berminat menjadi agen dropship..
Tlg email details product ke ezdoit2u@yahoo.com  
16. Linsbizshoppe - Fri 26/Apr/2013, 10:50pm
dah pm awak Emansys, check ur email.  
17. Zafa 3 - Sat 27/Apr/2013, 12:12am
Email sya.. zafa_farehah@yahoo.com  
18. Radzi 7 - Sat 27/Apr/2013, 8:56am
email saya raxosz@gmail.com  
19. Isumairuba - Sat 27/Apr/2013, 4:17pm
salam semua,

kami sedang mencari mereka yang berminat untuk menjadi pengedar dan dropshipper agent untuk produk kami di seluruh negara.

Produk kami adalah Sabun Emas NanoGold 24K yang diformulasi oleh pakar nanotechnology UM. Yang pernag memenangi gold medal dalam application of glycolipid in cosmetics di Geneva.

sila ke laman Facebook kami: www.facebook.com/nanogoldsoap

terdapat brosur dan testimonial penguna di laman ini.

sesiapa yang berminat boleh PM kami di inbox page ini.

TQ  
20. Nurulyusnaini Othman - Sun 28/Apr/2013, 1:24am
Instrested.. Email sya juga ye ugugurl@yahoo.com  
21. Linsbizshoppe - Sun 28/Apr/2013, 9:47am
Zafa 3, Radzi 7 & Nurul, check ur email...  
22. Shariza 14 - Sun 28/Apr/2013, 11:11am
email shazariza82@gmail.com  
23. Stokis Dian - Mon 29/Apr/2013, 8:41pm
tumpang advertise.
mencari ajen / dropshipper untuk product vitamin c / supplement Dian Pixy.
Results of vit ni mmg bagus. boleh email ke coolstarzlite@yahoo.com
thank you  
24. Linsbizshoppe - Wed 1/May/2013, 3:56pm
Peluang masih dibuka kepada anda yg betul2 serius ingin menambahkan pendapatan sampingan. Tawaran ini akan di tutup pada bila2 masa shj bila kuota dah cukup yer. Jangan lepaskan peluang nie terutama suri rumahtangga yg boring duk umah saja. Jom join dropship dgn saya. Sambil2 mengadap fb boleh buat duit jugak ok.  
25. Erdimuliadi - Thu 2/May/2013, 11:36am
erdimuliadi@yahoo.com

bagi detail  
26. Mr Zamri 2 - Thu 2/May/2013, 1:29pm
Boleh emailkan kpd saya mrzamriahmad@gmail.vom  
27. Pink Paprika - Thu 2/May/2013, 2:42pm
emailkan ke pinkpaprika.ent@gmail.com  
28. Syamimiey Saleh - Fri 3/May/2013, 10:48am
syamimi.saleh@yahoo.com  
29. Linsbizshoppe - Fri 3/May/2013, 11:04am
dah send semua..boleh check email.  
30. Linsbizshoppe - Wed 8/May/2013, 1:51pm
Ejen dropship masih di perlukan. Pelajar universiti dan suri rumahtangga di galakkan. Untuk wanita shj. Boleh email sy dkt alamat email di atas.  
31. Hana 224 - Wed 8/May/2013, 3:03pm
saya dah email zaujahfaizal@yahoo.com  
32. Daya 8 - Thu 9/May/2013, 9:40pm
emailkan saya dropship aura white..free ape??dan bagaimana..  
33. Scha 29 - Sun 12/May/2013, 9:34pm
email detail adhanis_3008@yahoo.com  
34. Aida 287 - Tue 14/May/2013, 11:03pm
zanifaida8810@gmail.com  
35. Doctor Duit - Wed 15/May/2013, 12:54am
Modal hanya RM 5,000 (SEUMUR HIDUP) !

Apa yang anda perlu lakukan hanyalah : -
1. Berdaftar dengan ecosway sebagai Bisness Owner RM100
2. Pergi training ,Marketing PLAN dan interview di HQ Cosway Jlan Raja Chulan KL
3. Cari kedai (Lokasi pilihan anda - MALAYSIA ATAU LUAR NEGARA )

KEBAIKKAN BISNEZ INI ADALAH :

Pihak Berjaya Group akan lakukan untuk anda :-
1. Deal dengan tokey kedai
2. Bayar deposit kedai dan sewa kedai !
3. Buat renovation supaya kedai anda lebih kemas, bersih, cantik, dan keselesaan pelanggan !
4. Pasang Sistem Keselamatan, Air Cond, CCTV, Komputer, Alam dll
5. Penuhkan kedai anda dengan stok barang2 cosway yg bernilai RM800 RIBU!
6. Company bayarkan bil letrik,bil air,bil internet anda sampai bila-bila !
7. Anda akan dapat 3 PROFIT CENTRE OR PASSIVE INCOME DARI BERJAYA GROUP !

NOTE: Kami akan tlg anda jika anda betul2 berminat dgan Business ini !!
Dtg ke kedai kami untuk keterangan lanjut at NO 0-00-003 Subang Perdana Court 2 ,JLAN USJ 6/1 47600 SUBANG JAYA,SELANGOR D.E

Hubungi sya segera .. kuota terhad....
Business Owner
NAMA:Puan Nor
H/P :011-2818 6780
EMAIL:znur_chama@ymail.com  
36. Imah 40 - Sat 18/May/2013, 7:22pm
pm sisi
ganamlan@yahoo.com  
37. Masniza Binti Masran - Sat 18/May/2013, 8:48pm
Salam, boleh emailkan detail kepada saya..masniza336@gmail.com tq  
38. Haniz 6 - Mon 20/May/2013, 12:42pm
saya dar SG.. leh emailkan saya detail haniz_akarim@yahoo.com..tks  
39. Fauziana 3 - Tue 21/May/2013, 11:52am
email saya gee1902@gmail.com  
40. Syahril 9 - Sun 2/Jun/2013, 4:26pm
Mari Borong Sabun Beras Terrrrmurah Di Malaysia!!!!
azryantzzz@yahoo.com
017-6247230  
41. Faizzah - Wed 5/Jun/2013, 12:16am
Hai....ingin memiliki franchaise ecosway farmasi dgn hnya bermodalkan RM5300?
untuk maklumat sudara/saudari,cosway adalah sebuah anak syarikat BERJAYA GROUP dan telah bertapak di malaysia sejak tahun 1979
Kini pihak cosway telah menawarkan 1000 outlet cosway farmasi untuk seluruh malaysia.
Pihak syarikat menawarkan subsidi kepada pemohon2 selepas outlet di buka...
Subsidi berjumlah minima RM1 Juta akan diberikan dalam bentuk:-
1) sewa kedai
2)renovation kedai
3)stok barangan
4) bil elektrik
5)bil air
6)bil tel/ internet
7)maintenence
8)gaji farmasi
9)alat tulis
10) insurans kedai
11) keselamatan
12) latihan dan bimbingan
Jika anda berminat,boleh hubungi saya 0147343072(faizzah) like page saya https://www.facebook.com/EcoswayPharmacyFreeFranchais?ref=hl  
42. Ju Ixora - Fri 7/Jun/2013, 12:37pm
Slm semua. Please email kn detail pada sy,sy berminat utk ejen dropship.tq  
43. Ekinemyra - Tue 11/Jun/2013, 12:48pm
email saya eekin17@yahoo.com  
44. Fidahomar - Sat 15/Jun/2013, 3:34pm
linsbizshoppe....sila emailkan kpd sy...sy berminat nak jd ejen dropship awak...
fida211_teratai@yahoo.com  
45. Suhaimi 34 - Sun 16/Jun/2013, 3:46am
sila email details ke suhaimijoy@yahoo.com  
46. Sofea 34 - Tue 25/Jun/2013, 10:21am
Pls e mail sy jgk.. sofea7186@yahoo.com  
47. Rohani 8 - Fri 28/Jun/2013, 4:51pm
Emailkan ke rohani8998@gmail.com  
48. Yusriah 2 - Sat 27/Jul/2013, 7:48am
sy berminat yusriahsyairil@gmail.com  
49. Noor Syazwani Bt Jaafar - Tue 27/May/2014, 9:36pm
sy berminat jd agen dropship.pls reply
raja.wanie@gmail.com  

Page 1   (Total 49 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..