Agen Diperlukan Aneka Kuih Raya 2011
Jusma - Thu 30/Jun/2011 12:28pm [Last Comment]
ADRAYANA COOKIES 100% DOUBLE COATED
Agen jualan diperlukan. Komisen jualan 20-25% sebekas.
Gerenti sedap kerana homemade cookies dengan adunan butter.
Production cookies dah bermula mengikut tempahan yang diterima.
Antaranya: STRAWBERRY FINGERS, RED PEARL CLASSIC,ORANGE MOUISSE, SUJI, HAWAIAN CAPUCINO,CUSCUDEN
,LUXCIOUS, CHOC ALMOND DAN BYK LG YG SEDAP SEDAP DAN RANGUP.
Last tempahan 21 julai 2011. Bulan 8 distribute.
berminat call 017613 4595 (jusma) ATAU EMAIL KE
adryanacollections@yahoo.


ADRAYANA COLLECTIONS ada mengeluarkan set comforter jenama sendiri. 100% cotton. Design dan warna yang menarik.Dijahit oleh syrkt kami.
Queen fitted
sarung bantal 2pcs + 2pcs foc
sarung bantal golek 1 pc
queen comforter.

komisen jualan 30-40% (bergantung harga agen jual dipasran)
berminat call 017 6134595 pn jusma.

Niche: Tempahan Biskut Dan Tart
 
1. Effarizza - Thu 30/Jun/2011, 12:38pm
berminat bleh trangkan mcm mana nak mulakan? shegwa84@gmail.com  
2. Fizicreative - Thu 30/Jun/2011, 12:43pm
kalau bukan untuk perayaan hari raya bole juga kan? boleh bagi detail katalog email >> fizicreative@gmail.com  
3. Hayazi - Thu 30/Jun/2011, 1:02pm
salam saya berminat boleh beri detail2 ke hayazi_72@yahoo.com  
4. Mokde - Thu 30/Jun/2011, 1:35pm
tlg htr info biskut raya & comforter tu, ke sedapnyer1@live.com

tkasih  
5. Mas 46 - Thu 30/Jun/2011, 3:24pm
bole dpt harga dan sample utk kuih raya tu x.

mika_success@yahoo.com  
6. Alin 9 - Fri 1/Jul/2011, 1:47am
Email detail ke jazlin.enterprise@gmail.com
Tq.  
7. Asnura - Fri 1/Jul/2011, 10:20am
e-mail detail asnuradollah@yahoo.com  
8. Syaziyah - Fri 1/Jul/2011, 1:53pm
salam..blh dptkn katalog x?
syaz_amp@yahoo.com  
9. Jusma - Sun 3/Jul/2011, 4:43pm
Insya allaah akan kami hantar butiran kpd anda. Sila hantar alamat dan no tel untuk pihak sykt kami hubungi anda. Thanks.

Fizacreative, kami juga sedia menerima tempahan diluar waktu perayaan mengikut jumlah quantity.  
10. Noriz 6 - Sun 10/Jul/2011, 5:59pm
Tolong hantar detail ke kuih dan comforter ke NorBiz2010@gmail.com. Ada sampel tak?  
11. Nad 11 - Mon 11/Jul/2011, 2:40pm
berminat nk jd agen jual kueh raya...email saya or contact bole...

nad_shukri@yahoo.com

0174161310  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..