Affiliate: Pay Per Sale RM100. Mudah nak Jual Produk Ni. Manual dan Template Jabatan Sumber Manusia. Semua Syarikat Wajib Ada Manual Jabatan Sumber Manusia
Junaidah Hamdan - Wed 4/Jul/2018 7:52am [Last Comment]
Duit Mudah tanpa keluar modal sedikit pun.

Laman Web :
http://www.manualhrd.com/

Daftar Affiliate di sini:
http://www.manualhrd.com/jemputanJV2017.html

Program affiliate guna sistem. Anda hanya daftar di link dan semua urusan komisen akan direkodkan mengikut sistem tanpa gagal.

JV affiliate ini boleh dilakukan oleh semua orang:

1) Kakitangan yang tahu majikan belum ada satu sistem mengurus jabatan sumber manusia terutamanya employee handbook untuk staff.
2) Pendaftar syarikat yang sering menerima tempahan khidmat daftar syarikat.
3) Setiausaha syarikat yang sering buat audit akaun syarikat. Cadangkan kepada mereka untuk dapatkan HR tempate dan manual kami yang telah certified ISO 9001.
4) Semua syarikat yang perlu memenuhi keperluan sebagai pembekal GLC.
5) Semua student yang study keusahawanan atau mengkhusus dalam bidang Pengurusan Sumber Manusia
6) Semua PA boss yang tahu dan sering melihat kesusahan boss untuk kendalikan rungutan staff.

Hubungi kami segera 018 9595 321 untuk detail. Semua detail lain ada di laman web kami http://www.manualhrd.com/

Niche: Program Dropship | Program Affiliate | Setiausaha Syarikat | Bisnes Ebook
 
1. Dio - Sun 26/Aug/2018, 7:32pm
0137737032  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..