Ada Tak pihak yg Boleh Menguruskan Loan utk Penganggur, Suri Rumah, Student & Etc
Pejal007 - Tue 11/Oct/2011 2:56pm [Last Comment]
pihak yg ade membuat pinjaman peribadi bg kategori di ats emel kan saya detail mengenai pinjaman tersebut,,,tq

zal_prima@yahoo.com

Niche: Pinjaman Peribadi
     
  1. Maria 9 - Tue 11/Oct/2011, 3:15pm
    Saya boleh uruskan loan untuk surirumah, student, penganggur dan yang blacklist pun boleh ambil loan bank, kelulusan adalah 100%, interest 4.9%. hanya untuk yang tinggal di utara semenanjung sahaja. email saya maria.yahya@yahoo.com.my  
  2. Nilah - Tue 11/Oct/2011, 3:20pm
    kalau tinggal di lembah klang xbleh ke.kalau bleh saya pun berminat gak .
    ram_ni04@yahoo.com  
  3. Kurnia75 2 - Tue 11/Oct/2011, 3:47pm
    Area Jhor de x?nk wat modal bisnes sndri.email detail lau de...
    niezam.hashim@yahoo.com  
  4. Az Zahra - Tue 11/Oct/2011, 4:56pm
    aah kan utara semenanjung jer? lembah klang tak bleh? emm bank mana tu. email kat saya nak tau jugak.

    anrm3@yahoo.com  
  5. Khalida - Tue 11/Oct/2011, 6:10pm
    sy nk tau jugak skss_05@yahoo.com. Tq  
  6. Shooter - Tue 11/Oct/2011, 7:50pm
    maria 9- saya pun nak jgak. takan di utara jer. email saya yabedabedootrade@gmail.com  
  7. Amir 89 - Tue 11/Oct/2011, 9:11pm
    maria, saya pun minat gak.sila email ke myranet10@yahoo.com  
  8. Nuremimi - Tue 11/Oct/2011, 10:48pm
    email saya nurmimi0484@yahoo.com
    bank mana ye?  
  9. Rose 63 - Tue 11/Oct/2011, 10:58pm
    SAYE AMAT BERMINAT. BO KUL:0148045482  
  10. Eyqa88 - Wed 12/Oct/2011, 12:15am
    maria...tolong cntct i dgn segera....017551055 0134115007  
  11. Zulkefli 5 - Wed 12/Oct/2011, 12:51am
    salam..nak wat loan gak...pls email detail..kefli61@gmail.com.tq  
  12. Maria 9 - Wed 12/Oct/2011, 1:08am
    Salam kawan semua t/kasih atas respond anda, sila datang temui saya untuk urusan loan, call 0195062463. Untuk yang berada luar dari kaw. utara jika anda sanggup datang penang..... boleh saja!  
  13. Suraya007 - Wed 12/Oct/2011, 5:16am
    salam, maria 9 saya memang asal utara, dan saya agak berminat dengan tawaran pihak cik.. tapi boleh tak saya tahu syarat2 pinjaman? lau saya wat loan ni,dia perlu cagaran apa2 ka?. saya memang perlukan sangat2 bantuan kewangan untuk modal perniagaan saya. saya ex student.. nak pinjam bank susah sgt bnyk sgt prosedur saya pun paham bukan mudah mereka nak memberi kan wang dengan senang sebab mereka pun x nak tanggung risiko.. tp sy sekarang memang btol2 perlukan pertolongan. saya pun sudah bekerja. kerja full buat kerja part time pon buat tp untuk kumpul modal tu memang x dapat lah sebab saya sekarang menetap di shah alam so kos hidup agak tinggi, bayar ptptn dan beri wang pada tanggungan yg bersekolah, ibu dan bapa saya.so untuk mengumpul modal tu agak lama.so sy rasa mungkin pihak cik ni dapt bantu saya tp sori lah saya tnye sikit ni.. ni bukan pinjaman along kan ... ????  
  14. Comel85 2 - Wed 12/Oct/2011, 7:17am
    ni mesti ade upfront....  
  15. Hasni Zainal - Wed 12/Oct/2011, 10:24am
    pengangur, surirumah, student atau mereka yang tiada punca pendapatan pada dasarnya tidak layak untuk memohon pinjaman.....pelik juga ada org yang kata bole..siap nak tawarkan pertolongan...tolong ada makna tu.....fikir2 kan....  
  16. Proactive 2 - Wed 12/Oct/2011, 10:44am
    maria 9 : awak btl2 boleh buat ke atau nk promote RICHMIND'R PROGRAM. hehe  
  17. Khairulnizam Bin Awang - Wed 12/Oct/2011, 6:10pm
    salam 1 malaysia-personal loan untuk swasta.pinjaman dengan bank.0173267194  
  18. Shah 168 - Wed 12/Oct/2011, 8:36pm
    Pinjaman utk kakitangan kerajaan,badan berkanun dan syarikat GLC.Hubungi sy Shah dr Ambank utk keterangan lanjut 017-2416543.Email saya darwisytzm@yahoo.com.my  
  19. Al Sar Management Services - Thu 13/Oct/2011, 2:49am
    PEMBIAYAAN PERIBADI M.B.S.B UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN, TAWARAN PAKEJ "WASLAH" DENGAN PEGIRAAN 80% KELAYAKKAN AKAN TAMAT PADA 14/12/2011 INI... CEPAT!!! REBUTLAH PELUANG INI SEMENTARA MASIH TERBUKA.. HUBUNGI 019-4912130 / 019-4912135 UNTUK PERMOHONAN SEGERA..PERKHIDMATAN 100% PERCUMA!!!
    UNTUK BORANG PRA ONLINE SILA KLICK DIBAWAH..
    http://www.pinjamanmalaysia.com/form.php?aid=196  
  20. Norita 3 - Thu 13/Oct/2011, 12:12pm
    Assalammualaikum semua..kami yang bekerja ada payslip ni pun bank banyak tanya nak buat personal loan..ni pulak yang tak ada langsung payslip..kalau tak ada payslip kena ada barang nak cagar kat bank rumah ke kereta ke..hati2 lah jangan sampai tertipu..ramai sangat penyangak2 kat luar sana tak kira jantina dan umur yang penipu sekarang ni..tunggu masa je nak baham mangsa..teringin nak rasa panas siang dan malam..nak buat loan pgi sendiri ke bank tanya diaorang boleh pinjam ke mcmana caranya..diaorang tak mintak UPFRONT sesen pun..nasihat saya hati2 selalu dah kena tipu menyesal 10x pun tak guna dah.  
  21. Jaafar 10 - Fri 14/Oct/2011, 12:27am
    Pinjaman dari koperasi. Konsep pinjaman Islam dan bermotifkan sedekah...logik tak kalau xbekerja pun boleh apply..xperlu ada payslip( sah tipu ni..hehehe)
    dan yg paling penting, TANPA FAEDAH( Huh.lagi clear membohong!?) dan koperasi xkejar mcm bank...

    Penerangan sekitar Shah Alam/Klang/Banting...
    Maaf sy xde komisen buat ni..usaha amal jariah.
    Penerangan: Jaafar 017-6667703, Ros 012-9449738  
  22. The Resolver - Tue 18/Oct/2011, 12:38am
    ada potongan kwsp? dah kerja lama?
    boleh tolong CCRIS CTOS BLACKLIST, SURI RUMAH YANG PERNAH KERJA LAMA.. sila email saya di theresolver2010@gmail.com  
Page 1   (Total 22 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)