Ada Sesiapa Boleh Bantu Saya?
Syazana 15 - Mon 21/Jan/2013 10:40am [Last Comment]
saya ingin tambah pendapatan sampingan dengan membuat kerja dari rumah memandangkan saya dalam waktu cuti sem.. kalau boleh saya nak amik upah untuk buat sesuatu dari rumah, bukan agen dropship or online survey... ade sesiapa boleh bantu saya ?no tel: 019-3755808(ana) tq smua :)

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Suhairi 6 - Mon 21/Jan/2013, 10:45am
assalam ana..sila layari www.simplebisnes.com/bisnessbaikpunyer... atau lagi details http://info.simplebisnes.com..ana leh sms saya di 0126547291 utk keterangan lanjut  
2. Mdanish 2 - Mon 21/Jan/2013, 12:52pm
Boleh cuba kat sini. http://goo.gl/zzvjs
http://goo.gl/SvmJC  
3. Sabri 14 - Mon 21/Jan/2013, 2:13pm
boleh tgk di www.facebook/wanisyashoppe  
4. Syazana 15 - Mon 21/Jan/2013, 2:36pm
Encik Raja.. boleh saya tgok gambar or katalog perfume encik jual?? saya berminat.  
5. Iffahizz - Tue 22/Jan/2013, 12:37am
JOM..JOM..sambil kerja, sambil online, tambah income...
dapat free ebook lagi untuk tambah ilmu..
macam mana?? klik je http://www.rm20segera.com/?r=iffahizz.
bukan MLM or scam..tak rugi , modal murah n dapat 100% komisyen ..
dapat juga tambah2 duit poket..  
6. Cik Afi - Tue 22/Jan/2013, 10:00am
salam. tumpang lalu.en raja muhamad taufiq, saya pun mcm berminat.. mcm mana ye?  
7. Surie 7 - Tue 22/Jan/2013, 2:10pm
Salam, Syazana,
Jom buat duit jual madu online. Anda hanya daftar di bahagian Program Affiliate untuk dapatkan referal link. Anda hanya perlu ada komputer dan internet connection. Tak perlu jumpa customer, tak perl keluar menjual. Hanya promote link anda. Setiap jualan komisyen RM6. dibayar setiap 2 minggu sekali. Ramai yang telah mendaftar. DAFTAR AFFILIATE FREE. DAFTAR SEKARANG di
http://www.foreverhoney2u.com

Anda juga boleh daftar di sini. Komisyen RM20 untuk setiap pembelian melalui link anda. DAFTAR FREE.
http://www.mysuccessmentor.com  
8. Kamarul Farid - Tue 22/Jan/2013, 4:48pm
Apakata buat survey online.daftar free je.jawab je survey akan dibayar duit tunai.daftar percuma di surveyonlinepaid.blogspot.com  
9. Aurum27 - Tue 22/Jan/2013, 6:43pm
try tgk link ni www.facebook.com/referralbiz refer kwn,dpt komisen.tak rugi jenguk2 link tu,tapi rugi kalau org lain ble buat duit,kita terlepas.saya bleh guide online dan juga offline.  
10. Mohd Sharif Jamaludin - Wed 23/Jan/2013, 7:52pm
memang sangat mudah! kejap je!

maklumat lanjut:

http://buatjelah.blogspot.com  
11. Sarang Health - Thu 24/Jan/2013, 10:42pm
pada student yang tengah cuti semester ni, senang je nak bt duit, boleh bt dropship, hanya perlu komputer/laptop, internet dan fb dah boleh kumpul duit. sesiapa yang berminat nak bt dropship produk Neuzahra Easy Slim Lotion boleh pm sy di fb https://www.facebook.com/saranghealthandbeauty  
12. Nabilah 49 - Mon 28/Jan/2013, 10:01am
surie 7..bleh x bg detail tntg madu online tu..emel fatinnabilah_que@yahoo.com  
13. Shaziana 2 - Mon 28/Jan/2013, 10:44pm
Salam...klu berminat leh try klik iklan...dftar free jer...


http://www.ptcbank.net/?r=shaziana89  
14. Muhammad Ali Akhbar - Mon 28/Jan/2013, 11:12pm
tak menaja pon dapat bonus berganda-ganda...

utk yg serius sahaja...!!


ali - 0133423458
www.simplebisnes.com/AliAkhbar  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..