Mesin Freezer Dan Chiller

         Sort: Newest | Last Comments
1. Lelong Secondhand Pc & Peti Sejuk Minuman (2)
Mzprinting, Wed 5/Jul/2017 9:51am
hp cpu running on windows 7 ultimate intel core 2 duo processor 2gb ram 74gb..

2. Chiller/Meja/Lampu Second Hand (1)
Kshealth, Tue 6/Jun/2017 10:31am
Kami ada beberapa barangan perabot dan elektrik untuk dilepaskan sebab nak..

3. Urgent - Chiller untuk Dijual
Firdaus 120, Thu 20/Apr/2017 9:16am
Chiller untuk dijual Condition Second hand Used Price 3000 RM Area Segamat..

4. Servis Sewa Cool Room Serendah RM50.00 Sahaja!
Amirulmukminin 5, Fri 7/Apr/2017 2:32pm
Assalamualaikum selamat sejahtera , Kami menawarkan servis sewa cool room..

5. Peralatan Restoren untuk Dijual
Abdul Rahman Bin Abas Azmi, Wed 15/Mar/2017 1:50pm
Saya ingin menjual peralatan restoren seperti di bawah 1 6 Door Upright..

6. Barangan Terpakai (Rak2 dan Chiller Runcit) Hendak Dijual Secepat Mungkin (2)
Nurul Huda 96, Wed 15/Mar/2017 8:03am
Saya mempunyai kedai runcit dan akan berpindah ke lokasi lain..dan akn menjual..

7. Kelengkapan & Perkakas Restaurant untuk Dijual
Siti Rohaidah Hassan, Sat 11/Mar/2017 11:04am
Kelengkapan perkakas 1. Kerusi meja 2. Perkakas memasak dapur, periuk, kuali..

8. Mencari Pembeli 2 Glass Door Chiller. 2nd Hand
Afham 11, Tue 7/Mar/2017 1:36pm
Salam Tuan Puan 2 Glass door chiller saya nak jual Baru guna tak sampai 1bulan..

9. Menjual Fridge Minuman (1)
Siti Atikah 3, Fri 20/Jan/2017 11:43am
salam, Dukacita, saya akan tutup kedai vendor boutique saya. jadi saya ingin..

10. Standing Freezer 1 Door Fridge Fruit Display Toaster Dining Table + 5 Chair Swing and Slide Kid Play Set Set Bekas Kuih/Lauk Tilam Jed (1)
Hawa 101, Wed 18/Jan/2017 1:55pm
House Cleaning! Saya ada beberapa barang untuk di jual. All still in good..

11. Food Display (Cold) & Pop Corn Machine untuk Dijual
Enna 17, Tue 27/Dec/2016 11:57am
Condition 9 10 Lokasi Kuala Lumpur Sila email ke azlinaothman rocketmail. com..

12. Chiller, Oven Industri dan Mixer (3)
Arzilanur 2, Sat 24/Dec/2016 1:22pm
Mj Saya memerlukan 3 item di atas untuk kedai saya di sungai buloh. Second..

13. Perkhidmatan Pasang dan Servis Cold Room (4)
Shahrul Azlan 2, Fri 2/Dec/2016 10:24am
Anda boleh hubungi saya utk maklumat mengenai cold room Jika tuan tidak cukup..

14. Freezer 2 Pintu 2 Set utk Dijual - Kuantan (4)
Hilmi 3, Tue 15/Nov/2016 8:33am
Saya mempunyai freezer 2 unit. lama dah tak pakai. nak jual murah. tq hubungi..

15. Barangan Niaga Terpakai @ Peluang Perniagaan Baru - Johor (3)
Amirulroslan93, Wed 9/Nov/2016 12:11pm
Saya mempunyai banyak barang2 niaga yg masih berfungsi dengan elok lagi. Oleh..

16. Chiller Cake Untk Dijual/Sewa Beli (2)
Hafizafdzl, Mon 7/Nov/2016 11:14am
Hai. Chiller cake untuk dijual. Masih dalam keadaan baik dan ada warranty..

17. Freezer Second Hand Urgent (3)
Aza Kek Lapis, Sat 5/Nov/2016 10:47am
Saya ingin memcari dan membeli freezer second hand yang harga rendah..

18. Syarikat Pembekal Mesin, Stainless Steel dan Chiller Freezer (2)
Rc Machinery 2, Thu 29/Sep/2016 11:18am
Syarikat kami RC Machinery boleh membekal mesin stainless steel chiller atau..

19. Chiller dan Mesin Jahit untuk Dijual (2)
Mazz Sbg, Mon 29/Aug/2016 2:51pm
Saya ada chiller 3 pintu untuk dijual baru guna 2 tahun dan masih berkeadaan..

20. Urgent! Mencari Peti Ais Sejuk Beku utk Disewa di Sungai Petani
Mazenah, Tue 23/Aug/2016 2:31pm
Saya memerlukan peti ais sejuk beku utk disewa selama 3hari shj sempena even..

21. Chiller & Mesin Basuh Manual untuk Dijual (1)
Kamariah Sulaiman, Wed 10/Aug/2016 1:13pm
Chiller mesin basuh manual untuk dijual. harga dua barang rm1200. jika..

22. Freezer Display untuk Dijual (2)
Al Bakers, Wed 10/Aug/2016 10:07am
GLASS freezeer display sangat sesuai untuk jualan frozen food 3 glass doors..

23. Chiller Tempered Glass Half Price (1)
Sue Aida 3, Tue 9/Aug/2016 2:11pm
Chiller tempered glass dalam keadaan sangat baik untuk dijual. pernah..

24. Chiller Frezeer (2)
Fazz solution, Mon 11/Jul/2016 8:44am
Display glass freezer chiller 2 door. 26unit. Rm1700perunit 0124034987

25. Chiller/Freezer utk Dijual (1)
Ibrahim 132, Tue 5/Jul/2016 2:15pm
2 pintu chiller freezer utk djual Condition 9 10. rm1200 1600 Cash on delivery..

26. Chiller Freezer 2nd Hand utk Dijual
Nor Hafizah Mohamed Hakami, Fri 1/Jul/2016 11:57am
Chiller freezer 2nd hand utk dijual RM2500. RM2000 pun jalan. condition 9 10..

27. Pengedar Chiller Freezer Coldroom Ice Maker
Mohamad Shazami, Mon 27/Jun/2016 2:33pm
Kami adalah daripada syarikat Grefac M Sdn Bhd Anda mencari freezer chiller..

28. Chiller dan Freezer (Berjaya) 2-4 Pintu untuk Dijual
Sha 125, Wed 15/Jun/2016 11:15am
RM 10 000 termasuk penghantaran chiller freezer 4 pintu chiller 2 pintu ice..

29. Freezer utk Dijual - Johor Bahru
U choose, Tue 14/Jun/2016 11:08am
Sy ada freezer 2nd utk jual jenama liebbher snow midea barang boleh dtg tengok..

30. Chiller Berjaya 2nd Hand (1)
Iluvdesserts, Sat 14/May/2016 10:14am
Chiller 2 pintu brand Berjaya Untuk dijual segera Masih elok plastik badan pun..

31. Repair & Service Freezer, Chiller, Aircond, Refrigerator, Electrical Problem and Plumbing Shah Alam (1)
Shahmdnor 2, Fri 6/May/2016 10:10am
SAYA menyediakan perhidmatan repair service aircond freezer chiller peti ais..

32. Ingin Mencari Freezer Plg Kecik Range Harga Dalam RM400
Hambataat7, Thu 5/May/2016 2:51pm
Sesiapa ada menjual Freezer plg kecil dan berkualiti dengan harga lingkungan..

33. Mencari Chiller/Freezer Second Hand - Murah
Norahsikin, Thu 5/May/2016 1:48pm
Saya berminat nak membeli chiller freezer yang murah untuk menyimpan daging..

34. Ingin Menyewa Deep Freezer/Chest Freezer 450 Liter ke Atas - Bangi
Deville, Wed 4/May/2016 2:59pm
Peniaga atau sesiapa sahaja yang mempunyai deep freezer chest freezer yang..

35. Cepat Sebelum Terlambat (1)
Seastone, Tue 3/May/2016 12:54pm
Hormat. Iklan A Saya sedang mencari dan ingin membantu kepada sesiapa sahaja..

36. Chiler 1 Pintu untuk Dijual (2)
Nad 96, Fri 29/Apr/2016 12:34pm
Chiller 1 pintu utk dijual. Masih cantik hensem. Sebab jual upgrade 2pintu..

37. Cold Room Freezer Chiller (3)
Mohamad Shazami, Wed 6/Apr/2016 9:03am
Kami menawarkan khidmat pemasangan cold room baru dengan harga yang berpatutan..

38. Mencari Freezer Terpakai
Fatihah 74, Thu 24/Mar/2016 2:23pm
Kami mencari mini freezer terpakai untuk penyimpanan aiskrim. Sila hubungi 016..

39. Chiller Freezer 5ft - 6ft.
Azmi 453, Wed 23/Mar/2016 11:21am
Sy mencari freezer panjang 5ft 6ft. bajet dalam 800 900. boleh wassap sy..

40. Freezer RM800 Shj (1)
Foodmarkette, Tue 22/Mar/2016 2:15pm
Chest freezer brand acson untk dijual. Masih mcm new condition 2x2. 5x1..

41. Melaka - Chiller 3 Pintu untuk Dijual - RM1800 (2)
Ben 54, Wed 9/Mar/2016 11:08am
Chiller 3 pintu untuk dijual. RM1800. Lokasi Melaka Tengah berdekatan terminal..

42. Meja Kopitiam dan Chiller untuk Dijual
Rosalinda 2, Wed 2/Mar/2016 1:50pm
Saya mempunyai 4 buah meja kopitiam yang ingin dijual dengan harga rm150..

43. Mencari Chiller & Freezer (3)
Fieyha, Fri 26/Feb/2016 11:45am
Saya mencari chiller 3 pintu freezer utk di letgo di sekitar kuala terengganu..

44. Chiller 3 Pintu (5)
Azrin 116, Fri 5/Feb/2016 12:34pm
Memerlukan chiller 3 pintu dengan segera harga rm 1500 kebawah. Area selangor..

45. Chiller Diperlukan Dengan Kadar Segera! (3)
Litigation Conveyancing Services 2, Tue 2/Feb/2016 11:27am
Saya memerlukan chiller 1 pintu dengan kadar segera. Harga RM1000 ke bawah dan..

46. Ingin Berniaga? (7)
Solution Provider, Fri 29/Jan/2016 1:53pm
Adakah anda ingin berniaga didalam bidang makanan atau FNB? kami ada pakej..

47. Mini Chiller untuk Dijual (7)
Nurul 2094, Tue 12/Jan/2016 2:20pm
Saya ingin menjual mini chiller jenama SameMax 200L Condition 10 10. Hanya..

48. Coldroom Freezer Chiller Barang Restoran Terpakai Harga Istimewa
Saypool16, Thu 7/Jan/2016 11:46am
I. coldroom terpakai freezer chiller saiz 10x8x8 kondisi baik stok terhad..

49. Menjual Chiller Dua Pintu (Baru 2 Bulan Guna) - Area Utara (2)
Firdaus 687, Wed 23/Dec/2015 9:59am
Saya hendak menjual Chiller Dua Pintu. Baru digunakan selama 2 bulan. Area..

50. Pakar Servis Chiller dan Peti Ais - Selangor (2)
Mujahid 12, Fri 18/Dec/2015 10:13am
Kepakaran kami ialah membantu menyelesaikan masalah chiller peti ais yg rosak..

< Start | Page 1 | Next >                  LastPage   (Total 378 topics)