Nak Komplen Skit - Pembekal Lambat Reply
Komplen - Fri 3/Mar/2017 2:57pm [Last Comment]
Salam, sy nk komplen skit.

Pada pembekal, x kisah produk apa sekali pun. tlg la reply scepat mungkin. paling lewat pun 4 jam. hp tu sblh kau je kot. xkn baca msg whatsapp pstu buat donno jer. kalau skali xpelah seharian sy tunggu bru reply. ni berkali2. x berdisplin langsung. x tau nk jwp apa. kang x psl2 kena mrh dgn pembeli.

sy ni ejen dropship je. nk ckp apa dgn pembeli tu nnti? serious buyer plak tu. heran btui. duit pun xnk ke. nasib baik pembekal ni x kenakan yuran dropship. klau ada yuran, jgn harap la aku nk byr. ada yg kenakan yuran dropship smpai rm100. utk apa, xtaulah. klau dpt free sample xpe lah jgk. klau rasa mls buat bisnes, jgn buat bisnes. keje makan gaji mcm biasa.

jgn harap dgn attitude mcm ni kau boleh jd jutawan. sampai ke tua la kau miskin. sekian terima kasih.

Niche: Program Dropship | Sembang | Diskusi Bisnes
Shopping di Majalah.com!
Portal jualan 'Dari Peniaga Malaysia untuk Rakyat Malaysia'
     
  1. Zali 76 - Fri 3/Mar/2017, 3:50pm
    Nak buat dropship produk saya? Sila layari fb page khalish design  
  2. Mohd Atuf - Fri 3/Mar/2017, 6:38pm
    jom jadi agen pelancongan kami . saya dah bagi bberapa agen pakej percutian . free tiada kos untuk jadi agen . kami khas pakej travel di langkawi . terdapat banyak tempat menarik dan pakej disni 017 777 0271  
  3. 9grafix - Fri 3/Mar/2017, 7:26pm
    jadi ejen printing sayalah.
    whatsapp 011-23009984
    boleh ejnguk FB saya
    Percetakan warna penuh
    wall-i projct  
  4. Hazrul Nizam - Sat 4/Mar/2017, 9:51am
    Ya betul.. saya juga ada masalah hantar wasap ke kawan, dah 2 tik grey tapi tak tukar2 biru.. tapi status online

    bila jumpa minum kopi baru tau.. wasap dia campur group dan person.. dan dia subscribe dekat 100 wasap group dan beratus2 friend aktif... maybe agen2 produk dia kot.. jadi kadang2 dia tak perasan ada wasap dari kawan ..

    tapi wasap versi baru ni rasanya dia asingkan groups dari friends kan... so patutnya takde masalah diatas..  
  5. Ailyzs 2 - Sat 4/Mar/2017, 9:09pm
    Assalamualaikum..saya pembekal shawl, inner anak tudung,instant shawl,dan bawal.. Berminat untuk perniagaan untuk dropship atau ingin membeli secara pukal boleh hubungi saya utk pertanyaan lebih lanjut.. 0172600963 tq...  
  6. Haslinda 51 - Tue 7/Mar/2017, 11:10am
    Assalamualaikum. sy pembekal ikan keropok/ikan bilis/ keropok amplang dari Tawau. saya sedang mencari agen/dropship untuk produk saya.
    untuk maklumat lanjut, hubungi saya melalui email lindar_idrus@yahoo.com atau 012-8019016. in shaa Allah quick respond. tq.  
  7. Suzana Adanan - Tue 14/Mar/2017, 4:14pm
    Produk paling hangat dan terlaris di pasaran kini iaitu Dermax Superskin 360 (DMS360).

    Untuk melihat produk-produk tersebut sila ke web : https://www.facebook.com/suzana.adanan

    Peluang untuk menjana pendapatan dengan menjadi dropship, agen atau stokis.
    Hubungi segera Pn Suzana 012-3047950 (whatsapp) untuk maklumat lanjut.

    Sekian, terima kasih.  
  8. Shida88 2 - Fri 24/Mar/2017, 1:46pm
    Berminat nak jual coklat homemade tak?

    Boleh ws 01139742838  
Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

Baju T-shirt Kosong
Price: RM 5.00
Candazole Lotion 10ml
Price: RM 12.00
Thelly's Tulip Cotton - Cream
Price: RM 150.00
Kurung Adha
Price: RM 149.00
(V'Asia) Tonik Subur Rambut
Price: RM 22.00
Ezygo Penampal Tayar Bocor
Price: RM 39.00
Aloe Ever Shield Deodorant Stick
Price: RM 40.00
MHI Primero Concentrate Cordial
Price: RM 16.00
Bio Seleza - Daysafe
Price: RM 160.00
Anti Cellulite Mouse. Spray sahaja dan lihat.
Price: RM 212.00
4-Seater Link Chair
Price: RM 1400.00
ORIGINAL Candy_B + Complex ( Produk kesihatan lelaki Sejati )
Price: RM 150.00
Produk Digital : Jombiz! Mail Marketing + Autoresponder
Price: RM 150.00
Imaan Wipes Tissue
Price: RM 6.00
Furwax Set PROMO (Hardwax Bean with warmer)
Price: RM 120.00