Shida88 2

Profile
NameShida88
Forum NickShida88 2
RegisteredWed 21/Mar/2012, 2:13pm
Topics by Shida88
1Lubuk Income - Fri 14/Dec/2018 9:25am
2Income Harian - Mon 1/Oct/2018 9:42am
3Target 7 Bulan RM39k - Mon 9/Jul/2018 2:51pm
4Dropship/Agent Kerepek Brownies Homemade - Thu 19/Apr/2018 11:21am
5Kerepek Pisang Nangka - Wed 30/Aug/2017 6:16am
6Jana pendapatan dengan COKLAT - Fri 17/Mar/2017 2:21pm
7Frozen & Kek - Macam Mana nak Pasarkan Makanan Frozen? (3) - Thu 20/Oct/2016 1:34pm
8Masalah Rambut - Thu 12/May/2016 2:10pm
9Jana Pendapatan Secara Santai - Mon 7/Mar/2016 10:30am
10Modal Sekali Seumur Hidup - Wed 12/Aug/2015 11:59am
11Jana Income - Sat 28/Feb/2015 11:42am
12Bisnes Tanpa Had - Tue 30/Dec/2014 10:33am
13Pendapatan Sampingan - Wed 12/Nov/2014 1:46pm
14Niaga Sampingan - Kek Kukus (3) - Wed 8/Oct/2014 8:47am
15Jana Pendapatan - Tue 10/Jun/2014 10:38am
16Menjana Pendapatan Secara Sambilan - Thu 10/Apr/2014 12:55pm
17Perfume Dari Dubai Gred AAA (2) - Tue 15/Jan/2013 10:37am
18Perfume Dubai Gred AAA (1) - Sat 15/Sep/2012 1:37pm
19Pembekal Perfume Dari Dubai. (4) - Mon 9/Apr/2012 2:14pm
Comments by Shida88
1Mencari Kerja Part Time Selepas Pukul 6 Ptg Hari Biasa - Thu 4/Oct/2018 7:26pm
Tidak kira umur dan pangkat. Jika mahu berjaya dari kita saja tu. Anda mahu mulakan simpanan sendiri dgn modal yg rendah. Dgn 10usd pun anda boleh ubah taraf kewangan anda. Berminat? 01139742838
2Mencari Partime yang Bayar Gaji Hari - Sun 15/Jul/2018 11:26pm
Join team kami dalam mydirectincome. jana pendapatan sehingga 39k dalam masa 7 bulan dengan bermodalkan rm30 sahaja. info lanjut jom ws sye sebelum 1/8/2018 ws 01139742838
3Mencari Kerja Part Time - KL - Thu 5/Jul/2018 4:56pm
Modal RM20 ke RM39k dalam masa 7 bulan. ________________________ Modal sebenar RM250 Modal sekarang RM20 SAHAJA sebelum 8 julai 2018 http://www.wasap.my/601139742838
4Nak Komplen Skit - Pembekal Lambat Reply - Fri 24/Mar/2017 1:46pm
Berminat nak jual coklat homemade tak? Boleh ws 01139742838
5Mencari Part Time Weekend - Mon 8/Feb/2016 1:34pm
Assalamualaikum Salam sejahtera.. Ada nak cari side income..?? BISNES SANTAI JER...MODAL RM10 SAHAJA.. PM@WHATSAPP 011139742838
6Mencari Part Time - Area Bangi, Kajang dan Putrajaya - Sat 15/Aug/2015 12:14pm
http://www.niagaaffiliate.com/hop.php?ref=shida88 klik link diatas... blh buat sambil tengok TV.. tanpa modal...ikut arahan yg diberi...
7Mencari Kerja Part Time - KL - Tue 11/Aug/2015 7:54pm
Jom buat bisnes online... modal kecil tapi pulangan besar.. wassap 01139742838
8Mencari Kerja Sambilan (Side Income) Dirumah. - Sun 23/Nov/2014 6:03pm
Askum. Dear frens! Nak tak income Rm900 sehari??..FREE REGISTER... Tiada apa2 bayaran dikenakan.. (Kalau anda rasa program ni menipu, anda tidak rugi apa2 pun, anda tak perlu keluar modal pun kan??..) tak perlu cari orang, tak perlu jual barang.. Anda perlu open link dibawah dan register.. anda terus dapat USD25?3.4=RM85.00..lepas tu anda akan dapat link anda sendiri dan copy ayat2 saya ini.. paste kt fb,tweeter,wechat,wassap dan sebagainya.. setiap orang yang buka link anda, anda akan terima USD10 ?3.4=RM34.00..MUDAH kan..??anda boleh pilih samaada duit masuk ke acc bank anda atau CEK dipos ke alamat rumah anda.. Ramai yg dah register PERCUMA..cuba klik link ni tak salah mencuba kan.. http://peruserpaid.com/?ref=23313
9Mencari Kerja Sabtu Ahad (KL) - Sun 9/Nov/2014 9:27am
Modal rm20 income boleh cecah dalam 5 angka... Nak tahu lebih lanjut wassap Shida 017 3955542
10Pekerja Sambilan & Sepenuh Masa - Mon 9/Jun/2014 9:31pm
Jom bisnes fedeermatrix.. Modal rm6.. cari 4 orang.. Peluang menjadikan rm6 kepada 300k..
11Pekerja Part Time Diperlukan - Shah Alam/Klang - Sat 7/Jun/2014 10:34pm
Jom on9 sambil jana pendapatan.. Modal serendah rm6.. Ajak 4 orang rakan.. B'minat boleh wassap.. 0173955542 Shida
12Kerja Sambilan di Sek 27, Sek 28 Shah Alam - Wed 4/Jun/2014 5:56pm
Bisnes network.. Modal rm6... Cari 4 orang.. Nak tahu lanjut.. Wassap 0173955542 (shida)
13Income RM300 Sehari Hanya Dari Rumah.X Perlu FB/Insta/Wssap Bagai, Serius! RM300 Sehari Dengan Platform Cara Lama/Oldschool - Tue 3/Jun/2014 9:54pm
Modal rm6.. Cari 4 orang.. Ada bank online... Jadikan rm6 modal utk dptkan 300k Anda akan diajar sehingga berjaya... Wassap shida 0173955542
14Mencari Kerja Part Time di Shah Alam - Tue 3/Jun/2014 9:44pm
Hai... Berminat mencari income sambil on9... Bermodalkan rm6 Ajak kawan2 seramai 4 orang.. Mesti ada bankonline... Wassap 0173955542 shida
15Cari Kerja Part Time - Thu 17/Apr/2014 9:19pm
B'minat nak jual makanan dekat tempat belajar... Boleh dapat pulangan lumayan... Wassap shida 0173955542
16Mencari Pakej Lengkap Perkahwinan Bawah RM10,000 - Mon 14/Apr/2014 2:02pm
Cup cake untuk doorgift 1pc : rm1 Boleh wassap 0173955542 ( shida )
17Mencari Pakej Lengkap Perkahwinan 2014 - Mon 14/Apr/2014 1:59pm
Cup cake untuk doorgift. 1pc : rm1 Jika berminat wassap 0173955542 ( shida )
18Mencari Pakej Lengkap Perkahwinan 2014 - Mon 14/Apr/2014 1:56pm
Saya ada menjual cup cake untuk doorgift jika berminat.. 1 cup : rm1 Wassap 0173955542 Penghantaran bergantung kepada tempat tinggal..
19Mencari Kerja Part Time Student UITM Shah Alam - Wed 9/Apr/2014 10:09pm
Berminat untuk menjual cup cake kepada student... boleh buat secara sambilan... Jika berminat wassap 0173955542 shida..
20Bisnes Tudung dgn Modal Serendah RM50! - Tue 15/Jan/2013 10:40am
Email pls... dqecyk@yahoo.com
21Mencari Pemborong Parfume Gred AAA - Sun 13/May/2012 11:57pm
berminat nk dpt stok dubai gred aaa... harga per unit rm30 untuk 15 botol ke atas. sama macam ori dari segi botol & kotak. bau boleh tahan dalam 6-7 jam. sms 017-3955542 saya cuma ambil stok setiap hari ahad & penghantaran terus ke tangan bagi area sel & kl
22Student Nak Cari Kerja Part Time. Urgent. Area Air Hitam, Parit Raja, Batu Pahat, Johor - Mon 9/Apr/2012 2:22pm
minat x kalau nak jual perfume dari dubai.. dah ade student buat. memang lumayan. shida 0173955542
23Memerlukan Kerja Part Time Selepas Time Ofis - Area Putrajaya - Mon 9/Apr/2012 2:20pm
join saya jual perfume.. senang sangat. sambil buat part time pun boleh. shida 0173955542
24Mencari Kerja Part-Time Waktu Malam dan Time Cuti Kerja - Mon 9/Apr/2012 2:18pm
minat x wart part time jual perfume... modal xperlu..klu minat juz sms shida 0173955542
25Mencari Kerja Sambilan Dari Rumah - Wed 28/Mar/2012 11:10pm
berminat untuk buat part time jual perfume dari dubai secara sambilan? bau sama seperti original. sms 0173955542
26Nak Cari Part Time/Kerja Dari Rumah - Seri Kembangan - Wed 28/Mar/2012 2:34pm
berminat buat partime jual perfume dari Dubai? xperlu modal. saya akan beritahu cara untuk menjana pendapatan secara sambilan. sms 0173955542 (shida)
27Maencari Kerja Part Time Sekitar Bangi Seksyen 8 & 9 - Wed 28/Mar/2012 2:29pm
asalam..berminat untuk menjadi agent perfume x? perfume dari Dubai. ketahanan bau 6-8 jam. produk sama macam original. sms 0173955542 (shida)
28Mencari Kerja Part Time Weekend Area Cheras/KL/Ampang. - Wed 28/Mar/2012 2:25pm
jadi agent perfume tanpa perlu keluar modal. berminat sms 0173955542 (shida)
29Mencari Kerja Part Time Dirumah - Wed 28/Mar/2012 2:19pm
berminat menjadi agent perfumes dari dubai? ketahanan bau 6-8 jam. saya akan beritahu cara untuk menjana pendapatan tanpa perlu keluar modal. sms 0173955542 (shida)