Website Serba Guna Profesional - Murah dan Siap untuk Digunakan
Team Tambahrm - Tue 27/Dec/2011 2:59pm [Last Comment]
Hanya RM150 sahaja tidak termasuk domain

Contoh:
http://www.batuanggurhitam.com

hubungi :
pakej.perniagaan@gmail.com
012.690.8980

Niche: Web Design Malaysia
 
1. Team Tambahrm - Tue 27/Dec/2011, 3:05pm
Anda boleh lakukan sendiri atau serahkan kepada saya untuk siapkan.

Tambahan RM300 jika anda mahu saya bina laman profesional anda.

* Tidak termasuk domain dan hosting. Hanya RM100 atau RM150 (terbaik) sahaja setahun kalau mahu saya dapatkan domain & hosting untuk anda.

Terima kasih :)  
2. Mohd Nazri 15 - Tue 27/Dec/2011, 3:14pm
Salam, sekiranya anda berminat dengan hosting dari kami, sila layari www.redzone.my. hosting yang termurah dan space yang besar. Berminat hubungi saya 017-6788809  
3. Azarina - Tue 27/Dec/2011, 8:00pm
JAWATAN KOSONG :

mekanik kereta diperlukan segera.
bertempat di ampang
mahir / separuh mahir.
ramai diperlukan

rajin / sabar / berdisiplin & amanah

sila hubungi 013 3909955 en zaidie  
4. Slimsmm - Wed 28/Dec/2011, 2:47am
Salam semua! Miliki perniagaan online dengan web pintar telah tersedia termasuk produk berkualiti...DAFTAR percuma sekarang di

http://perintisnet.com/perintis  
5. Zai 48 - Wed 28/Dec/2011, 11:24am
salam..bos..saya nak buat web site..tolong inform saya..dengan segera..t.q..zaini..0122424752..  
6. Yujina85 - Mon 2/Jan/2012, 10:49pm
email sy yujinastore@yahoo.com  
7. Smelink - Tue 3/Jan/2012, 7:07pm
salam
kami berminat untuk membina laman web berkonsep media (one stop centre) memaparkan berita aktiviti keusahawanan, kelender event, e-perpustakaan, log in member dan affialate program. Contoh spt http://info-tapakniaga.weebly.com. Sekiranya boleh buat, hubungi kami 010-631 3773  
8. Hussin 4 - Fri 6/Jan/2012, 5:04pm
Kami berminat nak buat website untuk training center..ada online registration, online payment, virtual office, booking/rental facilities (mtg room, seminar room, event etc), ada jugak SOHO. boleh buat? tolong bg contoh website..tq  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..