Waja 1.6 (M) 2005 untuk Dijual
Bujuder @ Bujud Smart Auto
Tue 26/Oct/2010 12:47am [Last Comment]
Salam saya ada waja 1.6(m)thn 2005 untuk dijual.Kereta dalam keadaan tip top,Upgrade Alza cause dah ramai keluarga..Nak jual ke used Car rasa sayang pula cause Used Car jual balik dlm 34-36k...tapi cuma beli dengan saya dengan harga 28k...jadi saya nak jual pada forumer dengan harga 30k body saja jika atas jalan RM31500..saya cuma ambil untung 2k dan bakal pembeli untung RM2500..(win2 situation)Lokasi saya di Johor Bahru...no telefon 012-7275464

*Jika tiada pembeli selepas loan Alza diluluskan saya terpaksa letgo ke Used Car...(7hari jer)tq

Niche: Kereta Terpakai
 
1. J mil - Wed 15/Dec/2010, 2:35pm
sama hrga cm kat kdai da,,xder untung la kalo beli.  
2. Apok - Sun 19/Dec/2010, 11:06pm
aku pon adas sebiji waja nak jual harga RM30K....Cantik Lagi Tahun 05 manual juga
mcm2 dah asesori dah masuk ternasuk riverse tv, dvd, banyak lah lgi. ketA MEMANG CANTIK.LOAN SAYA LEH WAT...BERMINAT HUBUGI SAYA 0193017786 cODE aMPANG  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..