Vendor Diperlukan Segera di Butik - Melaka
Nurul Aini Roosle - Thu 28/Aug/2014 8:26am [Last Comment]
Kami memerlukan VENDOR di butik concept baru kami yang bakal beroperasi pada September 2014 ini. Sewa serendah RM100 sebulan untuk menjadi VENDOR kami (bayaran bagi upah pekerja, utiliti & kos promosi). Tiada komisen di ambil atas produk jualan VENDOR.

VENDOR yang diperlukan adalah pakaian wanita (blouse/top/cardigan/skirt/palazzo/legging), PLUS SIZE muslimah, kasut (jelly shoes/boot strap/wedges), food (cookies/biscuit/kek), tudung, shawl, handbag, aksesori wanita/lelaki.

Juga terbuka kepada peniaga-peniaga online yang berminat.

Lokasi yang sangat strategik bertempat di Masjid Tanah (berhampiran dengan bus stand, tumpuan pusat peranginan Tg Bidara, Pengkalan Balak).

Jika berminat dan serius, boleh whatsapp di 0193719557/0182955780 atau emel untuk butiran lanjut di soukabutik@gmail.com

Niche: Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Tudung | Kedai Vendor
 
1. Jenn 12 - Thu 28/Aug/2014, 8:50am
email saya -jennypyn@gmail.com  
2. Nad 3 - Fri 26/Sep/2014, 9:24pm
hi, masih open vendor lg? sy berminat
kamisukafashion@gmail.com

harap blh email ya
thanks!  
3. Bysheedaahmad - Mon 13/Oct/2014, 10:54am
hi email sy di bysheedaahmad@gmail.com  
4. Syafika Kamaruddin - Sat 25/Apr/2015, 1:47pm
masih dibuka untk vendor?
sy ad dress n jubah (muslimah fashion.
kalau masih dibuka email saya ye. Dah nak raya banyak collection dr kami.tq  
5. Nurul Akhirah Khairani Bt Abd Rahman - Wed 6/May/2015, 10:18pm
assalamualaikum to all yang baca ni..saya NAMZMuslimahstore masih memerlukan vendor untuk butik..kami memanggil mana-mana peniaga online yang berminat untuk try jadi vendor, nak jauhkan produk atau barangan ke bandar kemaman terengganu ni..bolehlah apply pada sya jika berminat..mow kami mencari peniaga yang menjual pakaian perempuan, aksesori wanita, flat shoes, handbag, barangan kosmetik dan kecantikan, produk kesihatan dan lain2 lagi..

butik kami betul2 berada di tengah pusat bandar kemaman..tempat orang ramai dan menjadi pusat tumpuan kepada penduduk kemaman dan mudah untuk dicari, serta butik kami sering dikunjungi oleh pelanggan..butik kami juga berkonsepkan butik in da cafe..thats means ada cyber cafe yang membolehkan org dewasa membuat kerja / sebagai ofis kedua kepada org dewasa..

harga sewaan yang kami tetapkan amatlah berpatutan dan tidak membebankan pihak vendor yang berdaftar dengan pihak kami..kami hanya mengambil wang sewaan pada setiap bulan sahaja..jika produk anda menarik..pasti semua akan tertarik..jika anda berminat bole whatsapp ke 01129405072 untuk maklumat lanjut atau hantar email ke nakhirah020514@gmail.com..  
6. Nurul Aini Roosle - Tue 12/May/2015, 8:50am
WA sy di nombor ini lebih baik dan cepat dibalas 0193719557  
7. Nad 3 - Fri 25/Sep/2015, 5:30pm
pls mail kamisukafashion@gmail.com TQ sis!  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..