Vendor Diperlukan Area Seri Kembangan Bermula RM50-100
Butikjahitan - Mon 1/Jun/2015 7:10am [Last Comment]
sila hubungi kami 011-11620649

Kami merupakan kedai jahit yang terletak di Seri Kembangan Selangor( berdekatan dengan putra walk/Jaya Jusco/ Pasar borong Selangor).

Kami telah beroperasi sejak December 1998 jadi kami telah mempunyai customer tetap dan kami juga peniaga online yang aktif dari tahun 2013 sehingga sekarang....

Kami ingin membuka konsep vendor pada tahun ni dan ingin menjemput dan membuka peluang kepada vendor-vendor di luar sana yang terdiri daripada offline dan online seller yang menawarkan pelbagai produk seperti
pakaian wanita
aksesori wanita
produk kecantikan
produk kesihatan
dan makanan kering sahaja

Sewa yang amat berpatutan bermula serendah rm50 sehingga rm100 bergantung pada produk
(deposit tidak perlu - kontrak 3 bulan)
bole sambung selepas itu jika pihak anda ingin melanjutkan lagi...

Sewa merangkumi bayaran pekerja, ultiliti,peralatan seperti railing, dan beg plastik beserta kos promosi kami di instagram dan facebook setiap bulan(followers kami di instagram 8k facebook 10k.

Jika berminat tinggalkan produk yang hendak di jual phone no dan juga email serta nama anda...atau terus wsapp kami untuk maklumat lanjut 011-11620649
facebook : instimazhijablycious
instagram : instimazhijablycious2

Niche: Kedai Vendor | Pemborong Pakaian Wanita
 
1. Maira Mera - Wed 3/Jun/2015, 11:47pm
Home Made cookies & kerepek, Air Delima ''Ready to Drink''
0176393968
cahaya.simerah@gmail.com  
2. Butikjahitan - Tue 9/Jun/2015, 9:07am
insha allah kami akan buka FASHION BOUTIQUE VENDORS KONSEP
doakan kami iye...jadi selepas ini sementara nak tempah baju bolelah lihat2 jualan dari vendors2 kami iye...

sesiapa yg berminat untuk menjadi vendor kami sila hubungi sis maz 011-11620649
masih kekosongan
👗 pakaian wanita
👘 kain pasang
👜👝 beg tangan+dompet
💊 produk kesihatan
💄 produk kecantikan
🎀💍💎aksesori wanita
👶👗pakaian kanak2
❤telekung
👠👞👢kasut
bermula dr rm50++ sehingga rm100 sahaja utk detail psl sewaan wsapp sy iye..  
3. Nad 3 - Sun 3/Jan/2016, 1:19pm
salam , boleh email sy tnc?
saya berminat dari melaka kamisukafashion@gmail.com  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..