Urutan Tradistional utk Wanita Shj
Kak Long 5 - Wed 25/Jan/2012 2:50pm [Last Comment]
Urutan Traditional (Wanita Sahaja)
Kejora Wellness

Kami menyediakan perkhidmatan urutan traditional bagi kaum wanita (terus ke rumah anda atau datang ke tempat kami):-

- Urutan Ibu yang baru bersalin (Bertungku, Bertangas,Berbengkung, urutan bayi dan mandi bayi)
- Urutan Hilangkan Tekanan / Stress
- Urutan Badan
- Mandi Herba / Bunga (Meningkatkan Aura Badan)
- Urutan Muka / Facial Face

Kawasan Lembah Kelang shj.

Hubungi saya Kak Long 013-2279131

Niche: Urut Tradisional | Butik Kesihatan | Kedai Ibu Dan Bayi
 
1. Nur Eliza - Wed 25/Jan/2012, 7:54pm
Salam..
Saya berminat nak tahu berkenaan pakej urut lps bersalin.. noleh emailkan harga.. Pastu nak tanye, ada buat urut untuk ibu mengandung tak?  
2. Kak Long 5 - Thu 26/Jan/2012, 4:00pm
nur eliza dah e mail...  
3. Elisya 2 - Fri 27/Jan/2012, 10:37pm
Salam..boleh email sy price utk urut badan/stress di rumah (sri gombak)

Tq  
4. Syimah - Sat 28/Jan/2012, 7:22pm
elisya 2..k long x dpt trace your e mail.... please sms k long your fon no....  
5. Lina 120 - Mon 30/Jan/2012, 5:23pm
salam boleh mailkn harga ke amalina@drumah.com  
6. Yana 61 - Tue 31/Jan/2012, 5:04pm
salam..tlg email pakej yg ada..rockyana88@gmail.com..tq  
7. Baiti 2 - Thu 2/Feb/2012, 3:34pm
salam...
saya pun mcm berminat gak ngan pakej ni..leh emel kn sy detail...
tq..  
8. Baiti 2 - Thu 2/Feb/2012, 3:54pm
ni emel sy duta_baiti172@yahoo.com

tq..  
9. Effazmi - Fri 3/Feb/2012, 5:05pm
Salam,

Emelkan kepada sy pakej utk Urutan Ibu yang baru bersalin (Bertungku, Bertangas,Berbengkung, urutan bayi dan mandi bayi) kat yoonomee@gmail.com...tq  
10. Kak Long 5 - Sat 4/Feb/2012, 8:09pm
berurut, bertunku ,bertanggas.berbengkung...masa diambil 2-3jam...rm 150.00 free mandi n urut bayi @ body scrub. boleh pilih mana 1.....  
11. Siti Mansor - Mon 6/Feb/2012, 11:11pm
Saya berminat nak tahu berkenaan pakej urut lps bersalin dan urut masa mengandung.. boleh emailkan harga.. emailkan pada ctman97@yahoo.com. Terima kasih.  
12. Yatie 75 - Thu 9/Feb/2012, 11:42pm
hi kaklong, saya duduk di ss1 PJ. due dlm bulan 5, nak tanya pasal pakej berpantang/lps bersalin yg available bleh email ke lollypopsie@gmail.com  
13. Maywaniey - Tue 14/Feb/2012, 1:49pm
boleh pm saya harga setiap urutan x....? wanie_crazygirl91@yahoo.com  
14. Kak Long 5 - Tue 14/Feb/2012, 6:19pm
please call or sms k long di 0132279131 kalau ada apa2 pertanyaan  
15. Roshim - Fri 17/Feb/2012, 12:45pm
Salam..boleh email sy price utk urut badan/stress
rhashim578@gmail.com  
16. Kak Long 5 - Fri 17/Feb/2012, 4:56pm
roshim.... urutan utk hilangkan stess n keletihan rm 50 sejam......  
17. Syimah - Fri 17/Feb/2012, 10:50pm
harga setiap urutan rm50 sejam  
18. Syimah - Sat 25/Feb/2012, 8:42pm
hubungi kak long di 0132279131  
19. Degaya - Wed 7/Mar/2012, 12:25pm
masalah rambut gugur, kebotakan, kelemumur yang teruk dan sebagainya. kami mengeluarkan produk perawatan rambut yg amat berpatutan dan mampu milik. email degaya@yahoo.com atau degaya-haircaretreatment.blogspot.com  
20. Haslam - Mon 2/Apr/2012, 9:09pm
nak berurut ngan lelaki kami menyediakan perkhimatan ini...dijamin puashati.lelaki urut wanita  
21. Mira 190 - Sun 31/Mar/2013, 8:56am
Yoni massage ada tak  
22. Siti Fazelah Che Lam - Mon 22/Jul/2013, 3:37pm
tumpang iklan ye kak long,
urut di shahab perdana
sebelah kedai borong kh
atas kedai big k
sila call untuk temujanji
0195975643  

Page 1   (Total 22 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..