Urut Batin.
Ani Ramli - Thu 28/Oct/2010 4:25pm [Last Comment]
SALAM..SY ADE MENYEDIAKAN PERKHIDMTAN URUT BATIN UNTUK LELAKI YG LEMAH TENAGA/LAMBAT KERAS/MELURUSKAN YG BENGKOK/CEPAT PANCUT..AREA CHERAS...3 KALI SESI URATAN RM 70...SEDIA KE TEMPAT ANDA...HUBUNGI 012-6984410 UNTUK BOOKING MASA..

Niche: Urut Tradisional
 
1. Mr Zeck - Thu 28/Oct/2010, 5:37pm
wow berita baik bagi warga majalah ni.  
2. Jeffry 2 - Thu 28/Oct/2010, 6:10pm
sapa yang urut nih? laki ke pompuan?  
3. Bentara - Thu 28/Oct/2010, 6:38pm
kalau pompuan best r  
4. Banjak614 2 - Thu 28/Oct/2010, 7:07pm
Bentara,,,enkau kalau bab urut batin ni cepat-cepat aje  
5. Jeffry 2 - Thu 28/Oct/2010, 7:27pm
aku dah call, jantan yg angkat ....  
6. Arieena - Thu 28/Oct/2010, 7:50pm
jantan ker,...alahai...kurang stim camtu  
7. Azhari 2 - Thu 28/Oct/2010, 8:34pm
kalau yang tak lemah tapi saja nak berurut bley ker???  
8. Fendi 13 - Fri 29/Oct/2010, 1:28am
hahahaahaaa... mmg brito baekkkk  
9. Banjak614 2 - Fri 29/Oct/2010, 1:41am
Jeffry 2,,jantan tu seketeri dia,,bos mana boleh angkat tfon,,masa kau call tu, dia dalam tandas basuh kain yang terkena percikan semburan daripada budak KEPALA BOTAK,,,,,,ada ke patut budak sedang tido dia usik,,MARAH LAH KAWEN TU,,,Arieena, kau ni nak STIM AJE  
10. Jebat 7 - Fri 29/Oct/2010, 10:04am
Keh.....keh.... (ketawa gatal)........

ni dah mcm ' seks oral ' .........

keh.....keh.....koh....koh.......kohhhhhhhhhh...  
11. Baem 3 - Fri 29/Oct/2010, 10:44am
mau kasi pnjang mcm negro... kasi sental gadis mlysia,, heee :P  
12. Jebat 7 - Fri 29/Oct/2010, 11:25am
Baem 3

Kau ni nk bergurau...tp x kena gaya..kau pegi thailand la....musnah gadis m'sia - (negara yg kau duduk skang) buat apa ? Bodo tul la kau ni......bodo tahap gaban.!! BANGANG......Jgn sibuk2 kt forum ni.... sial ko....  
13. Banjak614 2 - Sat 30/Oct/2010, 12:00am
jebat-jebat,kau ni mcm pahlawan marah beno pada Baem3.sebenornya dia tidak faham apa yang kau tulis sebab dia bukan orang malaysia,tengok pada nama dia Baem3 macam orang dari tanzania dari suku hok duduk atas pokok.Beam3 maknanya pokok 3 dahan yang makan daun kering..  
14. Sitibaizurah Binti Mustapha 2 - Sat 30/Oct/2010, 3:12pm
Lantak la korang....  
15. Saya 3 - Fri 10/Dec/2010, 4:48pm
utk gurl xda ke? i nk gurl jer yg urut...  
16. Mohdzainuddin Bin Amar - Sat 25/Dec/2010, 11:57pm
woi jangan le bising2..aku tengah berurut ni...  
17. Abujit - Thu 20/Jan/2011, 7:48pm
sape dah gi urut amacam?...ceritala ckit  
18. Nurul 24 - Sat 22/Jan/2011, 8:40pm
aku kt bilik sebelah ni  
19. Encik K - Sat 12/Feb/2011, 11:05am
yang gul kalau nk urut ..meh i urut..
area kl.  
20. Bentara - Wed 6/Apr/2011, 7:06pm
aku ingat pompuan.. nama ani... adesss... fail2.. kah2  
21. Sitibaizurah Binti Mustapha 2 - Thu 7/Apr/2011, 11:36pm
Korang ni... kalau bab ni...semangat betul....  
22. Bentara - Fri 8/Apr/2011, 6:40pm
baizurah meh la urut i  
23. Onesaiful - Mon 11/Apr/2011, 11:20am
inna lillah...  
24. Sitibaizurah Binti Mustapha 2 - Mon 11/Apr/2011, 9:02pm
Ben...nanti spa kami dah beroperasi bole lah awak datang rase service kami... Excellence and quality performance...Lokasi spa Bandar Puteri..
Kami juga masih mencari sesiapa yg berminat bekerja di spa kami...  
25. Ajak69 - Sat 30/Apr/2011, 4:58pm
kat tempat siti ada wat urut batin gak ker? ke siti yg urutkan..  
26. Sitibaizurah Binti Mustapha 2 - Tue 3/May/2011, 12:05pm
Sorry beb....
Spa kami clean...bole bawa JAIS ke MAIS ke MPSJ ke atau ape2 pon... Kami tak sediakan **Khidmat Batin***..... Bole cari tempat lain ye...
Tolong jangan rosakkan nama orang..!!!!  
27. Ajak69 - Tue 3/May/2011, 9:55pm
sya just tanya je k.siti bkn nk merosak. kalo urt bdn je ada?  
28. Sitibaizurah Binti Mustapha 2 - Thu 5/May/2011, 8:57am
Maaf Ajak69...
Ct TER-emosi,.. coz ramai sangat yang sms cakap yang bukan2... bukan nak sokong bangsa kita wat bussiness...malah cakap kotor2 pulak...
Kami sediakan Therapy Reflexology...foot/back/shoulder dan Body massage (Tradisional/Modern)
Harga member2...bole runding.  
29. Ajak69 - Sat 7/May/2011, 9:18am
haaa mcm tu la cik ct.. sejuk sya dgr jwpnyer.. bleh tau lokasi dan harga.. email kt sya ajakbio@gmail.com  
30. Sitibaizurah Binti Mustapha 2 - Sat 7/May/2011, 11:59am
Lokasi Bandar Puteri Puchong....
because many business that should be meted..harap you col once before coming.  
31. Ajak69 - Sat 7/May/2011, 1:29pm
cik.ct ada facebook tak?  
32. Suri Sani 2 - Mon 9/May/2011, 2:45am
meluruskan yang bengkok? apa tu? tak faham  
33. Pokmejutaweabtaufan - Mon 9/May/2011, 12:02pm
kalau perlu minyak urutxan jom nengok http://morhabshi4u.42y.biz meh sokong bangsa kita wat bussiness...malah tolong kempen lagii...  
34. Syakila 8 - Thu 15/Nov/2012, 5:14am
hye boys, im syakila
sapa yang nak massage body or 'URUT BATIN' bleh call i.
i will come to you. no phone ada lam
http://syakila2u.blogspot.com/  
35. Tunku Ibrahim - Sat 1/Dec/2012, 7:37pm
Sy mencari tukang urut batin oleh pompuan muda/pertengahan. Sy hanya suka diurut oleh pompuan shj. Sila hubingi sy di 0196413785. Hrp mklm tk  
36. Bttiru - Thu 27/Dec/2012, 2:15am
Hi, I ada tawarkan perempuan untuk urut batin. Boleh call I 0199558969 untuk arrange area klang valley  
37. Karnan - Wed 10/Jul/2013, 12:33pm
Hi Ani Ramli, I'm interested in urut batin.
Please email me at karnan1515@yahoo.com  
38. Siti Fazelah Che Lam - Mon 22/Jul/2013, 2:45pm
kepada penduduk kedah
urut utuk wanita dan lelaki telah dibuka di Shahab Perdana, atas Big -K, sebelah Borong KH.

019-5975643 untuk temujanji  
39. Farish 3 - Fri 20/Sep/2013, 2:06pm
Urut terbaik oleh pakar terapi terlatih dan bertauliah di kawasan KL dan Lembah Kelang,OUTCALL Rm100 2- jam,Incall ? Rm70 -2 jam.Hubungi Farish Awang- Pakar Terapi Anda- 0123087430
Laman web:
www.uruttradisional.com.my
www.urut.net
www.kl-massage.com
www.massage-and-spa.com  
40. Redz Zone Ent - Sun 3/Nov/2013, 3:03pm
TAWARAN ISTIMEWA DI KEDAH
PROMOSI NOVEMBER 2013

UNTUK PERKHIDMATAN MENGURUT

1 MINGGU - PAKEJ A - RM 1250.00
PERCUMA PATI IKAN BELACAK
3 HARI - PAKEJ B - RM 750.00
PERCUMA MINYAK IKAN BELACAK / MAJUN IKAN BELACAK
1 HARI - PAKEJ C - RM350.00
PERCUMA SURE UP

SILA CALL ABG WAN & ABG CHAQ AL BANJARI
019-493 8838

JUGA PROMOSI
URUT TRADISIONAL + REFLEKSOLOGI
RM80.00 PERCUMA BEKAM

SHAHAB PERDANA ALOR SETAR KEDAH  
41. Mukhtar Bin Abdul Rahman - Mon 11/Aug/2014, 12:41pm
wow bagus forum ni..... buleh wat iklan tv
riuh sekali ... hilang tention keje aku memang best.end forum pon iklan gak jom kita beli minyak ikan belacak  

Page 1   (Total 41 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..