Urgent! Mencari Supplier Secara Borong Baju Kurung Siap, Dari Vietnam dan Sebagainya
Damia 22 - Thu 12/Jul/2012 12:15pm [Last Comment]
salam. sy peniaga online. mencari supplier borong utk baju kurung siap samaada dari vietnam atau sebagainya yg berpatutan dan munasabah. sy perlukan dalam masa terdekat.




boleh emel sebut harga di suria_melhack@yahoo.com

terima kasey! =)

Niche: Pemborong Pakaian Wanita
 
1. Cham83 - Thu 12/Jul/2012, 12:20pm
berminat bisnes kasut?sy jual dng hrga borong,utk kasut kungfu,baldu,kasut fleet,wadges dll
email sayangchandana@yahoo.com
sms sj 0193041491
tq  
2. Damia 22 - Thu 12/Jul/2012, 12:23pm
cham : boleh bg sebut harga borng kasut dan gamba sekali tak sbb tak pernah pulak buat urusniaga kasut ni. mana tau boleh.. =)  
3. Nad 28 - Thu 12/Jul/2012, 7:20pm
view this blog

http://sistablood.blogspot.com/  
4. Ayob 7 - Fri 13/Jul/2012, 2:49am
layari blog saya tanpa rasa segan dan malu
http://murahnyadisini.blogspot.com  
5. Ammar 18 - Fri 13/Jul/2012, 4:27am
sy boleh suply baju kurung cotton viscose dan english cotton corak terkini..tak laku boleh tukar dan ambil corak lain dan klu tak laku lg boleh tukar lagi..email saya di ammarshiok@yahoo.com.harga jamin murah..erm boleh saya tahu damia22 duk kat mana?  
6. Cik Nur 4 - Fri 13/Jul/2012, 2:03pm
assalamualaikum..saya boleh supply tdong & skirt..call me at 0132005441  
7. Shidah 10 - Mon 16/Jul/2012, 5:05pm
sy ade supply bj dr vietnam & mcm2...kalo berminat boleh sms 012-3362878  
8. Anisfarhana 3 - Mon 16/Jul/2012, 10:41pm
sy ada supply baju kurung, jubah, blouse, t-shirt, kebaya sulam...harga dijamin murah dan masih bley dirunding....bergantung pada kuantiti...berminat hubungi 012-5408107...  
9. Nina87 2 - Fri 20/Jul/2012, 4:16pm
Hi Damia,

Saya pembekal baju kain cotton manik dibeli terus dari vietnam. Saya mempunyai banyalk stok dengan design yang sangat cantin n bidding yang banyak ready utk stock pada musim perayaan nant.. Sila contact saya di: 013-2541544 untuk keterangan lanjut.  
10. Ayob 7 - Sun 29/Jul/2012, 9:47am
ramai betul supplier direct dr vietnam...ya ke? atau atas tangan aje...jgn tipu ! ! BERDOSA...
hehehe....  
11. Fahrurrazi - Fri 14/Sep/2012, 12:31am
btol cakap ayob , tipu dosa hehe
saya bekerja di vietnam, beli direct dari sana, ada lebihan stock ,nak jual harga borong(dah tolak kos penghantaran)
berminat? raimi_fahrurrazi@yahoo.com  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..