Tv Satellite Tanpa Bayaran Bulanan!
Fadzil 23 - Fri 24/Jun/2011 12:06pm [Last Comment]
Boleh digunakan di seluruh Semenanjung Malaysia juga Sabah, Sarawak & Brunei. Menggunakan Satellite Thailand NSS6. Mempunyai 120 siaran..antaranya hiburan, reality show, dokumentari, kartun , sukan & movie. Majoriti siaran dalam Bahasa Thai tapi ada juga movie dalam Bahasa Inggeris. Siaran beroperasi 24 jam. Boleh menggunakan dish Astro anda yang lama jika anda tidak lagi melanggan Astro. Dengan bayaran RMXXX, anda akan mendapat decoder satellite receiver & transponder Duo band (KU-band & C-band) dan TIADA CAJ BULANAN!!! Mudah dipasang. Agen dialukan dengan insentif menarik. Pembeli juga akan mendapat komisyen jika menjadi introducer kepada pembeli yang baru. Jika minat sila hubungi thesaint168@ymail.com

Niche: Servis
     
  1. Kanggomat - Fri 24/Jun/2011, 12:30pm
    adakah ianya mendapat kelulusan kerajaan?sila bagi detail kat kanggomat@yahoo.com  
  2. Khai 23 - Fri 24/Jun/2011, 12:33pm
    brpa nak kena bayar? tak salah ke dari segi undang2 malaysia? email me detail ioneuonly@yahoo.com  
  3. Daniel Rich Network - Fri 24/Jun/2011, 12:50pm
    email me detail
    abuambg@gmail.com  
  4. Aziah Abbas - Fri 24/Jun/2011, 1:50pm
    noraziah.abbas@simedarby.com  
  5. Azrol 7 - Fri 24/Jun/2011, 2:37pm
    harga bape?
    azrwny.entp@gmail.com  
  6. Mohd Adryan - Fri 24/Jun/2011, 6:45pm
    saya berminat cuma ingin tahu lebih detail apa benefits and price?n apa benefit kepada pemasang?saya dari labuan.... adri_crimson@yahoo.com  
  7. Rizal 84 - Fri 24/Jun/2011, 7:49pm
    email detail rizalsaod@gmail.com  
  8. Mahadi Dain - Fri 24/Jun/2011, 9:55pm
    saya juga berminat please email me mizaainun@yahoo.com.my  
  9. Haleem - Sat 25/Jun/2011, 12:20am
    hantar info marha9831@yahoo.com  
  10. Fauzi 19 - Sat 25/Jun/2011, 11:39am
    boleh bagi detail dan harga ke fauziseal@yahoo.com.my.
    Tq  
  11. Mr Broker - Sun 26/Jun/2011, 2:19am
    macam best..
    hantar info kat email saya..
    ashruff_88@yahoo.com  
  12. Mahadi Dain - Sun 26/Jun/2011, 3:44am
    macamana cara nak pasang kena guna talian internet kalau nak tengok siaran mizaainun@yahoo.com.my  
  13. Roslan Ronz - Sun 26/Jun/2011, 2:25pm
    bunyi macam menarik bangat....
    RMXXX tu berapa engkau..
    nanti email info kat aku ronzorroslan@yahoo.com  
  14. Manjajelita - Sun 26/Jun/2011, 5:28pm
    email details manjajelita@yahoo.com  
  15. Amran71 - Mon 27/Jun/2011, 9:46am
    email marioezo2@yahoo.com  
  16. Rosz 2 - Wed 20/Jul/2011, 11:00am
    rosz_burger@yahoo.com  
  17. Azli Azizi - Sat 28/Jan/2012, 9:14am
    berapa harganyer e-mail ilzarun 2000@yahoo.co.uk  
  18. Easy Way - Sun 16/Sep/2012, 12:37am
    boleh email saya direct
    mydec68@gmail.com  
  19. Toyap - Thu 4/Oct/2012, 9:21pm
    Berapa harga sekali smua?? Lau Xstro dan channel indon, macamana kira...? Email: taximan82@yahoo.com  
  20. Ccamline - Mon 24/Dec/2012, 12:01am
    Saya jual ccamline/cline sahaja. Harga rm200 setahun. 6 bulan rm100. Berminat email saya ccamline@yahoo.com  
  21. Galin - Wed 20/Mar/2013, 1:21pm
    bg info saljulangit@gmail.com  
Page 1   (Total 21 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)