Tv Satellite Tanpa Bayaran Bulanan!
Fadzil 23 - Fri 24/Jun/2011 12:06pm [Last Comment]
Boleh digunakan di seluruh Semenanjung Malaysia juga Sabah, Sarawak & Brunei. Menggunakan Satellite Thailand NSS6. Mempunyai 120 siaran..antaranya hiburan, reality show, dokumentari, kartun , sukan & movie. Majoriti siaran dalam Bahasa Thai tapi ada juga movie dalam Bahasa Inggeris. Siaran beroperasi 24 jam. Boleh menggunakan dish Astro anda yang lama jika anda tidak lagi melanggan Astro. Dengan bayaran RMXXX, anda akan mendapat decoder satellite receiver & transponder Duo band (KU-band & C-band) dan TIADA CAJ BULANAN!!! Mudah dipasang. Agen dialukan dengan insentif menarik. Pembeli juga akan mendapat komisyen jika menjadi introducer kepada pembeli yang baru. Jika minat sila hubungi thesaint168@ymail.com

Niche: Servis
 
1. Kanggomat - Fri 24/Jun/2011, 12:30pm
adakah ianya mendapat kelulusan kerajaan?sila bagi detail kat kanggomat@yahoo.com  
2. Khai 23 - Fri 24/Jun/2011, 12:33pm
brpa nak kena bayar? tak salah ke dari segi undang2 malaysia? email me detail ioneuonly@yahoo.com  
3. Daniel Rich Network - Fri 24/Jun/2011, 12:50pm
email me detail
abuambg@gmail.com  
4. Aziah Abbas - Fri 24/Jun/2011, 1:50pm
noraziah.abbas@simedarby.com  
5. Azrol 7 - Fri 24/Jun/2011, 2:37pm
harga bape?
azrwny.entp@gmail.com  
6. Mohd Adryan - Fri 24/Jun/2011, 6:45pm
saya berminat cuma ingin tahu lebih detail apa benefits and price?n apa benefit kepada pemasang?saya dari labuan.... adri_crimson@yahoo.com  
7. Rizal 84 - Fri 24/Jun/2011, 7:49pm
email detail rizalsaod@gmail.com  
8. Mahadi Dain - Fri 24/Jun/2011, 9:55pm
saya juga berminat please email me mizaainun@yahoo.com.my  
9. Haleem - Sat 25/Jun/2011, 12:20am
hantar info marha9831@yahoo.com  
10. Fauzi 19 - Sat 25/Jun/2011, 11:39am
boleh bagi detail dan harga ke fauziseal@yahoo.com.my.
Tq  
11. Mr Broker - Sun 26/Jun/2011, 2:19am
macam best..
hantar info kat email saya..
ashruff_88@yahoo.com  
12. Mahadi Dain - Sun 26/Jun/2011, 3:44am
macamana cara nak pasang kena guna talian internet kalau nak tengok siaran mizaainun@yahoo.com.my  
13. Roslan Ronz - Sun 26/Jun/2011, 2:25pm
bunyi macam menarik bangat....
RMXXX tu berapa engkau..
nanti email info kat aku ronzorroslan@yahoo.com  
14. Manjajelita - Sun 26/Jun/2011, 5:28pm
email details manjajelita@yahoo.com  
15. Amran71 - Mon 27/Jun/2011, 9:46am
email marioezo2@yahoo.com  
16. Rosz 2 - Wed 20/Jul/2011, 11:00am
rosz_burger@yahoo.com  
17. Azli Azizi - Sat 28/Jan/2012, 9:14am
berapa harganyer e-mail ilzarun 2000@yahoo.co.uk  
18. Easy Way - Sun 16/Sep/2012, 12:37am
boleh email saya direct
mydec68@gmail.com  
19. Toyap - Thu 4/Oct/2012, 9:21pm
Berapa harga sekali smua?? Lau Xstro dan channel indon, macamana kira...? Email: taximan82@yahoo.com  
20. Ccamline - Mon 24/Dec/2012, 12:01am
Saya jual ccamline/cline sahaja. Harga rm200 setahun. 6 bulan rm100. Berminat email saya ccamline@yahoo.com  
21. Galin - Wed 20/Mar/2013, 1:21pm
bg info saljulangit@gmail.com  

Page 1   (Total 21 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..