Tukang Jahit Pakar Diperlukan - Lokasi Penang/Kedah
Mohd Gadaffi @ Macrovariety Enterprise - Sat 20/Oct/2012 7:56am [Last Comment]
Saya mencari tukang jahit yang boleh memenuhi ciri-ciri dibawah a) menjahit dengan kemas dan elok, berkualiti jahitan butik (jika anda rasa jahitan tidak kemas abaikan iklan ini), kerana saya benar-benar memerlukan tukang jahit yang pakar sahaja dan berpengalaman utk menjahit tudung yg berkualiti tinggi
b) boleh menjahit pelbagai jenis fabric termasuk fabric yg sensitif dan sukar dijahit seperti chiffon, silk, sutera dan lycra
c) mempunyai mesin yg berkualiti tinggi, mampu menjahit menggunakan tapak gulung "roll hem" dan jahit tepi coverstitch seperti jahitan di tepi t-shirt
d) boleh menukar-nukar warna benang utk sepadan dengan warna fabric, terutama sekali utk jahitan tepi kain
e) boleh menjahit dengan pantas dan menyiapkan tempahan dengan cepat (di dalam tempoh waktu yang telah dipersetujui
f) lokasi penang,kedah (kawasan / negeri lain juga boleh dipertimbangkan )
g) boleh menjahit sebarang jenis pattern tudung utk dijahit (contoh / sample akan diberikan)

Jika anda memenuhi kriteria-kriteria seperti yang di atas, sila call utk perbincangan lebih lanjut...0195541900.saya jarang tgk iklan disini so saya jarang baca.pls call ya..

Thanks

Niche: Kedai Jahit
 
1. Intan 118 - Sun 21/Oct/2012, 7:13am
saya ada adik perempuan yang pandai menjahit nak bekerja , ada sesiapa yang berminat nak mengambil dia bekerja sila call intan[pandan indah LRT] 0172807186  
2. Rika - Mon 22/Oct/2012, 8:06am
terima tempahan jahitan baju kurung,blous,skrit,dan bermacam fesyen baju......secara pukal dan individu minat sila hubungi di talian 0126599001  
3. Lianarose86 - Mon 29/Oct/2012, 11:01pm
kepakaran sy mjahit pkaian tradisional dgn jhtan yg kemas,bkualiti,menarik dan sgt cantik utk kpuasan anda,PASTI cpt SIAP....berminat,sila hubungi 0194350557.mesti puas hati...slm  
4. Siti Fazelah Che Lam - Wed 5/Jun/2013, 3:51pm
puan marni memerlukan pekerja tukang jahit dan juga orang yang boleh menjahit secara pukal
0133961721  
5. Ms Syi - Tue 22/Oct/2013, 10:53pm
Mencari tukang jahit secara pukal dengan harga berpatutan area penang. Please message 0125744569  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..