Tudung Jenama Sendiri Jom Jadi Tokey Jenama Sendiri, Modal Kecil Je!
Muneyra - Mon 19/Dec/2022 7:50am
Tudung insyallah laris, ibarat makanan je bagi orang perempuan, 1 baju 1 tudung..

- Kami menyediakan perkhidmatan jahit tudung jenama anda sendiri dalam bentuk all in package.

- Sesuai untuk mereka yang ingin menjadi usahawan tudung jenama sendiri

- Minima tempahan serendah 50 helai untuk setiap material.

Boleh campur saiz atau jenis tudung.

- Boleh pilih warna.
- Boleh pilih label atau tag tudung.
- Boleh juga request saiz atau bidang tudung.

- Kami tak jual tudung readymade secara belian kodi-kodi. Kami custom order anda mengikut spec yang anda mahukan.

Berminat nak buat tudung jenama anda sendiri,
Terus whatsapp admin sekarang, ada promosi istimewa untuk 10 owner terawal buat tempahan😍

Facebook Page : Supplier Tudung Malaysia
https://www.facebook.com/suppliertudungmalaysia

Whatsapp = >> https://www.wasap.my/60179277987/tudungjenamasendirimajalah

BAWAL CHIFFON VOILE, tinggi permintaan non stop order masuk. Production tak menang tangan. Slot raya tinggal sikit lagi kekosongan.
Material chiffon voile ni paling best buat bawal, mudah bentuk, awning on point😘

✅Moq order serendah 50 pcs sahaja
✅Harga serendah rm7/pcs
✅boleh pilih warna

https://www.wasap.my/60179277987/bawalchiffonvoilemajalah

Tudung dah sampai, puas hati sangat🥰🥰🥰
Try test time tak iron pun on point laaaa😍
Syukur Alhamdulillah, bila customer berpuas hati dengan hasil kerja team production #suppliertudungmalaysia
Moga laris terjual tudung-tudung sis🤲🏻❤️

Niche: Pemborong Tudung | Pakej Perniagaan | Kedai Jahit
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.