Trade Forex, Crypto, Minyak dan Emas di Weltrade
Azhar 37 @ Tuah Aisar Sdn Bhd - Tue 16/Mar/2021 9:28am
Zaman sekarang ramai orang nk buat side income dari rumah. nak buat pendapatan kedua
Tapi ramai orang tak tahu bagaimana

Tahukah anda, anda boleh jana pendapatan ke dua dari rumah dengan lumayan dan santai dengan keluarga berada di sebelah.

Untuk itu anda hanya cuma perlu untuk belajar bagaimana untuk membuat analisa pergerakan harga pasaran

Forex
Emas
Minyak
Kripto

4 komoditi ini anda boleh pilih yang mana satu untuk anda berdagang.

Modal Bagaimana ?
Dengan serendah 25 USD anda sudah boleh mula membuat income

Kalau Rugi Macamana ?
Mana mana perniagan dan pelaburan kita tidak dpt lari dari risiko kerugian. tetapi jika kita tidak mencuba kita tidak tahu nasib kita dan ia tidak akan mengubah nasib kita. Jika anda rugi anda cuma akan rugi modal pelaburan anda tadi. Jika deposit 25 USD anda cuma akan hilang 25 USD sahaja.

Nak belajar Trade tak tahu ?
Jangan risau kami menyediakan kelas pembelajaran secara Online setiap hari dari Isnin-Jumaat bermula jam 3.30 ptg -5ptg. kami juga menyediakan ebook panduan bagaimana untuk anda memulakan dagangan

Deposit/ witdrawal
Anda boleh membuat urusniaga deposit dan withdrawal melalui bank bank tempatan. sangat mudah cepat dan selamat

Bagaimana nak buka akaun
Untuk membuka akaun sila click melalui link ini

https://my.weltrade.com/trading/type_account?r1=ipartner&r2=28439

Untuk dapatkan bonus percuma sebanyak 50 USD. sila buka akaun type micro dan membuat minimum deposit sebanyak USD 50.00
Akaun anda akan mendapat kredit sebanyak 100 USD. anda boleh gunakan duit untuk ini untuk memulakan dagangan dan ianya 100% support margin ataupun bonus ini sama seperti nilai deposit yang anda buat tadi

Untuk Info weltrade dah ada di pasaran semenjak dari tahun 2006 dan ia adalah salah satu broker terbaik di Malaysia dan Dunia

Untuk pertanyaan lanjut sila whatssap

https://www.wassap.my/+60122963403
http://www.weltrade.com.my
FB weltrade MY

Niche: Forex Malaysia | Pelaburan Emas | Pelaburan Saham Unit Trust
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..