Tips dan Strategi Berniaga Dengan Agensi Kerajaan
Mifniaga - Wed 15/Sep/2021 11:57am
Khas kepada syarikat kontraktor yang sudah memiliki MOF!

☑️dah ada mof tapi tiada katalog?
Tanpa cara yang tepat menguruskan katalog di sistem ep, dijamin syarikat anda tidak menerima sebarang tawaran atau kurang tawaran pembelian terus di sistem ep anda

☑️kod bidang yang kurang mendapat tawaran di sistem ep?
Mengambil kod bidang yang semborono, hanya sekadar nak cukupkan 30kod bidang
Pastinya syarikat anda gagal menarik perhatian tawaran-tawaran yg kerap daripada agensi kerajaan

☑️tiada database klien di agensi kerajaan?
Tiada bahagian jualan (telesales), tidak tahu cara nak approach perniagaan syarikat anda kepada agensi kerajaan?

☑️tiada masa untuk menguruskan sistem eperolehan?
Ada tiga cara pembelian yang akan dibuat oleh agensi kerajaan, pertama ''open'' di sistem ep, kedua, tawaran kepada minimum 3 syarikat kontraktor di sistem ep. dan yang ketiga melalui 'offline', dengan kaedah jualan yang tepat pasti tawaran tidak kepada syarikat anda tidak putus!

Mudahkan urusan tuan/puan sebagai vendor kerajaan dengan melanggan servis dari kami, jimat masa, tenaga, dan kami berpengelaman lebih 10 tahun berniaga dengan agensi kerajaan malaysia.

Boleh daftarkan syarikat anda sebagai salah satu syarikat di mana sistem eperolehan dan email jualan anda diselenggara oleh pasukan kami📢📢

Wasap nama syarikat anda ke
http://wasap.my/601137074429/sayainginmendaftar

Atau email ke:
tekniktender@gmail.com

Atau boleh juga belajar beberapa cara dan teknik yang betul dari a-z melalui evideo

Click link

https://teknikclosing.onpay.my/order/form/teknik_tender

Niche: Ingin Berniaga | Kontrak Tender Kerajaan | Bisnes Ebook
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..