Teringin nak Buka Butik for Lelaki
Kamarul 40 - Mon 21/Feb/2011 11:50am [Last Comment]
ape pendapat korang kalu aku nk bukak butik lelaki?dan berape anggran kos minima untuk buka kedai?

Niche: Diskusi Bisnes | Pemborong Pakaian Lelaki
 
1. Tarnimi - Wed 23/Feb/2011, 2:06pm
lu nk bukak kat mana?? dah dapat pembekal belum?  
2. Anazuhud - Wed 23/Feb/2011, 4:50pm
aku ade barang baju lelaki branded nak tolak harga kos aku dapat..barang nie aku amik sendiri sekarang aku dah tak jual baju dewasa aku main baju budak kalo minat aku tolak murah2 jer modal RM850 dapat dalam lebih 60 helai baju Kira aku rugi nih bro hangus tapi yg penting aku dapat duit balik dr tak dapat terus..semua baju gred AA kalo org jual kat uptown biasa atas RM60..  
3. Kamarul 40 - Wed 23/Feb/2011, 7:35pm
perancangan nk bukak area pahang,pembekal kalo bleh aku nk direct guang zhou,coz nk meniaga lame...  
4. Misha Umaira - Thu 24/Feb/2011, 12:26am
pahang kat ner...kalau nak g china, join greats minds.sayapun insyaalllah akan ke sana buat pertama kalinya pada 2-6hb/6/2011  
5. Kamarul 40 - Thu 24/Feb/2011, 11:59am
pahang sy dekat temerloh,coz bandar ni dlm proses nak jadi ibu negeri pahang,mengantikan kuantan,malah pembangunan kawasan sini semakin giat dilakukan...perancangan mmg nk gunakan service great mind..kalau jadi bulan 3 ni bru pergi kursus 101 untuk mengetahui dgn lebih terperinci  
6. Wan88 2 - Sun 3/Apr/2011, 10:04pm
asmualaikum kalau nk baju trend remaja sila contact saya 0174224112
gred terbaik  
7. Khairul Nasir Mohamad Hazir - Mon 23/May/2011, 4:06pm
Anazuhud: berminat. boleh bagi details and gambor sekali

knasir_71@yahoo.com.my  
8. Mohd Kassim - Fri 27/May/2011, 2:31pm
stylo beb
http://www.sage-shop.blogspot.com/  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..